![]() |
Jesmo mi gledali istu utakmicu?
Na mojem monitoru se uopće ne vidi dodir Torresa i Estrade...vidi se samo pad ko metkom pokošenog Torresa za koji se mora uvest pravilo o posebno teškom slučaju simuliranja i nagrađivat crvenim kartonom. |
Po meni bi trebalo uvest pravilo suspenzije igrača ako je odglumio prekršaj,znači ako se iz kuteva desetak kamera vidi da nije bilo kontakta,lijepo mu lupit 2-3 tekme neigranja pa da vidiš kakav bi se fair play odvijao po terenima.Ne ulazim u to dali je bilo kontakta na tekmi Čile-Španjolska:)
|
Ja samo velim da Čile nije imal igrača manje, Španjolci bi krv pišali.
Sudac debilčina totalna... |
Nepratim baš nešto nogomet al sinoć sam bio kod frenda dok se odigravalo tekma Čile-Španjolska i još sam pod dojmom komentatora. Kako je lik srao po španjolcima jer kao neće zabit gol a kao mogli su zabit još 4-5 komada. Kada je pao drugi gol, vikao je gol prije nego je lopta prešla gol liniju, mislim wtf.
+emisija poslije tekme o sjevernoj koreji, isprdavanje ljudi koji nikad nisu vidjeli ništa osim radničke propagande i koji su prisiljeni živjeti u takvom sistemu u kojem žive. Za jednu javnu televiziju palac dolje |
mislim da će biti zanimljiv ogled engleska - njemačka, mislim svi se bar nadamo prema renomeu tih reprezentacija, da mora kvaliteta isplivati na površinu, barem u završnici...
|
Joj što volim vas iz linije za pametne, normalno da se Torres valja ko blesav, jedva ga je zakačio, a ovaj se valja ko da ga je pogodila puška. Al npr. kad ispada Italija, svi smo sretni, a Slovaci se prevrću po podu 3 min i 45 sec od 4min nadoknade, Srna se valja po podu nakon svakog starta pa ništa ne kažemo jer je naš. Igro sam prije nogomet rekreativno, i jednom u životu sam samo se ostao tako previjati po podu i tada sam završio u bolnici, a neki igrači padaju ko pokošeni par puta tokom utakmice i nakon tretmana čarobnim sprejem su već spremni. Volio bi da uvedu pregledavanje snimke kao u hokeju...
|
Citiraj:
|
Da, to nije bil slučaj na početku emitiranja WC-a, tek sad zadnjih par tekmi kolko sam skužil.
Skroz blesavo gledat kad on pol sekunde možda i sekundu prije veli nek se nekaj dogodi... |
Citiraj:
Svejedno, uz toliko tehnike i koliko sam skužio da je komentator isto tamo, zašto neljepe direkt tamo audio/video i jednako zakašnjelo šalju vamo il nek malo dilejaju zvuk, nisu nepismeni na televiziji +cijela stvar oko vuvuzela, koju maunu nepriguše zvuk malo s terena da makar slušatelji nemoraju slušat trubljenje u tolikom obimu :fuming: |
Kaj ti misliš da netko lijepi audio i video tamo i šalje preko satelita u sve zemlje na svijetu poseban stream ovisno o jeziku. :)
To kaj audio i video nije u sync-u je HTV-ova krivica i to je to. |
Citiraj:
edit: Nisam ni mislio da je krivica nečija tuđe nego htv-ova |
Bravo Korea. :),
Suarez...svaka čast :) |
Šit, a mislio san da će J.Koreja pobjedit. Večeras navijajte za Ganu, to mi je za 2500 kn :)
|
Koja golčina Suareza, stvarno majstorski. Heh, nekad je slično i Del Piero radio...
|
Ajde ameri vise, dajte taj gool.
|
Produžetci...
|
Moraju Ameri još puno (ž)ganaca jesti za prolaz u četvrtfinale...
|
Gana voli Milovana - zasluzeno :D
|
Odu mi favoriti :(
No kako god, da su i prošli mislim da bi ih Urugvaj pojeo :) Koji je ujedno moj drugi favorit. Ne znam zakaj Bradley Beasleya nije stavio? Kaj je u tak lošoj formi ili? |
Panjine...
|
bilo je i vrijeme da SAD ispadne :D
|
Citiraj:
|
Ajmo Engleska! Nakantajte Švabe!
|
svabe, svabe :chears::chears:
ena - nič za bolje :rtfm:. |
Citiraj:
imho, englezi nisu zaslužili da prođu dalje sudeći po do sada prikazanom. a njemačka nije slovenija... |
uj, koji je ovaj Terry panjina :D
|
dva komada, dva komada!!!!! natrpajte engleze!
|
Engleska je propala, dobit će još jedno 2 komada.
|
To te ja pitam. :)
|
I D E M O !!!! :dajpivu:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:07. |