![]() |
probaj mythos... dobar MMORGP. jako slican diablu.
www.mythos.com |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stvar koja me najviše iritira kod svih mmo-ova je ispodprosječna kvaliteta animacija borbe, sama borba, te pozicioniranje modela u prostoru. Nema mi smješnije scene, nego kad tip udara u zrak ispred sebe, a živina je 10 metara dalje. To što jedino možeš shvatit što netko radi po ikonicama koje lete iznad glave jer su sve animacije potpuno iste, a o dvodimenzionalnosti prostora neću ni pričati. Ni o nedostatku akceleracije likova dok se kreću. Čovječe, u doomu 1 nisam mogao instantno stati/krenuti i promijeniti smjer kretanja. A ovdje tappanjem po W tipki izgleda ko da imam lag. A i clippanje je divota. Uglavnom, mmo može izgledati na screenshotu najljepše i najigrivije što može. A što se onoga "ispod haube" tiče? Nije se apsolutno ništa promijenilo još od runescapea. WoW je po mehanici runescape sa kvalitetnijim gameplayem, više poligona i boljim teksturama :P Ajoj da. Dark age of Camelot je uveo WASD kontrole a ne samo click to move. To je bila zadnja velika revolucija u mmo-ima. [EDIT] Isprika na doublepostu. |
Citiraj:
Usput,jedini RPG-ovi u 2007 koji su po meni vrijedni spomena su Witcher i Immortal throne. O ukusima se ne raspravlja....:chears: |
Citiraj:
Vengeance sam prosao x puta. :D Diablo 2:LOD mi je odlican igra no tek je postala zabavna kada sam naletio na eastern sun mod. Onda sam ga prosao 6-7 puta i to svaki put sve tezine. Pokoji puta sam znao i hell proci 2-3 puta. Nego sto se tice naj rpg-a definitivno je po mom misljenju The Witcher najbolji. Na drugo mjesto bi stavio Hellgate: London i to mozda zato sto mi fali igara poput diabla a hellgate mi je nekak najblize diablu. |
Pa zaigraj onda LOKI-a, jako je sličan DIABLU, čak vele da je klon njegov....ja sam počeo i nije dobra ko diablo al nije ni loša igra!!
|
smijesno je kak neki ljudi pođu diabla na 'normal' tezini (da ne govorim bez stavljanja patcheva, lol) i dodju do levela 25 i kazu eto, presli igru... onak, to nije ni uvod! ;)
ak vec pricamo o povijesti ne znam zasto nitko ne spomilje kotor i kotor 2, po meni jedni od znacajnijih rpg-ova (sa malo izmjenjenim d&d pravilima) 2007. je donijela jedino Witcher koji je uopce vrijedan spomena, a Hellgate je cisti promasaj, pogotovo ak ste zbog ekipe koja ga je radila ocekivali nesto poput Diabla... u 2008. ce se i dalje trosit Witcher dok ne dodje Fallout 3... |
Citiraj:
Editiran je post:kafa: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:26. |