![]() |
Kaj to dolazi samo na VIP, jer sam ja na Cronetu kako i svi moji doma i još nitko nije dobio poruku. Sva sreća.
|
sve bi bilo ok da taj isti sms nije dobila moja baka kaj ima 70+ god... onda mi je postalo smjesno!
spamere treba : sniper : |
i moj je stari bas danas dobio....
Ma najgore je sto se ne bi dizala tolika frka da to nije u stvari pocetatk SMS spama..... Smrt spamerima :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
to su vipovci izgleda dobivali,ja nisam slao nikakve brojeve niti sam se registriro u vipu!ajmo ovak napadne vip i tuzimo ih da nismo dali broja da bude vidljiv u imeniku a nasli su nas!to se isplati zajebavat!a cijena je 51,xxkn sa pdv-om i nemojte bit ko moja cura pametni,danas cu se opet morat svadat s nojm jer opet zove zte gluposti i ako imate cure recite im da niti slucajno ne pokusavaju nazvat
|
da li ste u zadnje vrijeme dobili poruku onog sadrzaja sa tajnim obozavateljem!moras zvati onaj broj 0088213881866 tzo nije vas tajni obozavatelj vec prevarant koji koristi satelitski telefon za svoj prljavi posao +88213 je pozivni broj za EMSAT,ili mobilni satelitski servis!imaju navodno informacije da pozivom na taj broj se tereti vas racun za 44kn+pdv sto iznosi 53,68kn po jebenoj minuti!
evo to sam naso na nekoj stranici!sad pamet u glavo i sad sam se uvjerio pa neka se uvrijedi ko oce da zenske imaju pileci mozak i da padaju na tajne obozavatelje!!!bas su glupe!!!CURE GLUPE STE |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ak imas curu koja pati na tajne obozavatelje i zove onaj broj onda je glupa,neznam otkud mi pamet u glavu a nije jutro vec vecer :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |