![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja kad pogledam u tipkovnicu se zbunim :) hehehe pozadinsko osvjetljenje je vise dizajn tipkovnice heheh :)
|
Zdravo!
Gledam po you tube-u likovi imaju g15-ice s plavim pa čak i zelenim osvjetljnjem pa me zanima jel su promijenili lampice ili je to neki plugin-stvarno bi mi pasala ta plava(nije ni narančasta loša al s vremenom dosadi...)a i sve ostalo mi je u plavom.... |
Citiraj:
|
da tako sam i mislio....
|
poz.
Imam par pitanja u vezi G15. Kupujem G15 rev 2 pa me zanima : 1. Kolko su korisni i kvaliteni display modovi.. ( Za prikaz CPU statusa itd... ) 2. Oni koji imaju tipkvnicu dulje od 6 mj. dal im je žao što su ju kupili ? :D 3. Kolko ima garancije tipkovnica? 4. Dal su se možda kome izlizale tipke? 5. Ima li na kraju veliki Enter i hrvatska slova ili su to bile samo one prve verzije bez znakovlja s malim enterom? hvala. |
1. Ne koristim ih previše, ali sudeći prema TeamSpeak modu, odlični su.
2. Ne žalim nimalo. 3. Nemam pojma, kupio bez garancije. 4. Ne, tipke se nisu izlizale. Imam je oko pola godine, tu negdje. 5. Moja ima veliki enter nakraju, ali nema HR tipkovnicu, znači, nema označeno Č, Ć, Ž itd. |
1. imas stvarno svakakvih, neki su bolji neki losiji,al naci ces si ono kaj ces stalno koristit i neces bas previse prckat po njima, ja imam onaj za winamp, odlican je i everest podatke i to je odlicno, dosta igrica ti podrzava taj g15lcd pa je i to fora vidjet
2. meni nije zao, imam ju od valentinova proslog:) skoro godinu dana 3. svi logitech proizvodi imaju 3godine, ak ne dobijes tolko kod nas u ducanu kontaktiraj njihovu podrsku putenm e-maila 4. tipke su ko nove, kvalitetna je to tipkovnica 5. ja imam veliki enter i isto nemam te hrv zankice, al mozes zamolit da ti pokazu tipkovnicu prije nego kupis, tak sam ja napravio. |
Citiraj:
|
Najnovije verzije g15 v2 iz vemila imaju ugravirano hrv znakovlje koje svijetli..i velki enter.
|
moja isto ima veliki enter i hrvatska slova-kupljena je u algoritmu-kaj se same tipkovnice tiče prezadovoljan sam a ekran isto zna dobro doć u ponekim igrama ili aplikacijama jedino da je malo veći->sve u svemu tipkara je za preporučit;)
|
Citiraj:
|
Da li su tvornicki postavljena gore hr slova ili imaju onak naljepnice kraj US rasporeda tipki?
Vidio sam u HgSpotu da imaju G15 rev 2.0 sa US znakovima i nasim slovima gore nekako naljepljena ili tako nesto, ali vidi se naocigled da je nesto kemijano s time. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, ali to tako ruzno izgleda, i neprofesionalno. tipkovnica od caa 600 kn ne bi smjela tako imati rijesena slova. onda je bolje imati US raspored, barem meni :kafa: |
Meni je čisto ok...i bolje da je tako...nego da uopče ta slova ne svijete..ili da ih nema...
I to nema veze s cijenom...jer već i golubovi na grani znaju da je tipkovnica precjenjena bez obzira jesi li istinski gamer ili nisi... |
Citiraj:
Sto se tice cijene, istina visoka je, ne ne mozes niti ocekivati da ces takvu tipkovnicu dobiti za cca 150 kn, bio ti istinski geymer ili ne...:D |
hx z10
ej lik,komljenovic je.. zanima me ako nekoristis onu liniju svoju z10,da mi je prodas,dao bi ti 1200kn za nju.. nemoj sto zamjerit sto ti tu saljem,nemam tvoj broj i nisam upoznat s ovim forumom.. javi mi na ovaj broj,ako si zainteresiran. 092/2668-020 pozz i sorry na smetnji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |