Citiraj:
Autor McG
Uh, blago vama (atha i crn) s takvim rezolucijama/monitorima... Ja sam na 1024x768 primoran masu toga ne koristiti za Foobar, da bu kolko-tolko pregledno.... Klik
@atha i crn
Znate možda dal ima kakav bolji tag-editor za Foobar 0.9, jer ovaj ugrađeni je IMHO tak-tak/za prvu silu. Unaprijed zahvaljujem:)
|
Ma možeš koristiti sve što i mi samo koristi hide i autohide opcije. OVO je moj setup sa 'skupljenom' playlistom i albumlistom.
Što se tiče tagera pa ne znam baš...meni je ovaj savršen...ima opcija ko' u priči...možda ga nisi skužio ?
Prvo skini freedb tagger plugin (ako već nisi) i instaliraj ga. Nakon toga idi u properties i skini listu freedb servera. Restartaj foobar i sad možeš selektirati pjesme i na desni klik > tagging > get tags ... foobar ti automatski povuče tagove sa freedb servera. Ako se baš potrefi da nema tog albuma na serveru najjednostavnije ti je da ideš na 'tagging > edit tags > guess value from filename' i pustiš foobar da ti automatski kreira tagove iz imena datoteke. Na sličan način možeš i obrnuto iz tagova mijenjati imena datoteka na disku ... jednom kad skužiš shemu nema toga što ne možeš napraviti ...
OVDJE imate listu svih plugina koji su prebačeni na foobar v9 pa se malo poigrajte, nađe se tu dosta zgodnih stvari ;)
|