![]() |
Hahhaahahahaha. Prije je bilo do petog u mjesecu, ali eto :)
|
trollovi:nono:
|
Valjda sustav ne radi sad preko blagdana :)
|
ne radi im to precesto, prvo je bilo od drugog dana u mjesecu, pa petog, sad ovo, a svako malo ispricavamo se na smetnji trenutna provjera potrosnje nije moguca.
|
Istina, to se stvarno malo malo događa. Da li tu ima kakve osnove za prekid ugovora? Ugovor traje do 9mj ove god, al jedva čekam da istekne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije se mogo provjeriti dug za prošli mjesec. Sad i to odgadjaju svaki dan po malo. |
Popizdio sam. Jučer šaljem Tpo, kažu od šestog u mjesecu. Danas šaljem Tpo, od sedmog u mjesecu. A ja se taman prebacio na ovu novu tarifu...
|
Ma svi su oni isti, imam 095 i 098 pretplate. I kod t-mobilea isto šteka provjera potrošnje, nešto u stilu "prikazanu potrošnju prikazujemo sa dva dana zakašnjenja zbog tehničkih poteškoća bla bla"
Dakle nije Tele2 jedini, i ostali zaj*bavaju... |
Citiraj:
|
ovako, trenutno sam na simpa bonovima
potrosim jedan bon od 50kn mjesecno (jbg, internet, tj IMing unistio skoro svaku potrebu za mobitelom ^^) no posto imam smartphone vise mi ide na k bit bez mobilnog interneta (exchange, kalendar, skype, maps itd) ima li smisla da prelazim na neki od tele 2 paketa (ili onu tomato brutalnu tarifu - nekako ne vjerujem da za 55kn mjesecno mos dobit neograniceno poziva/smsova i 1gb prometa) sta je sa prijenosom broja? ostaje mi ovaj 098 ili moram novi broj dobit? tnx |
Pa Tomato brutalna baš i nije 55kn... tj je, ali ti naplaćuje uspostavu poziva od 29 lipa.
Ako radiš 5 poziva dnevno što nije baš puno to ti je već 45kn mjesečno, tj 100kn ukupno :) Brutalna tarifa je dobra za nekog tko dosta koristi net i sms, a telefonira rijetko. |
Jel mi može tko ovo pojasniti ovaj detalj
Smart na bonove http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-na-bonove/t8/ ovaj dio Tarifa i mobitel/samo tarifa Kaj moram kupiti kod njih mobitel da bi mi radilo ove pogodnosti 30kn/mj, 300min, 1GB ? I zatim napomenuti SMART 30kn tarifu prilikom kupnje mobitela ? A ovo samo tarifa nevrijede te pogodnosti ? |
Ne moraš.
Tarifu aktiviraš svaki mjesec nanovo, ak ju ne aktiviraš imaš (neku) osnovnu |
cisto ako neko preko firme uzima revoluciju da vodi racuna da moze uzet samo jednu tarifu
|
ima ko kakvih informacija o onom iznenađenju za bonove?
|
kad bi to trebalo biti ? mogli bi stavit neku polu revoluciju za bonase :)
|
Objavili su, u Smiley tarifi za 50kn bon daju 1000sms i 1gb prometa,a za 100kn bon neograničeno sms i isto 1gb. Više kao neki odgovor na kaj simpa je počela davati. A minuta poziva po 0.99 ili 0.89kn, bez uspostave poziva.
|
Citiraj:
|
Ta smiley tarifa mi se čini kao dosta dobra.
Nadoplatim bon od 50 kn i imam 1000 sms-a i 1GB, ionako ne pričam puno na mobitel, a i ako obavim koji razgovor tu i tamo - cijena je 0,99 kn i nema naknade za uspostavu poziva. |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...na-bonove/t10/ |
Da, to sam i ja kasnije skužio.
Mislim, vjerovatno će se do tada pojavit još sličnih tarifa sa istim pogodnostima ali opet... |
mah, aktivirao sam opet smart za 30kn, imam 1GB i 300min za pozive al s uspostavom..
ne šaljem više poruke, sve preko fejsa ili drugih aplikacija.. |
Citiraj:
...meni su kao poslali poruku...nesto u smislu...kao produzit ce mo ti jos mogucnost aktivacije SMART tarife..ali kao samo tebi..haha |
smart tarifa 30kn vrijedi do 30.6. kao.. bar su mi tako napisali na fejsu..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A sto se onoga na tudji racun tice, nisu morali, zabranjena im je ta odluka. Ja i dalje sretno trosim tri broja sa bonus racunom :) |
ja isto možda prodam Desire svoj i kupim EVO 3D, ali nije mi to prioritet. imam dosta RAM/ROM-a za sve kaj trenutno delam na njemu :D
nego, je li Desire zaključan na Tele2 mrežu? ja sam svoj kupio u srpnju 2011. i je li ga moguće otključati u kućnoj radinosti, kao i što sam ga S-OFF-ao i flešao modanim ROM-om? |
Jel još netko ima ovaj slučaj?
Vjerojatno im sustav opet budali :D "Do 13.04.2012. u 15:00 sati potrosili ste ukupno 13,19 MB. Aktivan vam je podatkovni paket 550 MB." Odakle mi dodatnih 500 MB :D Da ne bude zabune, imam S paket od 50 MB za 10 kn :). |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:34. |