![]() |
RisingPower, ako nece radit sa transcendom/kingmaxom i drugima, mozemo se dogovorit da ti ja dam svoj hyundai a ti meni te 74kn il kolko vec kosta pa ja kupim 2x512mb kinga il cega god
zasto ti dobis hyundai, a ja neki drugi? zato jer sam se ja tog sjetio :P :chears: |
Ovak, gledam malo cjene SO-DIMM memorije za prijenosnik i vidim da je poprilično jeftina u Ve-Milu. 1 GB DDR2 667 - cca. 150 kuna. Sad me zanima, lap je pod garancijom - smijem li ja to sam onda ugradit? Vidim ima neki zanimljivi vijak od ispod prijenosnika, a kak mi je ostala navika šaraufat po kompu onda bi ja to sam.. :D. Ili moram memu uzet u HG-u gdje sam ga i kupio i čekat da mi to oni ugrade?
|
Citiraj:
najbolje lap pod ruku i u dućan, lijepo ti oni tamo pred tobom ugrade memoriju, istestiraju i nemaš brige, ne moraš poslije reklamirati i zajebavati se, cjena ista i ne gubiš garanciju, u hg spotu 1 gb 667 kingston 147 kunića |
Citiraj:
imam isti takav i dvije pločice od različitih proizvođača normalno rade, trk u dućan s lapom i provjeri |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |