![]() |
Citiraj:
|
a kak funkcionira ovaj refund na stimu, 2h gameplaya ili 2h od kupovine možeš povrat tražit?
inače, kak radi na 1060? al nije čak ova igra mjerilo neko..baš i nije optimizirana kolko sam ja shvatio |
2h gameplaya, od kada prvi puta pokreneš igru (ne računa se download itd.)
Na 1060 radi ok. Ja imam preko 120 fps-a zadnje vrijeme na 1070. |
2h gameplaya.
U rijetkim situacijama možeš i dobiti i refund iako si više odigrao, ali to su veoma rijetke situacije. |
aha, ma bitno da je 2h gameplaya a ne 2h od kupovine, najbolje da tak probam ovo čudo od igre koje je tolko popularno pa da vidim dal to meni imalo napeto
|
Računaj nekih 10 FPS-a manje nego GTX960. Nije igra više neoptimizirano govno, bolje radi nego prije svakako, ali da grafički nije zahtjevna, to nije istina.
|
Citiraj:
|
sve MP igre pucaljke online ratne su se uvijek na low najbolje igrale, što manje gluposti to bolje, jel to i ovdje slučaj?
|
Citiraj:
|
sad je bitno dal se trava njiše, nekad se gasila potpuno :D
|
Sad je isto bitno da foliage stavis na low
Trava ti se renda samo ~200m, iza toga ju ne vidis pa nemoj prone-at ak je neprijatelj na +200m |
Izgeda da je neki stability patch danas izašao.
|
Prvi čiken dinner od službenog izlaska igre u solo q... Pet sveukupno.
|
kupio, skida se pa ćemo vidjet kak se ponaša na mojoj konfi
ima nekih editiranja il nečeg da se poveća fps? ak netko naleti nek me doda steam: mamutarka |
dobro je, radi sve na low
najbolje za sada sam među 12 zadnjih ostao..malo su mi refleksi zakržljali :D |
Dodam te kad dođem doma. :)
Meni je sada cilj doći na 2100 rating u FPP, u TPP sam to uspio, ušao u top 0.16% @mamutarka Pogledaj si http://indieobscura.com/article/1086...-battlegrounds + ReShade je meni must have. |
Ti si bas ovisan o tim brojkama.
Od svih igara nasao si bas PUBG za ganjat ladder :D |
Citiraj:
Meni je sa reshade naspram vibranceGUI-a bilo 12FPS manje. A imas isti efekt kaj se boja tice, jedino nemas clarity da je slika malo ostrija. |
Citiraj:
Ako igram online, natječem se u svemu. Da li to bio COD, CS, LoL, WoW ili PUBG, ako zagrizem, borim se. Citiraj:
Ja sam iskopirao Shrouda, on koristi reshade :D |
Kazem, koristio sam reshade i probao sam to i kad sam skuzio da imam vise FPSa bez reshade-a sam ga unistalirao.
Dobio sam desperado i biker crate :D I sad bi trebao dat 5$ da ih mogu otkljucat, a prek steama ih ne mogu prodat jer ne znam zasto nemam pristup. |
jel igrate tpp ili fpp?
|
Jedno i drugo ja.
|
Citiraj:
Nego, brijem da sam te dodao na steamu pa možda odigramo koju. |
Ma jedno je zajebancija, što je i meni, ali jedno je želja za pobjedom. Laž je ako ne igramo svi da probamo bar biti prvi. Meni je cilj biti prvi u što više mečeva.
Da li to znači da se živciram ako me netko ubije šakom u prvih 1 minutu, ne. Da li se živciram kada me ubiju u top 3 a tako sam blizu čiken dinera, ne. Ali lijepo je biti prvi, i to je svima cilj, bar mislim. Jebeš brojke slažem se, ja nisam te brojke ni vidio do prije mjesec dana, i kada sam prvi puta skužio leaderboards sam skužio da sam u top 5% odmah :D Pa onda svaki dan provjerim poneku :) |
Konačno će malo usporiti kretnju plavog kruga. Al će zato uzimati malo više healtha ak se ostane u zoni.
|
Meni nije smetalo, iskreno. Taman da meč traje max. 30min, meni idealno.
|
Meni su čak ok bile brzine tih zona, eventualno tamo 3-4 prije kraja da se može jos stići pješke ako si boostan ne bi škodilo
|
Navukao sam se na ovu igricu da je to strasno. Nisam gejmo 10 god. i propustio sam hrpu naslova ali ovaj PUBG mi ne dozvoljava da ista drugo igram :lol2:
Koja su po vama oruzja najbolja? Ja nikak da si nadem pravu kombinaciju!! |
Sve ovisi od igrača do igrača.
Meni je ovako (tim redom): M416 GROZA SCAR-L AKM uz naravno red dot ili 4x scope Od snipera meni je SKS najbolji nekako. SMG pokušavam izbjegavati. Ako me netko pita za najbolji kombo: M416 s red dot, silencer, grip i extended/quick magazine + SKS s silencerom 4x ili 8x scope i sve što već ide uz njega. Top 5 zagarantiran |
Ja preferiram Scar/M4 + KAR98. AR za na close/mid range, KAR za long range ili ako je mid ono jedan metak brzinski pa spray sa AR
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:21. |