![]() |
Nemogu vjerovati.
Daj ga molim te slikaj. Moj je još kao iz dućana. :) |
da li je imao tko pa mogao usporediti MX518 i ovaj A4 718?
da li je i ovaj A4 glatke plastike lakirane? kakve su tipke,tvrde na klik, mekane, škljocaju jako ili mekano? da li bočni scrool radi dobro, te kakva je situacija sa klikom na kotačić, da li je precizno, pošto ima bočni scroll, pa znade bježat kotačić lijevo desno... dok stiskaš... |
Citiraj:
ali evo ovako je to odprilike izgledalo http://img177.imageshack.us/img177/8...201fvz2.th.jpg http://img177.imageshack.us/img177/5...2e33zl9.th.jpg volio bih da se kod nas mogu nabaviti noviji a4tech misevi X7 serije, jer mi izgledaju puno kvalitetnije.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
G5 ima maximalnu preciznost od 2000dpi i laserski je. Postoji u više revizija, pa bi trebao ganjati v2 (on ima dva dugmića kao i MX518), dok v1 ima samo jedan (nema bacward). Da ja kupujem mislim da bih ipak uzeo G5 v2. |
Neznam di si to nabavio, ali to nije pravi X718F nego neka loša kineska kopija.
Slikat ću ti svog pa ćeš vidjeti kako izgleda nakon godinu dana raubanja |
jedna od većih grešaka koju sam napravio u kupnji neke informatičke opreme je bio genius ergo 525, bačenih 170- tak kuna, koliko sam ga platio u ADM- u, nakon samo 3 mjeseca sam odlučio kupiti novi miš do 400 kuna, te nakon što sam ih par isprobao, izbor je pao na razer deathadder, miš i pol, bog i batina itd.
sad netko će reći da ne valja, da je logitech puno bolji, ali mislim da je stvar u osobnom ukusu, a meni se miš sviđa, ima odlične opcije, odlične drivere i meni opako leži u ruci |
zašto ti je genius ergo bio loš? navedi konkretne probleme
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1. lagan ko perce 2. otkazuju tipke,prvo lijeva jasno,popravim nju,za mj. dana ode desna 3. bugovit software,disableam onaj quick-access button..i dalje klikom otvara aplikaciju 4. usb mi nije radio kako spada na XP SP2,pitaj Boga zašto..svi drugi mouse driveri su bili uninstall..itd itd.. 5. ovaj dio najviše volim,pobriso mi se znakić đinijus nakon mjesec dana:D:D:D 6. jer sam otkrio da postoji Rx1000,6x kvalitetniji miš za 150kn..i A4718..koji mi je srcu prirastao..jer sam jedan A4 tech,u biti..imam ga još uvijek..skoro 8g..radi ko beba 7. za kraj..neudoban je..čak bi se usudio reći,ovo je imho,da se razumijemo..najneudobniji miš na kojem sam radio..stalno mi je bježao pod capom,a ogroman je..nikako ga kontrolirati..no to sam naveo pod 1. |
Citiraj:
A i ne kuzim po cemu vidis da je ovaj na slici kopija? |
Citiraj:
2. kad siluješ miša :D 3. to nisam primijetio. 4. preko PS2 miš radi bez ikakvih problema. 5. big deal... 6. rx1000, to onaj laserski? užasan miš 7. neudoban? onda ti ni logitech MX1000 ne bi valjao jer su ergonomski identični. |
Citiraj:
http://www.pcekspert.com/articles/512-3.html http://aphnetworks.com/reviews/logitech_g5_v2 |
Citiraj:
2. nikada nisam uspio instalirati drivere za genius ergo 525 u visti, ima ih na internetu, ali jednostavno ne rade, također pokušao sam i kod buraza na xp- u, ali ni tam nije baš najbolje radio, pošto svaki puta kada želiš promijeniti npr. rezoluciju miša on ti sruši trenutnu aplikaciju i otvori onaj svoj glupi prozorčić 3. nije se pokvario, ali se stalno smrzavao 4. samo dva gumba :( pošto nisam mogao instalirati drivere, dakle nema baš gamerske prednosti 5. osobno: nije mi pasao u ruci, ali to je moja greška jer ga nisam probao prije kupnje sve u svemu za tih 170- tak kuna (a neki su dali i oko 200 - frend ga je platio toliko i radio je nekih 20 dana i onda je gecrk) možeš kupiti puno bolji "obični" miš, pošto ergo 525 fakat nije gamerski e da ak netko hoće, prodam ga za cijelih 100 kunića, pošto je 2 mjeseca star!!! :cool::cool: |
Citiraj:
|
Cyber Snipa Stinger 3200 DPI laser gaming mouse
novi laserski miš baš me zanima kako će se pokazat |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne mogu vjerovati da netko može mišonju tako uništiti. |
imao sam razera i riknuo nakon 6 mjeseci,prije njega sam 2 godine imao genius-a al mi je dojadio,a na razeru mi kabel otišao,pa sam ga morao rastavit i skraćivat kabel, srećom ne puno jer je prekin bio odmah na izlasku iz miša,ali nakon toga sam čitao po forumima okolo da je to kod svih razera problem,da su kablovi jednostavno nekvalitetni,pa sam ga prodao i kupio mx 518,trebalo mi 2 dana da se priviknem na njegov oblik ali sad ga nebih dao ni za koji drugi miš.
i btw neznam kakve vi to znojave ruke imate ali ja uopće nemam problema sa tim naslagama na tipkama,a ionako jednom mjesečno brišem monitor sa vlažnim maramicama pa usput pobrišem i tipkovnicu i miša :) |
okarm gdje ima za kupiti tog tvog miša ?
i reci mi neke specifikacije ..... inače, ja isto puno vremena provodim igrajući pucačine i ne znam zašto ali mi više odgovaraju miševi koji imaju (tj. nemaju) ergonomičnost kao razer-ovi miševi......navikao sam se vjerojatno i full mi je čudno..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |