![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=bd8E-...earch=oblivion
1 od bugova... :D |
Citiraj:
|
Ovako... zaglavio sam u Oblivion gate-u level 2 sam :D
kad otvorim ova vrata tamo je neki tip koji summona onog malog gnoma koji baca vatru, njega nikako zaklat, a ako sneakam u drugu sobu uvijek me skuzi pa se vrati...i ubije me. http://www.imagesforme.com/thumbs/3209ScreenShot0.jpg dal da se vracam u grad ili sta...? Onaj knight sa pocetka je umro jer je glup, nezna se ni healati. |
ako ne mozes ubit 2 neprijatelja u isto vrijeme vrati se u grad i radi questove dok ne dobijes koji level, naguzit ce te do vrha 1000000 puta :D
BTW poceo sam igrat kao mage i cini se puno jaci nego sto sam ocekivao ;) |
Citiraj:
|
Završio sam Dark Brotherhood questove...ekipa je preluda...:D
Sad su mi ostali mageovi i thiefovi, završio glavni quest. Eh, kad bi Gray Foxu mogao poslati svog Silencera koja bi to igra bila... :D BTW, koji je najjači armor i mač u igri? Imam sad Daedric kompletić i onaj Imperial Dragon, ali mi se čini da još ima mjesta napretku. A mač je neko čudo sa 27 dmg pointsa. |
Citiraj:
Ja se još krpam na onoj umbri :D |
Malo sam kombinirao Daedric Longsword sa Sigil Stone-ovima.
Sad se zajebavam okolo i nabijam Blunt sa sjekirama i Marksman sa lukovima...Blade je na 100 :D Ali nisam zadovoljan...Tražim nešto što je ekvivalent Bozara iz Fallouta 2 (oni koji su igrali, znaju o čemu pričam :) ) |
Citiraj:
|
Ovo nađoh, nije teško doći do njega, treba zaklati ona 2 lika koji kopaju grobove i inventory prodaju Thoromiru, a iza jednog od onih grobova je ovo;)
http://www.imagesforme.com/thumbs/6349ScreenShot1.jpg Joinao sam se u thiefes guild (btw jeste primjetili da je taj competition koji ti da onaj tip za joinat se u thiefes guild zapravo buggiran?: baad : morao sam koristiti šifru da uđem:o) btw2 kako vidim koliko mi još nedostaje do idućeg levela? |
@Sniper
1. Kolika je njegova snaga 2+10 frost damage? 2. A bas sam se pitao tko ce napraviti lika koji je lavic :D |
Lavići su fora :)
neznam kako se to zbraja ni ništa, igram igru tek 3 dana :D pogledaj u imperal citiju tamo di je ono groblje - imaš kao neka mala vrata unutra koja te vode u neku malu sobicu, unutra imaš par grobova, e pa iza jednog bi trebao biti taj item. |
Btw sto ste napravili s onim ludim wood elfom Glarthirom, tip hoce da spyam na ljudove jer je paranoičan (zapravo, lud je!) mogu ga prijaviti al ako ubijem svaku tu osobu dobijem lots of $$$, bolestan quest :D :(
|
1 privitaka
SniperWolf-prvo klikneš tu:
|
1 privitaka
Moraš 10x poboljšati jedan od glavnih skillova za jedan level.
Svejedno da li 10x jedan ili 5x2 ili... Napredak pratiš tu: |
Fala Jeltz :)
btw, onog wood elfa sam totalno preveslao, reko sam mu kao da neko spya na njega, al sam odbio ubiti te ljude (jos mi je i listu dao!!) pa se naljutio, i otisao u svoj dom, uzeo sjekiru (:D) i krenuo na posao... al sam ga prijavio guardisma (dao death list) pa su ga zaklali, na sebi je imao nekakav key s kojim sam otvorio vrata i opljačkao ga :D skoro pa level 3 :) evo i slike :D:D:D http://www.imagesforme.com/images/6124ScreenShot3.jpg |
opet ja imam pitanje koji su ljudi vech postavljali gde da nadjem skeleton key i
WTF je spoiler |
e gdje se nalazi taj wood elf?
|
mislim da je u skingradu, ja sam obavio 1. dva zadatka za njega i onda mi dopizdilo pa sam ga koknuo. fora je kad poslije pitaš nekog za rumors i kaže ti da su našli tog luđaka mrtvog i da su valjda nekom dojadile njegove gluposti:D
|
Yep, zivio u Skringrad-u :D
btw, onaj NPC za thiefes guild na karti pise da je tamo al ga nikad nema :confused: @Metallica - spoiler ti je npr ti posudiš film iz videokluba i želiš ga pogledati, a ja ti kažem ko završava, zato je spoiler warning ;) |
Citiraj:
mozda nije Bozar ali Vindicator moze bit ;) BTW netko je pitao za armor, max armor class (ukupno) je 85 bez obzira sto natrpate na sebe necete prec 85, jace od Deadric itema mislim da nema |
whatever pa gde onda mogu prochitat kak da dojdem do skeleton keya pa neam kaj sad radit treba mi da dovrshim nekaj
|
Citiraj:
Nego kad ides iz Imperial citya prema skingradu pici po cesti i obavezno odi u prvu pecinu ljevo uz cestu, na negdje pola puta. U njoj sam nasao 3000 zlata (sto u itemima sta u zlatu) + odlican mac 10 +10 frost damage...A trebas rjesiti par trolova, 2 raka, i tri impa |
nego el to sve velish njemu da nebi ja đaba hodo naokolo i trazhil onaj key
|
već je bilo spomenuto u threadu, točno opis gdje imaš taj ključ pa potraži malo
|
Citiraj:
Where do I get a Skeleton Key? • Shrine of Nocturnal Directions: Follow the road heading east out of Leyawiin and when you reach the words “County Kvatch” you’ll see your shrine. Required Offering: None, gives you a quest to complete. Complete it and return. Level Requirement: 10 Reward: The godly Skeleton Key (a lockpick that is not only unbreakable but boosts your security skill by 40) |
Citiraj:
budem svratio i tamo :) btw; koji je najvisi level u igri? |
Citiraj:
Citiraj:
Imas i spilju s vampirima ispod Skringrad-a u kojoj nades dosta vrijednih predmeta. |
e onaj count iz skringrada je vampir jel ima tamo neki quest u vezi toga mislim nešt povezano?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |