![]() |
Citiraj:
Jednostavno da bi bio u toku s igrom moras izdvojit barem 3h na dan, a to mi je sada too much pa sam odustao... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Naj gust mi je u gvg igrati balanced..
obicno igram modded e surgea vec neko vrijeme, samo je bed sto umirem puno. Neprijateljski monk me uopce ne voli, pa pozove 2 shock warra i 1 hammera da me istucu. A ja jadnik u 60AL armoru :D Boonprotu diversionam guardian i reversal, drainam mu recall i shatteram mu boon. A moze i blackout/diversion tka da nemre nist castat :D e-surge i e-burn 16energija uzmu :D |
onak, lijepo si stavis distortion i drzis se malo podalje...
|
Distortion FTW u svakom slučaju. : cheers2
|
W00t. Nightfall world preview event :D
jedva cekam zaigrati dervisha, strippati enhancmente zivome i nezivome.. :slin: :slin: edit: enivej - avatari su isto zakon. Pretvorim se u melandrua i nemre mi nist conditioni. Prodjem kroz ogromnu nakupinu trappova i jedino sto dobijem je dmg, inace dobijem bleeding, poision, crippled, knockdown, blind, burning.. isto tak jedva cekam nove trappove i skillove opcenito za rangera - mog najdrazeg lika :) npr neki trap sa deep wound il slicno :D |
Iskreno, anet potpuno pretjetuje s enchantment removalima. Okej, izfarmali smo Tyriu uzduž i poprijeko uz pomoć enchantmenta, ali količina ench. removing monstera u Canthi je izvan svake normalne granice. Cijeli kontinent je posložen tako ne bi li se monkovima otežalo ili onemogućilo farmanje. HELOOOOOU - kaj je s ljudima kojima je farmanje monstera i skupljanje dropova zabavno? A ne, ne bute vi meni farmali - trčkarajte uokolo i otvarajte chestove. FOF. Da ne pričam kako je za***ano imati energy management kao monk. Ta klasa ionako nema nekakav kvalitetan en.management, a onaj koji ima je enchantment koji ti skinu čim si ga stavio. Kao /me secondary možeš ići samo s 2 ista skilla za hex removal, na Channeling možeš zaboraviti jer je enchantment. Kao /n secondary zaboravi na elitni heal skill jer ti OoB za energy uzme njegovo mjesto. Iskreno se nadam da u Nightfallu neće biti toliko neprijateljski raspoloženi prema monkovima.
|
Yebote pol sata mi je trebalo da udjem u Kaineng :D
Nightfall kupujem cim dodje u crovortex.. btw kao da su dodali jos nekakvo zamucivanje rubova.. sta ja znam, pise na wiki da je neki novi shader.. skill balance. I to se cekalo ;) |
Sutra je Nightfall preview event.
Bas me zanima kako su napravili elonu i monsterse.. :) |
Citiraj:
|
Nesto im nevalja sa bazom pa vracaju backup..
cekamo.. luxor - elona ti se nastavlja na onaj pustinjski dio tyrije, to je 1 kontinent. Treba jos vidjeti kako ce to sve skupa izgledat, al usput sam procito neku ,,sklepaj njuz u 1min'' pricicu o nightfallu, uglavnom neke horde undeadova furaju i na kraju je opet neki boss (shiro tangachi-like)..mhm bas me zanima.. |
Pa o tome pricam, onaj poluotok zapadno (desno) od Crytal Deserta, u pustinji su se spominjali eloniansi i kak su svi izumrli jer im je poluotok bio zatrpan prašinom blatom bla bla bla....
|
My bad :)
enivej, dogurao sam svog dervisha do lvl 8, odvozao par kvestova, - moglo bi se reći da je dosta bolje od Factionsa. Anet je napravio dobar posao s ovim nastavkom. Nema vise onog lvl 20 u 1 dan, kvestovi su zanimljivi, nije onak unbalanced ko kad iz shing jea dodjes u kaineng pa radis kvestove a oko tebe lvl 20 mobovi, a ti lvl 14 (jedan od razloga zašto sam odlučio malo pauzirati assasinku, budem ju furao po eloni :D) .. i tak to landscape ti sliči na kao nekakav afrički teren (da, čak i hero mi ima afro frizuru :D) kao da si nekak smixao desert i maguumu, tak nekak.. jucher sam ga ipak izbrisao, treba mi taj jedan slot za pvp. Vidio sam sto me zanimalo, - oduševio sam se. |
http://www.crithitcomics.com/botmanga04.htm
:D citajte malo, ima svacega..: goood : |
Healbot je zakon. Najjača epizoda je u kojoj objašnjava kako funkcionira grupa. : goood : : goood :
|
pitanje:Kako izaci iz guilda kojeg sam osnovao, tj.izbristi guild?
|
Klik na svoju ikonicu i zatim "Disband my guild".
|
Ha je opet 6-man: goood :
jos i da neke nove mape stignu sa tim chapterima..:p |
Ajde nek mi netko objasni sta da radim s rare materialima, imam ruby i neznam dali da ga prodam, mogu dobit 2k i nes sitno za njega, ili se dam to pametnije iskoristit?
|
Ruby trenutno nema nikakvu svrhu u igri, mozda je za neki buduci ultra-mega-turbo-rare-expansive armor .. zasad nista, barem kako gwiki kaze.
Ja nebi prodavao.. btw šansa da dobijes to je tak malena, sto je droppalo to? |
Ma nakon nekog questa,bili neki unclaimed items i to dobio :D
BTW tek sam lev 14 ali sad mi je veca fora igra kad se malo ufuras,jos kad pocnem igrat nightfall... a ono pvp jos nisam ni probao, nekako mi ne pase |
Kojeg lika igras? Proph ili Factions? :)
|
Citiraj:
Ele/monk Tek sam sad skuzio malo finte,nabijao si armore sa onim kamenjima da mi sve nesto dava +1 a nije ni skupo BTW Sniper addo sam te na msn-mrcino :D |
Primjetio sam :p
btw, proph je bio bas pravi chapter, ono cak i kad zavrsis igru opet imas titane cistit ako ti se da.. probavat buildove jos ti i smanje i party size pa se ti snalazis.. i onda jos dodaju uw,fow, tombs, grenth's, sorrow's.. factions mu nije ni do koljena :) :burn: |
Citiraj:
|
Ma to je sve mutno..
zasto nadjes gwen's broken flaute oko old ascalona i tattered girl cape onda skroz tam na prijelazu kryta-maguuma? Neki prodaju maglu po forumima kaze soloas cijeli uw, droppas 250 ectosa, 250 shardsa, broken flaute i cape, sve u odredjenom redu, i prdnes, pa se stvori duh gwen i kaze sta joj se dogodilo :p |
Citiraj:
|
Znam.. moderatorima dodje mrak na oci kad vide ovakvo nesto na gwg-u :D
btw, iway je izgleda skroz umro. W00T. :) sad se vozikaju balanced, dualsmite, rspike.. jos ima nekolicina njubova koji vozaju VIMway ali i njih lako pwnamo pa ono :) |
Izasao novi update..
kako sada odabrati weapon/focus na pvp likovima?? :confused: btw ovo ce dosta olaksati re-rollanje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:40. |