![]() |
Otkrio netko nesto s ove liste? Ima fora stvari
http://thechive.com/2013/10/10/a-few...o-v-26-photos/ |
Ja sam otkrio smrznutog vanzemaljca, lika Jesse, Big Foot-a, onu veliku kuglu i Supermana. :)
|
|
GTA5 Steam preorder na Kinguinu (G2Play). Kinguin i G2Play su je jedne od rijetkih stranica kojima vjerujem.
Pao je preorder :) http://www.kinguin.net/category/3077...paign=27.10gta |
evo par lokacija koje su meni zanimljive
http://img7.imageshack.us/img7/9365/75uv.jpg 1 tu su dost velki valovi, super za djarat gumenjak ili jet ski 2 hupser na koji se moze naletit sa svake strane, letis ko debil s ove strane di je trafo su i dva drvena stupa koji sluze kao field goal :) 3 hupser izmedju dva autoputa, idealan za prestrojavanje, pogotovo kad vidis da ide kamion s prikolicom pa mu se pozelis sparkirati na prikolicu u voznji, dobro mjesto za zajebanciju fotka gore u kutu je bolnica u siromasnijem dijelu grada, tu je dobro za soru, ak se neko voli mlatit sa 4 tipa odjednom idealno, fora je kaj ima dosta gang membera al tajna je u medicima, medici ce stalno izlazit iz zgrade da pomognu a kad zasoras jednom svi se okome na tebe, i dolaze po dva tri cetri, tu se stalno mora koristit sifra za smanjit wanted lvl inace banana, al da se zasorat i do tridesetak tipova prije nek te neko sredi... btw ja kazem vlak je saveznik, kad si blizu pruge uvijek naleti i znam ga ganjat prek pol mape sa quadom i preskakat to su recimo sitnice kaj meni cine igricu zabavnom jos uvijek a igram ju od kad je izasla |
Ima li jos kakvih saznanja u vezi izlaska GTA V za Pc?
Nemogu nac nigdi nista konkretno |
Kad ni nema ništa konkretno.
|
Ako bi gledeali vremenski period izdavanja kakav su imali San Andreasa i IV rekao bih tek 6. mjesec. :)
|
dugo nisam igrao bolju igru :)
|
Nakon toliko odugovlacenja i cekanja moram priznati da mi se vise i ne ceka da izdaju ovaj naslov za PC, frend mi je nadogradio PC u 11 mjesecu s novim napajanjem i grafikom samo radi ove igre i moram priznati da se sada kaje zbog toga.
|
Pa koji bedak nadograđuje za nekaj kaj još nije ni stiglo, ak niš drugo bar je mogel počekat da potvrde datum i specifikacije...kad imaš novce lako kupiš hardver...slatkih li briga!
|
mislim da su sve manje šanse da izađe PC verzija ili sam u krivom ?
|
Citiraj:
|
Nekako mi se čini da bi mogli saznati više nakon sp u nogometu. Nitko normalan ne bi izbacio igru prije SP-a. Tko će igrati nešto uz toliko utakmica svaki dan.
|
nadam se da sam u krivu :D
|
Citiraj:
|
Možda da i oni ne sudjeluju u SP i još su s Portugalom i Njemačkom u grupi. Nije nogomet toliko nepopularan sport tamo da bi GTA napravio toliki hype kod izlaska.
|
nek nam ga barem najave do SP čisto da budemo sigurni da izlazi uopće, jer i tako kontam da neće najaviti 2 tjedna prije izlaska nego ćemo se nakon najave načekati još koji mjesec :D
|
|
Ništa ne vjerujem dok ne dođe pouzdana informacija od strane Rockstara, po kojekakvim nagađanjima igra je već trebala biti vani...
|
Citiraj:
Iako, slažem se sa slavoncem, mogli su zucnit barem nešto, ovak nam ne ostaje ništa nego nagađat |
Kad sam bio gore prije 3 godine, nisam sreo niti jednog jedinog amera koji je to pratio. Znaju za veće klubove prek bare, ali znanje o nogometu staje na imenima tih klubova. Ekipica koju sam upoznao a koja je pratila nogomet u Bostonu i Pittsburghu sastojala se od dotepeneca, Engleza, Indijaca, Rusa i Meksikanaca. Domicilno stanovništvo isključivo prati hokej, košarku, baseball, njihov domaći nogomet, UFC i neke "manje" sportove kao lacrosse i kečere (WWE). :D
|
koliko se ja sječam verzija gta 4 je puno prije izašla nego sad ovo... a osim toga još nema nikakvih službenih informacija....
oni gledaju na profit. pa si očito računaju dali će toliko primjeraka i prodati. |
Citiraj:
|
Radi i za next gen konzole tak da je to malo veci posao nego zadnji put..
|
onda ako rade ili budu radili verziju za pc, za taj posao trebaju platiti svoje ljude... e sada oni trebaju imati veći prihod od prodaje za pc, da bi imali profit.
dali će doista imati toliku prodaju za pc, tko zna ? |
Citiraj:
Vjerojatno čekaju da izbace s boljim texturama i još s dodatnim điđama za next gen konzole sve, pa ćemo onda mi to još par mjeseci kasnije dobiti. A sada za iz despeta što je dosad nisu nama dali ču je kupiti "direct to drive" .... jednom kad izađe. A gta 4 sam kupio na dan 1 original kad je izašla. Eto. :chears: |
Mogu portat na PC sa shity grafikom itd ali si isto ne mogu priustit na "next gen" konzolama.
Mada i PC gaming trziste raste poprilicno u zadnje vrijeme, kolko sam uspio procitat.. |
Citiraj:
iako nevezano, ali pogledaj EA, koliko zaradjuju i kradu a recimo otkazali su 2 dobra C&C serijala (Tiberium MMO i Generals 2) zato sto im nesto ocigledno nije novcano pasalo ulozeno znaci obicno srktarenje, a obje igre su bile blizu stabilne Beta verzije |
čak postoji i za Commodore 64 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:30. |