![]() |
pa nepricamo samo o raptorima vec o diskovima opcenito.... imho jako dobro stivo pogotovo kad se netko tko se time bavi malo raspise... domy dont be partybrejker...
dali negdje ima usporedba u testovima tipa rat i transfer jer na spcru ima buka ili sam predvidio... |
Citiraj:
|
|
jel to ukljucen aam ?
jer rat je koma, posebice prema wd640 verziji koja ima 2 diska od 320gb. |
Aha, ukljucen je...
|
Citiraj:
i dojmovi o razlici u buci? |
Moze, samo da ga zgasim.. moram u boot, hitachi feature tool pokrenuti.
evo aam stavljen na na zadnju letvicu :), nije uopce toliko bucan, u odnosu na ovaj hitachi je necujan. http://img.w3dizajn.net/images/hdtune2pfvn_thumb.jpg evo aam iskljucen. Buka je malo veca, ali stvarno zanemariva.. http://img.w3dizajn.net/images/hdtune37wpj_thumb.jpg |
uf, rezultati identicni.
stvarno cudno ovo s visokim acces time-om - kako su uspjeli postici tako niski kod 640gb verzije, a kod 320gb ne :stoopid:. Read i write su zato dosta dobri koliko sam vidio - definitivno napredak u odnosu na speedy gonzaleza i u rangu seagate-ovog 320gb 7200.11 modela. |
da ne otvaram novu temu :)
kolko su konkretno tiši ovi diskovi od dual plattera? Imam stari seagate ST3250410AS single-platter koji je prilično tiši od WD5000AAKS-00A7B2 koji je dual-platter. Vidim da ih još ima po cijenicima, razmišljam o 2 komada za storage, OS na seagatea dok ne dođe flash. |
Zaobidji ih u siiiiiiiiirokom luku ako trazis tih hard (vjeruj mi, imao sam 5 komada WD3200AAKS single platera).
Po mojoj slobodnoj procjeni (ovaj model) je jedan od najglasnijih hardova u zadnjih par godina (ne racunam Maxtor :)). BTW osobno imam 410AS i osjetno su glasniji od njega (barem 2-3 dBA), pa cak i od WD Blacka (nije se niti primjecivao kada su oni bili u case-u). |
šteta.
ono, ima sticky topic na spcr o tim diskovima, i većina ljudi je zadovoljna, makar ima i single plattera sa bučnim motorom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:23. |