PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Najboljih 5 RPG-ova u 2007 godini??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=96099)

vedro91 10.02.2008. 21:23

probaj mythos... dobar MMORGP. jako slican diablu.
www.mythos.com

Punio4 10.02.2008. 21:39

Citiraj:

Autor danc00 (Post 940964)
A ja na Witchera gledam više ko RPG-arkada, za mene je pravi RPG DIABLO

:wtf2:

Punio4 10.02.2008. 23:14

Citiraj:

Autor Pajser (Post 943833)
IMHO
Ne bi se MMORPG-i tako štancali ko po traci da nisu isplativi, a i nije toliko skupa njihova proizvodnja. Za razliku od RPG-a, da bi privukli igrače,većinom ne zahtijevaju neke posebne novine ni u pogledu grafike, ni koncepta igranja, ne troši se pretjerana lova na animacije, na zvuk, ni na priču (koje može se reći niti nema), serveri nisu high end računala (obično se radi o prosječnim konfiguracijama)...itd itd. Jedino na šta treba potrošit pare je marketing, što se može vidjeti na Blizzardovom primjeru.

Ali nadajmo se da se varam :)

Istina.
Stvar koja me najviše iritira kod svih mmo-ova je ispodprosječna kvaliteta animacija borbe, sama borba, te pozicioniranje modela u prostoru.
Nema mi smješnije scene, nego kad tip udara u zrak ispred sebe, a živina je 10 metara dalje.
To što jedino možeš shvatit što netko radi po ikonicama koje lete iznad glave jer su sve animacije potpuno iste, a o dvodimenzionalnosti prostora neću ni pričati. Ni o nedostatku akceleracije likova dok se kreću.
Čovječe, u doomu 1 nisam mogao instantno stati/krenuti i promijeniti smjer kretanja. A ovdje tappanjem po W tipki izgleda ko da imam lag.
A i clippanje je divota.

Uglavnom, mmo može izgledati na screenshotu najljepše i najigrivije što može.
A što se onoga "ispod haube" tiče? Nije se apsolutno ništa promijenilo još od runescapea.
WoW je po mehanici runescape sa kvalitetnijim gameplayem, više poligona i boljim teksturama :P
Ajoj da. Dark age of Camelot je uveo WASD kontrole a ne samo click to move.
To je bila zadnja velika revolucija u mmo-ima.

[EDIT]
Isprika na doublepostu.

VulcanRaven 10.02.2008. 23:43

Citiraj:

ja sam misljenja da je diablo just hack and slash RPG koji pruzao puno puno sati zabave, presao sam ga mislim min 10 puta...
Nego da te pitam.... Ja sam okorjeli igrac diabla,(po meni najbolja igra svih vremena na svim platformama),pa me cisto zanima ova tvoja izjava o tome koliko si puta presao igru.Dali uopce znas sta znaci prec diabla?

Usput,jedini RPG-ovi u 2007 koji su po meni vrijedni spomena su Witcher i Immortal throne.

O ukusima se ne raspravlja....:chears:

apex13 11.02.2008. 00:31

Citiraj:

Autor Pajser (Post 943833)
Nadolazeći tj. RPG-i u 2008
* Alien Shooter: Vengeance

Zar to nije vec odavno izdano??? Mozda mislis na Alien Shooter 2?
Vengeance sam prosao x puta. :D

Diablo 2:LOD mi je odlican igra no tek je postala zabavna kada sam naletio na eastern sun mod. Onda sam ga prosao 6-7 puta i to svaki put sve tezine. Pokoji puta sam znao i hell proci 2-3 puta.

Nego sto se tice naj rpg-a definitivno je po mom misljenju The Witcher najbolji.
Na drugo mjesto bi stavio Hellgate: London i to mozda zato sto mi fali igara poput diabla a hellgate mi je nekak najblize diablu.

danc00 11.02.2008. 01:34

Pa zaigraj onda LOKI-a, jako je sličan DIABLU, čak vele da je klon njegov....ja sam počeo i nije dobra ko diablo al nije ni loša igra!!

bluefluid 11.02.2008. 03:02

smijesno je kak neki ljudi pođu diabla na 'normal' tezini (da ne govorim bez stavljanja patcheva, lol) i dodju do levela 25 i kazu eto, presli igru... onak, to nije ni uvod! ;)

ak vec pricamo o povijesti ne znam zasto nitko ne spomilje kotor i kotor 2, po meni jedni od znacajnijih rpg-ova (sa malo izmjenjenim d&d pravilima)

2007. je donijela jedino Witcher koji je uopce vrijedan spomena, a Hellgate je cisti promasaj, pogotovo ak ste zbog ekipe koja ga je radila ocekivali nesto poput Diabla...

u 2008. ce se i dalje trosit Witcher dok ne dodje Fallout 3...

Pajser 11.02.2008. 10:56

Citiraj:

Autor apex13 (Post 948565)
Zar to nije vec odavno izdano??? Mozda mislis na Alien Shooter 2?
Vengeance sam prosao x puta. :D

U pravu si.
Editiran je post:kafa:

danc00 11.02.2008. 15:39

Citiraj:

Autor bluefluid (Post 948594)
smijesno je kak neki ljudi pođu diabla na 'normal' tezini (da ne govorim bez stavljanja patcheva, lol) i dodju do levela 25 i kazu eto, presli igru... onak, to nije ni uvod! ;)

ak vec pricamo o povijesti ne znam zasto nitko ne spomilje kotor i kotor 2, po meni jedni od znacajnijih rpg-ova (sa malo izmjenjenim d&d pravilima)

2007. je donijela jedino Witcher koji je uopce vrijedan spomena, a Hellgate je cisti promasaj, pogotovo ak ste zbog ekipe koja ga je radila ocekivali nesto poput Diabla...

u 2008. ce se i dalje trosit Witcher dok ne dodje Fallout 3...

:care::care::care::care: jooooooj KOTOR smo zaboravili, e prešel sam 1. i 2. dva puta, možda mi je bil bolji od diabla(oprostite) makar THE SITH LORD; su malo zeznuli, jedinica je bila orginalnija i bolja prića i sve al kaj je tu je...KOTOR the best!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:26.