![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
@Problem 12900 odoka |
yo yo .... živjo web... a kolko bi tek natukao da si si i popio koji gemishtek :)
|
cestitke web na BH medalji ... inace webova slika je cak izasala i u grckim novinama tako da ga sad opsjedaju eRepublik udavače :)
|
evo ja se prijavio za subvenciju za izgradnju firmi. odlučio sam se okušati i u pekarskim poslovima :)
posao s oružjem čak i ide... zarada mi je nekih 40kn dnevno :D hvala svima koji kupuju "Cro oružje"... trudim se biti najpovoljniji na tržištu :) |
Ja si razmisljam da uzmem org (skladiste) pa da si ga polako punim s oruzjem, ili ako netko ima svoje pa da da ga djelimo i dobije 2,5g :D. Sutra dobivam 10g a za 8 sam napokon General.
|
Citiraj:
|
Jel može meni netko reć zašto sam ja dvaput u jednom danu dobio otkaz u dvije različite tvrtke??:lol2: I kakva je situacija u Hrvatskoj sa poslom? Isplati li se preselit nazad? :D
|
|
kupio oružje i sad čekam signal kad da odem u boj. što znači kad kažu da se kasnije borim? jel to navečer il sutra ujutro?
|
Web nadam se da nisi potrosio sve one golde jer hocu vidjeti koliko ces danas natuci. :D
snorky dali si u vojsci jer ako jesi onda bi trebao znati kda napadamo a ako neznas odi na chat svoje brigade pa saznaj :D. |
Citiraj:
|
da, vidim, vratio se nazad i zbog rata (koji vidim zasad dobro ide) a i zbog posla da napokon dobijem onu hard worker titulu...
|
ja tražim zaposlenika :) ako hoćeš dođi u Cro oružje. lvl3 plača 17kn :)
|
da nemam posao već, rado bih...al "uvalio" sam se u Domaca proizvodnja weapons firmu, nije loša plaća za skill 4 koji bi uskoro trebao naletjeti :D i btw jel postoji ovdje ikakav način da se firma otvori kao suvlasnička, znači da imamo udio ja i još jedan igrač po pola? Ili je to nemoguće u erepublik?
|
|
Citiraj:
nisam u vojsci. sam svoj majstor sam. evo sad sam se u slavoniji borio, za svoje selo malo... sutra bum opet. šta znači ono 60000 crveno u suburbia?da toliko stete jos moze podnijeti? |
173272 Trenutacno mozemo podnjeti. A za fajt, ako nisi u vojsci onda peres gdje hoces ili pitas na nasem chatu gdje se boriti.
Edit: Northwest Croatia has been secured by Croatia. |
|
Citiraj:
:roller: |
Carski. :D
|
sada kad je Hrvatska u eSvijetu pojam ako ima netko ko se zeli okusati u igri koja nudi strategiju, menadzment, novinarstvo, politiku .....
mozes, biti vojnik, politicar, novinar, vlasnik kompanije ili sve to zajedno a ne trebas O.B. tampone... zapocni igru za koju ne treba instalacija, igru koja je besplatna .... sve sto treba je internet i browser http://www.erepublik.com/en/referrer/generic9974 ... klikom na moj link se registrirate preko mene i ja dobijem 5 golda nakon sto vi dospijete do odredjenog levela .... ... mozete i sami potraziti stranicu i registrirati se, no ovako cete imati mene za prijatelja sto ce vam dobro doci prvih tjedan-dva dok ne budete sposobni sami prezivjeti u eSvijetu :) |
bojim se da nece slavonija izdrzati..sad je vrhunac..15min do kraja borbe...ali dobro...ne moze izdrzati 11 zemalja kad se svali na nju....
|
U zadnjih 1 min u NW dosli su tenkovi i digli zid odma pa ocekivam to i ovdje. Web strajkas nesta jer vidim da Sadixa nisi stigao :D.
Edit: Slavonia was secured by Croatia in the war versus Serbia. :D |
|
Citiraj:
Potrosia san 240 golda ,80 wellnes boxova(maximum sta se moze) ,90 q5 weapona :) I jos san tenka nekog poljaka s 20 golda :) Bilanca potroseno 260 gold ,obrana Hr =neprocjenjivo :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Savjet: Nađi nekog kome vjeruješ 100% inače se možeš pozdravit sa goldima :D |
aha, hvala na odgovoru :) evo org je već napravljen, pa ćemo u njeg samo trpat golde xD dok se ne sakupi za firmu :D pa mislim da me ne bi trebao zeznut, znam gdje živi hahaaha xD
|
evo ja dobio svoju prvu medalju... hard worker naravno :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |