![]() |
hocemo svi sa pce staviti isti prefix PcE, da ne budemo bash svi razliciti. npr iste boje i tako...
|
Citiraj:
|
Dajete ocemo se selit na neki drugi server, ova Doza me ubila veceras, ping skace ko lud, i nemogu normalno igrat.:confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kako vidish ja stavih [PcE] plavom bojom.
vidio sam da netko ima (PCX) ako je to uopce oznaka za pcexpert. :D a veki ima (PCE). nije bitno kako, samo da svi budemo ujednaceni. ;) oznake za boje idu ovako: ^1 = red, ^2 = green, ^3 = yellow, ^4 = blue, ^5 = cyan, ^6 = purple, ^7 = white ^ (alt gr + 3) suggestions? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
spawn, ne izvlaci se. islo ti je kao i iance,dakle cesto si lezao na podu.
;) |
arghhh .. ja se nisam ni stigel praf nadozirati a vec su svi presli :(
|
Citiraj:
|
|
Za nevjernog tateka:D
http://img327.imageshack.us/img327/5...00132er.th.jpg Nego jel ko iskopo neki bolji server |
Citiraj:
|
salim se ja samo dechkovi.... ;)
dakle onda neka bude npr. .:: PcE ::. atha ? ili sa uglatim [] zagradama? pa nek svatko pichi nick u svojoj boji, a da prefix bude svima isti? |
Citiraj:
|
|
i hate russia. sto se uvijek uredno vidi i po mojem rezultatu na tim mapama. :D
|
ovo ide bolje uz tvoj nick :P
.:: PcE ::. atha ? |
isuse. :D :D
|
Citiraj:
|
Nisam nit ja za odbaciti, inače cw server je dobar, pass vam je nonstop cw tak da pez frke možete unutra, isto je Hrvatski.
Ako treba mogu ga i posuditi pa promijeniti password samo za pcekspert membere. Inače Doza ide preko carneta pa valjda zato toliko sere! |
Ona je bila dobra 250 naprema 244 za dlaku smo izgubili. A za sve je kriv MRKONJA, nikako da on mirno stoji kad ga gađam, stalno skače i trči i na kraju me još i ubije. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ok, evo ja si prebacio, tamnplavi dakle prefix i svijetloplavi nick.
come one pcekspert team! come into new clan! :D ;) |
Nego kad cete isprobavati nickove ? :rolleyes:
|
Baš bi mogli napraviti neki klan koliko sam vidio mogli bi napraviti neki veći uspijeh!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:29. |