![]() |
Citiraj:
Kratak osvrt na majstoriju od Meneza...svaka cast... |
Citiraj:
Uostalom mi obicno pricamo u petom mjesecu ! |
Neka pehari pricaju umjesto nas.... :D
|
Ako imate kaj za pricat :)
|
[QUOTE=emilblomsky;2661293]Ma čestitam! Prvak europe,šugava ekipa.Tebe bi trebalo izmisliti da te nema,samo ne znam sto su onda za tebe druge ekipe?
Citaj danas sportske ,ima veliki clanak o Realu od Mateonija.Covjek je sve napisao kako je. Aha , sad mi jasnije, još jedan koji čita hr novine i vjeruje.Jednom sam pročital da je N. Kranjčar pretrčal 13 km na tekmi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onaj tko misli da su sportske novosti ozbiljne sportske novine nema 2 zdrave u glavi |
Citiraj:
A jesi li uopce procitao? Nisi,i kaj onda komentiras? I daj nas prosvijetli,koje su sportske novine po tebi relevantne? |
Citiraj:
S obzirom da ja nisam sportski novinar, izbor nije čitati SN ili mene (a ja to nikad nisam niti tvrdio :kafa: ) A to koliko su u SNima stručni dovoljno govori činjenica da ne znaju razlikovat Leverkusen i Bayern, često ne znaju koji igrač igra za koju ekipu kad rade analize i slični gafovi. A koje su to meni novine relevantne, od domaćih Sportnet, jer koliko god da je Sportnet propao odlascima Pacijenta, napačenog Packa, Jurišića i ostatka ekipe i dalje su svjetlosnim godinama ispred ostalih žutilo kvazi novinara iz Sportskih Novosti i sličnih kvazi novina. Od stranih tu su i definitivno Kicker, BR, Guardian, BBC, ESPN |
Citiraj:
govori se o losoj transfer politici Reala,i nije napisano nista krivo,i sada ja po tebi nemam dve ciste jer citam novine koje cita 90% hrvatske koje zanima sport. Mislim ne kuzim napad na moje citanje sportskih novosti,ok,napisu gluposti,ponekad,ali i mi ih pisemo pa forum i dalje zivi! Al sve 5,ja nista ne pisem s losim namjerama,nadam se da je to univerzalno ovdje! |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
hala! |
Citiraj:
Prije semi-final one. :) |
Vidim da ga je Manđo stavio :) Kakav je gol jel tko gleda?
|
Citiraj:
|
Carlitos zabija za 1-0 :goood:
|
Citiraj:
|
Arsenal :roller:
|
Opet Carlitos iz slobodnog udarca za prvo mjesto u skupini A.
Ajmoooo Juve... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čitam po internetu i hvalospjeve za Modrinja. Nisam gledao tekmu, ali asist Baleu je fantazija. Valjda još jedini Modrinjo koristi vanjsku za dodavanje i to kako :lol2: |
Asistencija je bila bogovska ali bog i bogme Baleova reakcija. :)
|
Modrić rutinski,svaka čast.Mandžo car zabio sa puknutim nosom...
|
Roma 2-0,Chelsea 1-0....Cesc :)
|
fabregas! :D
|
Da da. :)
AJDE DIDI! :D Samo nek on zabije pa da to opet bude to! :) |
Bate i CSKA na pragu istorijske katastrofe :D
|
Joj, fabregas ajme...
Baš sam htio komentirati za CSKA šta se dešava tamo :D |
Događa im se Costa Concordia :D