![]() |
Citiraj:
sta dakle taj scroll sucks? jer i ja stalno koristim midle click, u codu bacam granate snjim ne zelim da me zeza levo desno. |
ja imam 518 na jednom Pc-u, g5rev2 na drugom, i g5 mi je bolji jer je hrapaviji, ne klize se kao sta je slucan na 518 po ljeti kad se ruka znoji
to na scrollu lijevo-desno jos nisam nijednom koristio na misu, neznam ni koja je svrha toga :) dizaj je isti, tezina je otprilike ista kao i mx518 bez utega jedini minus na g5 je sta je scroll dosta tvrdi od 518 |
Citiraj:
|
Prvi put cujem da logitech besplatno salja nogice. To je sigurna informacija ? Btw bio je prije jedan ducan u ZG kod blizu rotora u kojem su imali takve male ali korisne stvarcice za kupiti. Nazalo mislim da vise ne radi. Ali ako salje Logitech samo tako onda bi i ja tamo narucivao. =/
|
prelazak s 518 na g5 se ne isplati ali ako se kupuje novo onda je bolje uzeti g5.
osobno koristim 518 vec tri godine i stvarno je svasta prezivio i ne bi ga mijenjao ni za što. |
@MausLuka
Ako se kupuje novo onda se uzima G500, jer G5 je već par mjeseci EOL i teško ćeš ga pronaći na lageru. |
zato fino ebay g5 novo 250kn
|
mx518 uzmi u adm ti je akcija sad 250 kn
|
opcepoznato je da mx518 zuji jel tako? zanima me jel ista stvar sa g5, ak neki vlasnik moze prisloniti na uho pls :) ? pocelo me zivcirati to kod mog mx518, komp mi radi 0-24 spavam pored njega i cujem zujanje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |