![]() |
Ajde barem je Rossi opet prvak u moto GP, tamo barem ima manje ovakvih sranja. Zbilja nevjerovatno da je izgubio toliku prednost ali ipak je imao lošije gume :D
Jako mi je žao Masse :( |
sad sam vidio sazetak i Glock STOJI na stazi dok ova dvojica prolaze :fuming:
:banana: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pazi vamo !!!
Pogledajte ko je PRVI cestito Hamiltonu ODMAH kad je Hamilton izlazio iz bolida.......MEGA LOL. Nabijem na kur** i FIAu i sve njih tamo sa svim parama i namjestanjima, ovo je jadno da jadnije nemoze bit i da je pravde ovog jadnika bi banali dozivotno. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: |
Tko?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vettela za prvaka :chears: |
@ srale: ja bi reko Glock
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hamilton je najbolji !
|
Citiraj:
Ali stvarno, mislim ja inace navijam za F. Alonsa, ali ovo je stvarno jadno..Nadam se da ce se akter propisno kaznit, jer ovo je smijesno.. |
Steta za Masu. Mislim da ima manje sanse u iducim sezonama doci do naslova ako se prikljuce Raikkonen, Alonso, Kubica. A mislim da oni nece stajat po strani. Lewisa ce mclaren mercedes i dalje gurat, on je izgledan i za drugi naslov, treci...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne Baja, nego su Hamilton i Glock najbolji.. Dodje susjed do mene i kaze: Jel si vidio kako je Hamilton osvojio naslov? -Jesam, reko ciganski susjed: A kako ce drugacije, pa pogledaj ga kako izgleda:fiju::D |
Citiraj:
DObar :goood::goood::goood::lol2: |
Citiraj:
EDIT: Ups, zaboravio sam na West i Marlboro :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
inace navijam za "crnčića", ali ovakvu pobjedu stvarno nisam nikako zelio, e sad ko je koga platio i moze li se ikako na to zaliti i promjeniti naslov prvaka, pokazat ce vrijeme, Massa bi trebao biti pobjednik, a Hamilton nek se brusi do iduce sezone, ali cuda se neprestano dogadjaju pa tako mozda i Obama pobjedi na americkim izborima :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vettel je jedini posten u cijeloj prici |
biti ce da je mislio na glocka
|
Što hoce reci da svi oni koji su bili protiv toga da hamilton bude prvak su obicni rasisti :D
|
Citiraj:
Startao je iz boksa da nebude slucajno ispred hamiltona :lol2: |
Citiraj:
|
Hamilton je prosle sezone trebao osvojit prvenstvo. Ni Raikkonen ni Alonso nisu pokazali neku dominaciju, a Hamilton se bar trudio, zabavljao nas. Da nije onu proslogodisnju Kinu zeznuo, bio bi prvi.
Ove sezone je bio dobar i bolji je vozac nego Massa, zato je ovo Massi bila izgledna prilika. Inace vec dugo navijam za Massu i bojim se da ovaj bod zaostatka ne bi bilo najblize naslovu sto ce on doci. |
Pun mi kurac ovih sto za Glocka tvrde da je pustio, pa to idem sasjec u korijenu.
Fakti: Toyota je jedini tim koji je do kraja ostao na gumama za suho, cek dis aut: http://i37.tinypic.com/24b0zug.jpg Jos je Glock bio i brzi u tom krugu od Trullija. Da podebljam, ako ste toliko zadrti Ferrarijevci, sjetite se okrsaja izmedju Glocka i Hamiltona u Monzi, kad ga je Hamilton skoro izgurao. Glock je nakon toga zaprijetio da ce, ako mu se ukaze prilika, uciniti isto. Dakle, Glock spada u one koji mrze Hamiltona. Jos kad se prisjetim slavlja u boksu Ferrarijevaca, kadar prije je Nicole koja skace od srece. Koje li sramote, da ih ona pwna. :lol2: |
Otkako je aerodinamika preuzela primat u F1, sve je otislo u kurac. Aerodinamika je za pizde koje ne znaju napraviti jaku motorcinu, dobro je govorio Enzo nekad....
|
Citiraj:
Ofc Ma lud sam hebote |
Citiraj:
Da formula ima 50000BHPa nemoz ubrzat od 0-100km/h brze nego danas, tome u dokaz ide cinjenica da formula od 100-200 potegne znatno brze nego od 0-100, sto implicira da formula na 130km/h moze voziti po plafonu jer SILA koju krila stvaraju prelazi masu bolida, formula inace da se zna ima cv/cp/whateva(aerodinamicni koef.) znatno veci od normalnih automobila(4-5x) +, znaci "losiji" upravo iz razloga sto se snaga nemoze prenesti na podlogu. Otpor zraka iznad 150kmh postaje najdominantniji otpor i uzima najveci dio snage motora dok na max brzimi formula ima masu 3-5x stvarne mase i to joj omogucava ulaske u zavoj sa priblizno 4x brzinama u odnosu na Ferrari Enzo npr. Nepitaj me otkud mi to, LUD SAM:fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@srale: Mozda je mislio na G silu....
Zabij se u zid sa 20 kmh i sa 300 kmh ..nije ista stvar @ nathan: slikovi su IN sljedece godine!!! |
Citiraj:
Znaci ako formula sa pilotom ima recimo 800Kg kad vozi preko 300km/h(sto je cesta pojava) sila na podlogu(asfalt) je preko 3 tone(opet ovisno o setupu krila). :wtf2: |
masa je stalna veličina koja se ne mijenja nikada (uglavnom, da ne bi sad neki cijepidlačili) ono što je promijenjivo je težina :)
|
Citiraj:
Ma nemoj..zabij se ti:hitthewal::D Hvala Uber Grosu:beer: |
Fuckas naslov kad ti toliko ovisi o drugima , a jos uz to imas mozda i najbolji i najpouzdaniji auto , dakle samo jedan prosjecan vozac koji nije prosjecan jedino po boji koze , ja ga ne mogu smisliti upravo zbog stila voznje .
|
Citiraj:
Nisam to mislio izreci kao imperativ :D heh Router, fuckas takav naslov, ali Hamilton ima naslov, a Massa samo moze teziti naslovu sljedece godine... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:22. |