![]() |
Imao sam feeling da će razbiti Juve, šteta što nisam stigao do kladionice zbog posla da to unovčim :D
Svaka čast Oliću, ide ga u zadnje vrijeme. A i Pranjić je počeo nešto pokazivati :D |
ja sam igrao na bayern ali me milan zajebo :(
|
|
Svaka cast Olicu,to je dokaz da samo srcem se moze u nogometu nadoknaditi nedostatak svih ostalih elemenata nogometne igre, sinocnja partija za deset - koliko covjek moze raditi presing i ici lijevo - desno , napijed - nazad.
|
Maestralan je bio,nota 1 u Bildu (bild.de),kažu sympatisch und beliebt :D.
Nema jadan tehniku,često mu fali točno onaj dodir kad izbaci već igrača iz ravnoteže brzinom,ali čuda radi. Jučer je bila jedna komična scena,taman je dobio loptu u for od Robbena čini mi se,neloše ju je i primio,ali jadan da si for po desnoj strani,umjesto da ide okomito na gol kao svrdlo,on se izvlači na korner,na kraju se i malo spetljao:D. Ali ništa tom čovjeku nije za prigovoriti,to šta je on napravio u karijeri pogotovo inozemnoj u Cska,hsv i potpisati,i ovako igrati za Bayern..uber igrač. Treneri takve obožavaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ah taj "amater" koji je falio 2 penala... :D |
Mislim da je to samo medijsko naklapanje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš mi ova tekma dobro sjela! |
http://www.index.hr/sport/clanak/din...zi/465203.aspx
jel taj cufre zasluzeno dobio nogu? ja gledao jednu jedinu njegovu tekmu,nije mi se činio loš... kako je taj igrao? a ovaj drugi papak je zaslužio |
Cufreu su novinari dali pedalu, kao sto bi i Slepom da nije zavukao par odlucujucih golova i dodijelio asistencija kao u prici.
|
joj, jedva čekam sutra!
pivo + kokice + pljuge + živci i to je to! |
Citiraj:
|
Ja sutra odlucio se smrznut na dolcu posto ionako imam u centru neke planove :) jos da slomim otpor doma da ponesem obiteljski sal star skoro 30 godina umjesto svog od lfc-a.
|
Gledam Tottenham - Man. City (trenutno 2:0, Kranjcar zavukao prvi gol) i ne mogu se nacuditi kako je onaj lopatar Crouch u momcadi...lik je sebican dozlaboga.
|
Opa, evo Kranjcar daje i gol za 3:0...u 92. minuti preveslao pola obrane :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
D-Day pocinje!
|
|
Citiraj:
Jbg doma sam ostavil naočale ko bi mislil da bi mi u sed zime zatrebale. E kako jedva čekam utakmicu.... A čemu se bi više radovali da Ajax pobijedi ili DINAMO :fiju:? |
Suarez vjerojatno propušta Anderlecht
Citiraj:
|
-ma pasti ti Suareza,kad mi imamo Pantelica lol
|
Ajme X-a,majko draga..0-0 Ajax-Anderlecht,još ako ovaj stvarno ne igra. Taj jedini nešto zna tamo.
|
Mah, Ajax igra doma, ima mlade igrače koji su željni dokazivanja, imaju najbolju školu nogometa(onda vljda znaju nekoga vraga)...pa nevjerujem baš da budu igrali bezveze, ko recimo ENG u Ukrajni!
Koji bed, sad Dinamu ni 3pobjede ne garantiraju prolaz. @Arsenal-fan jesi siguran da srbin igra, 100% ? |
na kraju će dinamo igrat neriješeno s temišvarom dok će ajax napunit mrežu belgijancima :D:D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:07. |