![]() |
omg što je ovo, kung fu nogomet? :D
|
Modern Warfareu 3 nista ne fali. I dalje je to isti onaj CoD kojeg se igra s gustom vec godinama. Isti, identicni. I nazalost, zato me vise ne privlaci.
Da kojim slucajem tek pocinjem igrati igre, sigurno bi bio odusevljen. Ali posto sve ovo gledam jos od 2005., nemam apsolutno nikakve reakcije. I zasto bi onda potrosio svoje pare na ovu igru? Radi SP-a? Single player MW1 je bio dobar. MW2 je vec bio kao da ga je radilo retardirano dijete Michael Baya i Toma Clancya. MW3 sam odigrao 3 misije i vec mi ga je dosta... zar stvarno SVE u SVAKOM trenutku mora oko mene ekspoldirati da bi mi zaokupljalo paznju? Danas cu radije radi SP-a igrati Skyrim. Radi MP-a? MP je kao u svakom CoD-u jako zabavan, nema greske. Ali danas cu puno radije upaliti BF3 za puno dublje i kompleksnije MP iskustvo, a kad se zazelim doze mindless fun CoD akcije, upalit cu MW1 ili 2 i dobiti potpuno isto sto bi dobio sa trojkom. |
Citiraj:
|
Treba mi pomoć molim vas. Kupio sam ruski mw3 key i sad mi ovo dolazi kada idem "activate product on steam":
http://i.imgur.com/nhyrD.jpg Dali neko zna kako rješiti ovo plz |
Ruski VPN
|
Hvala majstore, rješeno ;)
Više nemoram koristiti ovaj vpn? Mogu izbrisati program? |
briši,nema beda
|
Mogu ja samo jedno pitanje jer mi se neda sve ovo citat?
Jel ima napokon dedicated servere(da ih biram iz igre a ne iz npr firefoxa) ili i dalje igra sama bira servere? Hvala! |
Koliko ja znam igra sama bira servere i dalje ;)
|
Ima dedicated servere ali nisu ranked.
|
Odlična kampanja (makar što se tiče mog ukusa), jedino što zamjeram je to da je igra PREkratka, prešo sam je u 5h i neš na regular difficulty s tim da sam crknuo par puta radi gluposti. A sad krećemo na MP :D
|
Evo ja sam krenuo kampanju, prvo šta mogu reći nakon nekih 20 min igranja prva misija u onom stock exchange je super, ono s raketama vodećim super + minigun u heliju, meni stvarno ok :) znači čisto da te zainteresiraju odmah na početku, meni se sviđa :) jedino što mi je loše su one eksplozije srušenih helikoptera o zgradu, texture u trenutku explozije na razini cod2... :S meni radi na High, texture na extra, i sve on osim vsync ;)
|
Pa šta ovu igru niko ne igra sa foruma osim nas 2-3? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Dali neko zna kako otvoriti NAT? Imam simens gigaset sx763 ruter, t-com operater.
edit: skužio sam kako napraviti ;) :D |
Jucer na 2 igre za redom cheateri sa aimbotovima, samo pucaju kroz zid i ubijaju...
|
jučer je bannano preko 1600 cheatera..i ide se dalje..tako da nemaš beda..
|
Citiraj:
ne kužim, u čemu je gušt toga? |
Citiraj:
trollovi uglavnom |
da , hrpa debila , s hackovima , ali riješit će se to. Isto kao i u BO. Max još mjesec dana.
|
Citiraj:
oni koji imaju privatni (placeni) hack ce nastaviti i dalje aimbotati i wh ;) |
ma nema frke. Nema aimbotanja u roku par tjedana. A i sada je rijetkost. Bilo javnih ili plaćenih. A i na kraju , sva takva debilana je svedena na marginalni broj u odnosu na broj "korektnih" igrača ...ista situacija je i u BF3 , bila i u BF2 , MW2 , BO...
|
Citiraj:
|
pa da...sta si ti mislio?
imas jednostave hackove koje platis jednom i vise ne trebas,a imas i kompleksne za koje placas mjesecnu pretplatu na njih |
Citiraj:
Plačeni hackovi su večinom teški za otkriti. Dosad sam naišao na jednog cheatera u MW3, samo sam izašao iz igre uz pozdrave njegovoj bližoj ženskoj familiji. Najmanji se problem maknuti kad već kripli neznaju drugačije igrati. Enivejz, evo ga konačno, Yahtzee baca osvrt na MW3 :D Samo što ga nije radio standalone, umjesto da toliki naslov stavlja u usporedbu. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima na g2play kupiti VPN aktivirani ruski CD key za 112kn. Jesu oni pouzdani, znam da su ih ljudi ranije spominjali? Ima li problema sa updateanjem il neš?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
nije isto plačati 15€ na mjesec ili 15€ na tjedan :) Preračunaj to sve samo u pive :D:D |
Što više cheatera ima, sve više opet volim Single Player. Fino odigraš, ugasiš komp i nema nepotrebnog živciranja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |