![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E, a zakaj Lovrena nema? Jel on na klupi ili kažnjen?
|
Veli Niko Kovač da se samo umrijeti mora, kada su mu rekli da mora dobiti Norvešku.
I bio je u pravu. Naš Niko, naša nada. Kad se sjetim kako je cijela nacija bila u ekstazi kad je rečeno da će Niko zamijeniti Štimca :D |
Citiraj:
|
kod psihijatra je, još jedna sprdnja i čovjek će se objesit
|
Al bitno da Srna je. Kalinić isto izgubljen u prostoru i vremenu.
Idem sad sa ženom i malim van na sladoled i pizzu. Moraću sa ženom pričat na engleskom ili švabskom, da me nebi neko sprdao vani... :) |
- Dobio sam otkaz.
- I moj brat također |
Svaki put ja dodam gas malo vise i novi izbornik Hrvatske je Kruno Jurcic :D
|
Citiraj:
|
Cico.
Ma zapravo, Slaven će do prosinca biti slobodan, taman za dodatne kvale :D |
Ajde napokon je došlo vrijeme da Kruno preuzme repku i onda nakon njega Zoki. A nakon Zokia nam vise nece ni trebati trener... :D
|
Hahahahahaha... jeste ludi :D
Krunek je sljedeći. Tata će se danas oglasiti preko Brandona :) |
Bradonja legenda,dva puta srna na plivanju:D
Zanimljivo drugo poluvrijeme i utakmica,norveška izgleda ko real madrid:D |
Brko, ma neće se to usuditi. Uostalom, Krunek je tek potpisao u janeziji :D
|
Kad se jedan ELVIS jebeni SKORIJA sprda sa kapetanom reprezentacija, onda znamo težinu tog zajeba :D hahahahahaha... idem van. Zapišo sam se od smijeha :D
I Aboriđini odigrali 2 2 sa moćnom Maltom :D |
Kovač krivi igrače :D
Kruno je bar izborio LP sa Dinamom i osvojio par prvenstava , sta je Kovač osvojio i koliko iskustva ima? |
Pa jebiga, Kiovač pojma nema, ali naravno da su igrači najviše krivi, da ovak u klubu igraju svi bi debelo klupe grijali.
Za Norvešku ovim debilima trener ne bi trebao da igraju kako znaju. |
Rekao Kovač je da se treba baciti na glavu i onda na pitanje zakaj se ne bacamo na glavu? A ne znam pitajte igrače.
Koja komedija !!!! |
Kovac - neiskusan.
Srna i Olic igraci manje na terenu. Mandzo totalno van forme. Corluka spor ko puz. Modric i Raketa se samo cuvaju radi klubova. Itd. Mlada rekpa ( koja je igrala protiv Argentine ) bi nasu prvu momcad osramotila. A kladim se da bi pobjedili i Azerbaijan i Norvesku. |
Srna, hvala aj bok.
Olić, legendo, aj bok. Kalinić, tko vraca dugove preko tebe, aj bok. Zovite mi Kramarića, di je Rebić nestao, ta dva klipana trebaju polako na zagrijavanje za repku. |
Možda bi Srnu mogli poslat k vaterpolistima
|
Citiraj:
Citiraj:
No navijam za dodatne kvalifikacije, i da nakon istih ispadnemo. A onda lijepo ispisnicu Mandzukicu, Srni, Olicu, Modricu, Rakiticu, Corluki, Kalinicu i braci Kovac. Naravno, ovo zadnje se nece dogodit. No covjek moze uzivati u nadi :D |
Ma naravno, i onda cemo bit repka koju ce svaka druga repka u top 50 gazit. Ma lol
|
Ma ugasit repku. Ja se nadam izborniku iz sjene...nasem kolegi tehničaru iz Ruđera...doktoru Anti Čaćiću :lol2:
|
|
Citiraj:
|
A još me danas ekipa u čudu gledala kada sam rekao - neću gledati tekmu!
Kasnije sam ih vidio kako su pokisli išli doma. Nisam ni znao rezultat, ali znao sam da su vatreni dobili po kanti. |
Citiraj:
|
A sve je moglo biti drugačije da ste odigrali pametno....
Trebalo je odbanati ivana, koji bi malo prije deset AM rekao da ide u SS staviti bubreg na Norvešku i stvar bi bila gotova. :D:D btw, kad se vraća nadaleko poznata legenda sportske prognoze? :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |