![]() |
Moje dostignuće :(
|
Rudnik metala (Level 24)
Metal je glavna sirovina za izgradnju strukture zgrada i brodova. Potrebno: Metal:1.010.046 Kristal:252.511 Trajanje izgradnje: 11h 28m 40s lvl 2 nanitara + fabrika robota lvl 10... |
Hehe
Rudnik metala (Level 25)
Metal je glavna sirovina za izgradnju strukture zgrada i brodova. Potrebno: Metal:1.515.070 Kristal:378.767 Trajanje izgradnje: 17h 13m 00s Evo ti renesis pa se požderi:D |
Šteta kaj više ne igram, bil bi mi dobra farma. :D
|
Daj ljudi kako ću se proključit u savez...
|
@smrad
ak hoćeš dođi u moj.. |
oću, ali kako
|
kako stavite hrvatski jezik
|
E jesi spejsić
:D , ti si specijalac išao na org verziju, to ti je na engleskom. Naša(balkanska) verzija je www.ogame.com.hr
|
Evo pribacija sam se. Kako sad da se ubacim u neki savez???
P.S. ja sam u univerzumu 2 |
Ideš na savez tamo lijevo i traži savez
|
Citiraj:
kaj nisi mogao u uni1? |
pisalo je da nema mista. ma nema veze...:D
|
Da bilo je pun sad se nesto oslobodilo pa ima mjesta.
U četvtak se otvara uni 3 tek je uni 2 poceka se zagrijavat i vec se otvara 3 to je malo prebrzo. |
Koje brodove treba radit. Igram već par dana, i sad mogu napravit Malog lovca. jel se to isplati radit. koje brodove i koju obranu je najbolje radit
|
Citiraj:
al uvijek nek ti rudnik metala bude za 1-2 veći od kristala a deuterij nemora pratit to dvoje, na početku ti baš i ne treba |
hmm idem danas ujutro radit kod starog u firmu i nisam bio na kompu od pol 5 do 8 i evo kaj se dogodi...:fuming: :rambo: :grrr:
Napadac je pobijedio borbu! Napadac pljacka sljedecu kolicinu resursa: 29537 Metala, 27291 Kristala i 56797 Deuterija Napadac je izgubio ukupno 212000 jedinica. Obranioc je izgubio ukupno 3048000 jedinica. Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 552000 Metala i 278400 Kristala. Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 8 % a mjesec sam dobio NE!!!:fuming: |
Ma taj mjesec je čista slučajnost... jedan sa gu foruma je imao 5% šansu i odma mu se nacrtao:smoke:
|
Što se tiče obrane - "Raketobacaci su jednostavan ali ekonomican sistem za obranu".
Jel valjavu ti raketobacači šta, jel ih se isplati radit |
Oni su ti smeće radi male i velike lasere, ionske jer štite lasere i gausove :smoke:
|
hvala, a šta je sa ovim transporterima. jel mi to triba. ne vidim razloga da ih radim jer nemaju šta transportirat ni misto di bi to transportirali...
Bolje radit lovce |
Obranu se ne isplati graditi, ja imam 90k bodova i 0 (NULA) obrane...
|
obranu se isplati graditi, samo treba znat kako i kad.
|
Koji bi me savez primio? U univerzumu 1 sam (adi_ri). Napominjem pocetnik sam pa vam baš i nisam od neke koristi:D
|
ja sam pita za univerzum 2 pa me niko ne jebe 2%. Ma briga me, dobro mi je i ovako:D
|
Primljen u cro fire. Okruzen bosancima. Bad.:gringo:
|
Bump :D
Ima koji slabiji savez u rastu da idem kod njih ili neki novi član da dođe kod mene u 1 universu,sada sam sam u svom savezu:( Dosadno mi je samom igrat |
Probaj u Cro_F_A
|
Citiraj:
|
Bodovi 17
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:35. |