PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   RETRO hardware i software (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SDRAM i DDRAM (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=971)

gpremec 26.09.2002. 11:53

Citiraj:

Originally posted by staljin

Hei,

Zamisli bogati podrska od Intelovog korisnika. Fantastisno.

Hvala najljepse.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Staljin

Nego, ajde, lijepo te molim, olabavi s tim "enterom", jer malo idu na ku:eek:ac ti ogromni razmaci, a u cijelom postu dvije-tri rijeci.

staljin 26.09.2002. 12:20

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Nego, ajde, lijepo te molim, olabavi s tim "enterom", jer malo idu na ku:eek:ac ti ogromni razmaci, a u cijelom postu dvije-tri rijeci.
Hajde, bolan, sto odmah moras biti prosta :beer: Jesi li to ustala na lijevu nogu danas?
Staljin
Bez puno returna.:clap:

dpajur 26.09.2002. 16:03

Citiraj:

Probaj gledati kakav DivX fil, vrsiti MP3 enkoding, kopirati neki veci fajl sa particije na particiju i downloadirati nesto sa interneta.

mogu i to. divx bas ne gledam, draze mi je gledat dvd na telki. mp3 enkoding mi je letio i na pentiumu 3, otprilike brzinom kojom je cd-rom mogao radit DAE (negdje 24x). kopiranje s particije na particiju mi trosi mozda 1% procesora.

danas je upgrade stroja cisto stvar potrebe da se covjek osjeca normalno, a ne da doma ima kantu staru 3 godine.

staljin 26.09.2002. 19:42

Citiraj:

Originally posted by dpajur

danas je upgrade stroja cisto stvar potrebe da se covjek osjeca normalno, a ne da doma ima kantu staru 3 godine.

U potpunosti si u pravu, ja sam upravo zbog toga i preporucio nForce2 ili KT400 posto je kako ovi ovdje kazu "framtidsrettet" ili bukvalno na nasem "usmjeren ka buducnosti".

Upravo zbog toga i cijena sam i pristalica AMD. Intel je dosao malo pameti sa NW (kao sto sam vec rekao) tako da ljudi ne moraju mjenjati non stop maticnu plocu, ali ja vjerujem da se to ne bi desilo da nije bilo jake konkurencije od strane AMD-a.

Staljin

greg SE 27.09.2002. 01:14

Citiraj:

U potpunosti si u pravu, ja sam upravo zbog toga i preporucio nForce2 ili KT400 posto je kako ovi ovdje kazu "framtidsrettet" ili bukvalno na nasem "usmjeren ka buducnosti".

Upravo zbog toga i cijena sam i pristalica AMD. Intel je dosao malo pameti sa NW (kao sto sam vec rekao) tako da ljudi ne moraju mjenjati non stop maticnu plocu, ali ja vjerujem da se to ne bi desilo da nije bilo jake konkurencije od strane AMD-a.

Staljin

intelov je problem sto zivi i od maticnih ploca a ne samo od procesora pa uvjek zasere stvar kako bi mu prodaja isla.....mozda mislis da su se smirili ali se jebeno varas

staljin 27.09.2002. 10:28

Hei,

Evo citam ovamo da ce dostava nForce2 cipseta poceti u oktobru i to znaci da ce ploce ovdje biti u januaru. Bas me interesuje kako ce to izgledati. Vle bilo je problema sa certifikacijom podrske za AGP8x i DDR RAM 400, no sada je sve OK.

Staljin

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:32.