![]() |
Ja isto mislim da je Hamza bolji od Ventila, ali isto tako sam uvjeren da Hamza vozi Ferrari, a Ventil Mercedes da bi Ventil bio prvak isto toliko puta koliko i Hamza.
|
Alonso briše pod s njima. Dobro se Ham nahebo da prestigne tetka Alonsa u mexicu s onim govnom koje je na 2 cilindra radilo.
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Mobara |
Jedva čekam sutra vidjeti Hondine nadogradnje, kad opale po Mečkama i Ferariju :D Hamilton neće znati šta ga je snašlo kad Hartley proleti.
P.S Jel se može negdje kladit tko hoće a tko neće završit utrku? Da založim kuću da Honda neće ni s jednim bolidom :D |
Pa i ako zavrsi, nece bit u istom krugu. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Stavit ću 5kn na to da će Merc uzeti sve naslove do 2021. :p
I više manje su svi svjesni da prvak može biti jedino RB Honda. :) Tako da. ^^ Sve s Renaultom neće više biti prvak nikad. ;) Slažem se s Alonsom u onom dijelu da je McHonda mogla jedina rješit Merc, a od sad je to RB Honda ako se desi. PS. nije joke post. ;) |
|
ovdje si mozete postaviti grad, i automatski vam prilagodi vremensku zonu, te ujedno mozete ucitati komplet raspored onda u google calendar pa fino dobijete notifikacije kad koji event pocinje.
grad si postavite po svojoj zelji, trenutno je toronto https://www.f1calendar.com/#!/timezone/America-Toronto |
Zakon! fala :)
|
Verstappena guraju sa riknutim motorom nakon 9 minuta treninga :/
|
https://www.formula1.com/en/latest/h...-for-2021.html
Prijedlozi pravila za 2021. Uvode limit potrošnje na 150 mil $ godišnje. Iskreno to mi je bezveze, šta bi sad trebali momčadi tipa Mercedes, Red Bull i Ferrari otpustit 3/4 ljudi koje rade tamo. Po ovim pravilima nek uzmu F2 bolid i oduzmu za 1 :D |
Haas je zajebo pitstop na treningu..zadnja lijeva guma hahahha..
A Gasly javlja da nema snage u motoru..Surprise :D Dobra nadogradnja čini se. Kako bi rekao Alonso https://www.youtube.com/watch?v=1qrJ64svK9A Citiraj:
|
Zali se da nema grip-a a ne snage. Speed trap pokazuje da Gasly ima najveci top speed na kraju ravnice (320.8 kmh).
|
Hondaaaaaaaa :D
Do Europe odu sva 3 motora po bolidu :D Sent from Mobara |
Da nema Quali moda kod Mercedesa, bile bi i quale zanimljive a i utrke. Ovako se sve više manje zna. Volio bi da griješim. Opet Max u problemima. :hitthewal:
|
F1 sezona 2018
Citiraj:
Sta, to vec crkla neka? Pa nije bas da nema snage. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd01a7e8fd.jpg Ovako nije nikad s McLarenom bilo. Sent from my iPhone using Tapatalk |
top speed se lako narikta, ali treba imati ubrzanje i drzanje kroz zavoje, ili jedno ili drugo.
manje downforcea i auto ide bolje u top speed a ipak su zavoji presudni. |
Ipak, s McLarenom nikad nisu bili u top 10. Ni blizu. No moguce da nemaju downforce-a, a samim tim i draga.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Hamilton dobiva novi mjenjač. 5 mjesta kazne.
|
Op op... eto još jedne pobjede Fetelka :)
Sent from Mobara |
Bojim se, bojim se. Bit će panika cijelu utrku. A treba biti brži i od Kimija. :lol2:
|
To će Ferrari pitwall riješiti, bez brige. Kao i pred 2 tjedna ;)
Sent from Mobara |
Živciraju me što konstantno bacaju kimia pod bus a da ih ostave da se utrkuju ne bi dao ruku u vatru da bi vettel imao više bodova na kraju sezone. Pogotovo ne ove sezone kada izgleda da auto više paše kimiju
|
Vettel je u karijeri samo jednom vozio u ravnopravnim uvjetima sa timskim kolegom - i izgubio ;)
Sve ostalo je bio povlaštena primadona. Prvi puta dali odrešene ruke timskom kolegi i pušiona. I bežanija u Ferrari. Sent from Mobara |
Je vam svima Kimi guilty pleasure :D
Ja sa ipak nadam jos jednoj DE/ITA himni za uljepšat nedjeljno popodne. |
Pa ja imam dojam da su mu i dali ugovor za ovu sezonu jer trpi njihova sranja, a znaju da neće naći tako dobrog vozača a da trpi to..Još im ne mogu oprostit Monaco prošle godine, zaslužio je tu pobjedu
|
Rekli su da će do Bahreina proradit ono njihovo govno od live prijenosa...
|
Kimi se pokazao 2014. i 2015. Nemojte bit smiješni.
|
Citiraj:
Jep, ništa još, opet odgoda. A baš se ponadao... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |