![]() |
Neznam zasto opet o gtx kad je bilo milijun tema... i zar ovo nebi trebalo ici u komponente? "izbor graficke kartice"
ontopic: je ispravno je :P(ako ti tako mislis) Citiraj:
|
Ako imaš novaca uzmi GTX 260, ako ne, onda zadrži 9600 GT koja ce se za godinu i pol ionako mučiti s nadolazecim igrama na mid postavkama
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
a opcenito, prebrz si covjece, prouci malo stvari prije nego sta postas, cilj nase pomoci nije da slusamo tvoje nedovrsene ideje kako bi to trebalo izgledat i tvoja nagadanja o tome koja je bolja ili nije mogu razumijet da ne pratis previse, a to se vidi po svakom tvojem postu, ali da si nedas bar malo truda skuzit sta kupujes... ovo me uopce ne cudi Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Slažem se s McG i ostalima. Tražiš preporuku i našu pomoć da bi na kraju ''pljuvao po tome''.
Ako postoji mogučnost da se uzme ATI onda uzmi HD 4850 u suprotnom neku od 8800 serije (GT/GTS). |
daj jebote uzmi ATI ako je moguce vidis da decki jebote sve znaju i da su iskusni u tome...Ja isto imam tu ATI-evu ali HD3850 i pre zadovoljan sam njom,igram sve zahtjevnije igre na high i na najvecoj rezoluciji...
Ak bas oces GT kupi makar nisam neki strucnjak sa 14 god XD |
Citiraj:
|
Đizus, onda se čudite kad se ovakve teme zatvore. Nikoga ne slušaš, a nadaš se da će ti svi preporučiti gtx200. Čemu onda ova patnja?
|
best buy?
Pozdrav
za početak, isprike ako ovako nešto postoji. Dakle, zanima me trenutni best buy Nvidia familije, došlo je ljeto, studentski džeparac (plaća) je mala, a ja imam 22 inča monitora i Mass effect mi malkice šteka. Pa ono... minimizirajmo cijenu, maksimizrajmo performanse? hvala Shoki |
novo 9600gso ~700kn
rabljeno se da naci za te novce i 8800gt (obavezno 512mb) edit: sad vidim pa ti si otvorio 2 iste teme za nvidiu i ati, lol all in all imas u hgspotu za 700kn club3d 3850 OC 512 s boljim coolerom od referentnog tak da dobijes prakticki 3870 performanse, ili neku rabljenu 3870 za iste te novce. Ovo bi moralo bit vise nego dovoljan izbor za razumnu cijenu :) |
ccc...nemoras na 2 mjesta istu temu postat...
|
pa... zanima me i za ati i za nvidiu
|
Onda stavis na ATI uz naznaku da u obzir dolazi i nvdia, ali preferiras ATI ili obratno. Otvaranje dvije iste teme nikada nije najsretnija stvar.
Sto se teme tice, ja bih isao na 3870 s obzirom na povoljnu cijenu novih, a jos povoljniju polovnih koje se isto dosta lako mogu nabaviti na trznici/oglasnicima. |
8800 gs links 600 kn
|
Citiraj:
|
o da, to je super, ja gledao samo po nabavi.
@shoki.. sto se doticne kartice tice, 8800gs je isto sto i 9600gso, razlicito ime samo |
yep, ova evga je odlicna kupnja :)
|
Pa evo kak ekipa veli ili 9600gso ili 8800gs.Obje su 192 bitne i sa 384 mb.Sad neznam kolko je to bitno s tim da imaš 22" monitor,a čul sam da za 20"+ monitore treb što više memorije...
|
više memorije za velike teksture i šire sabirnice za muvanje tih tekstura
|
Da,al temu si nazval best buy,a ove dvije ponuđene grafulje baš i nisu best buy.Pretpostavljam da ćeš igrat na rezoluciji 1650x1050 i na kojim detaljima?
Ako slučajno možeš nategnuti do 900kn onda pogledaj ovo:VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 3870, 512MB DDR4, DVI, HDTV, HDMI, CrossFire - 959kn,VGA PCI-E GECUBE ATI RADEON HD 3870, 512MB DDR3, DVI, HDTV - 898kn ili VGA PCI-E GIGABYTE ATI RADEON HD 3850, 512MB DDR3, DVI - 750kn. Znači sve ovisi o tebi koliko si zahtjevan,napisal si minimum para za dobre performance.Ja da sam na tvojem mjestu,kupil bi Gigabyte HD 3850 512mb. |
Citiraj:
HM...... svašta. Te dvije baš i jesu best buy, a u nekim igrama su i brže od ovih radeona. 8800 gs 600 kn i Hd3850 512 ddr 700 kn su best buy, ak se mene pita ova 8800 gs definitivni best buy i odličan izbor za reze do 1200x1024 |
Citiraj:
|
rezolucija je nativna, 1650*1080, no detalji ne moraju bap biti na ultra-high.
jel zna netko, bila je prije (mislim na tom's hardware) usporedba svih aktualnih kartica, onak, izabereš igru p avidiš kak se sve (njih hrpetina) kartica ponaša u njoj... inače, hvala svima na odgovoru. P.S. Ako idem do 1000kn, onda mogu ubost i 8800 familiju... |
za 1000 kuna imas 8800GT gigabyte s zalmanovim kulerom koji na 60% vrtnje sasvim solidno hladi a grafa je super... a po meni je ovo jebena grafa :
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.475 |
ma, oprosti, mutav sam.
hvala na linku, preferirm nvidiu, možda je i ubodem... |
ja bi isto iso na 8800 GT,grafa je jos relativno dobra naspram ovih novijih serija :)
|
meni je ta 9600 xpertvision super grafulja a nije toliko ni skupa...
|
Izbor 8600GT ili 2600 XT
Mišljenje 8600GT ili 2600 XT
|
rabljena 7900gs ili x1950pro , pa onda tek 2600xt pa 8600gt ... a i ne bi te ubilo da napises vise podataka , poput na koju konfu ce ici , kupujes li novo ili rabljeni i dr....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |