![]() |
Nadam se da će i accelero s1 bit u prvoj pošiljci robe:D
|
da, u linksu je obecano 15.1, ali nista od toga, dosla posiljka s AC robom, a o S1 ni rijeci. :(
(nadam se da necesh imati slicnih problema s obzirom da velish da radish s proizvodjacima direktno) Can't wait :care: Samo mi jedna stvar nije jasna. Kako je to s placanjem pouzecem izvedeno? Sto ako netko naruci i dodje dostavljac s robom, a on odbije platiti i primiti robu? |
Citiraj:
Komponente IMHO zaboravi, ili radi samo uvoze po narudžbi za neke skuplje i ekskluzivne stvari. Kao Vranoga npr sa laptopima što radi... |
Citiraj:
@beštija... sretno ti želim sa webshopom i realizacijom istoga. već samo tvoj početni stav da se raspitaš "među ekipom" kaj se traži i slično dovoljno govori o tebi ;) |
Mene zanima više kako će bit sa već poznatim markama, tipa AMD, Intel,Ati,Nvidia?
|
Citiraj:
kao i sve ostalo što se šalje pouzećem-ako ne platiš ne dobiješ robu a meni je HP vrati nazad... |
Citiraj:
je to "samo" 40 kn , ali 40 po 40 ... |
user te za***e jednom i od***es ga for life. jos spucas kakav post na forum, da te s***ao i amen :)
imho, oni koji budu uzimali, to ce biti dobro informirani kupci koji znaju sto traze i sto im treba... tako da sumnjam da ce biti puno takvih slucajeva Beshtya, sretno ;) |
Citiraj:
na ovo u startu moram svima odgovoriti dosta rezolutno (naravno bez zlih namjera :) na šopu će se moći kupiti procovi isključivo višeg cjenovnog ranga...ovaj šop neće biti sistem Peveca da se može nešto kupiti na 17 čekova i 8% nižom cijenom od diskonta 24...sorry ali namjena šopa je exkluziva i uvjetno rečeno egzotika...kvaliteta ipak opravdava smisao |
jel postoji onda mogucnost za hp pavillionima jer to je tu poprilicna egzotika.... ???
|
Citiraj:
|
Ako ubacis accelera i dobijes ga prije linksa imat ces nekih 30-ak musterija koji ce cekat otvorenje. TAko ces privuci i druge.
|
Citiraj:
|
Evo jednog prijedloga. Pošto ovako nešto nisam nigdje našao, a izgleda korisno jer se vent može zakretati za 180 stupnjeva pa se zrak lako usmjerava. Općenito je AeroCool jako slabo zastupljen kod nas.
http://www.fareastgizmos.com/entry_i.../si_aircon.jpg Kod nas sam vidio samo one male beskorisne zujalice. Prije sam nalazio i 120mm ventove koji dolaze s kitom za montažu na PCI slot od kućišta, ali nikak da ponovo nađem link pa da vidite na što mislim. Upravo gledam po stranici od AeroCoola i dosta zgodnih stvarčica imaju http://www.aerocool.com.tw/peripheral.htm Posebno mi se sviđaju ovi powerUSB-i s adapterima pa se iz USB-a dobije 5 ili 12V. Kul :D |
Moja želja bi bila da uspostaviš kontak i sa Edvardom iz EKWaterBlocks-a.
Piše na njegovoj glavnoj stranici da traži ljude poput tebe. Mi smo prošle godine barem 15k kuna ostavil Edvardu, i to su samo oni za koje znam da su naručili sa foruma. evo ti i link http://www.ekwaterblocks.com/ Nisam nikad imao sličan posao poput tvojeg, ali obavil sam svu logistiku i išo po robu u Sloveniju i fakat sam za dvije naruđbe dok nisam sve utvrdil i posložil potrošil vremena i vremena. Tak da svaka čast na volji i želji. I smatram da je istino to kaj veliš da je egzotika way to go. |
Citiraj:
Opet riskiram da ispadnem najnegativniji član na threadu ;) no da ponovim: zaboravi komponente, naročito trenutno najkompetetivniju granu laptopa. Skupa roba, mala marža, svaki brand u svakom trenutku može izletiti sa nekim akcijama koje pokapaju tvoj lager. Sa tvojim raspoloživim kapitalom možeš napraviti puno na egzotici ili možeš (u ovo iskreno vjerujem) otići u klinac u roku keks na komponentama.. |
Ali opet je pitanje kolko će ti se egzotika isplatit, jer to kupuje sitna manjina, a i ni tu nije velika zarada jer se radi o kojekakvim hlađenjima od par sto kn, i sličnom. U svakom slučaju preporučujem da uz egzotiku ubaciš i "normalne" brandove, neće ti sigurno ići lošije nego bez tog
|
oce ici ce losije jer ce imati puuuuuuuuuno vise posla manju marzu i sranja sa rikavanjem...
sto se tice laptopa totalno se slazem sa lesom :D (nisi jedini pesimista :D ) |
Citiraj:
Da ne spominjem da nemože imati nižu cijenu od Diskonta ili ADMa, a šta će onda vrtit tisuće kuna da zaradi ništa. Ili laptop recimo od 4000kn na kojem zaradi 200-400kn. Da tih 4000kn uloži u cooling može zaraditi 1000kn a da nema 76 firmi koje imaju iste cijene kao on. Poanta je najkvalitetnije oploditi svoj kapital, a to može u IT hardveru upravo u ovom segmentu koji beshtya spominje. E-gzo-ti-ka :D Jedan poznanik se tako namlatio para prije par godina kad je ufuravao bluetooth pizdarije iz Kine na koje nitko od distributera nije obraćao pažnju, a on ih je prodavao duplo skuplje nego što je platio. Go figure. Di bi sad bio da je uvezao matične? Rezao :zdero2: negdje i pitao 'koji ćeš prilog?' ;) |
Citiraj:
|
svaka cast podrzavam te u svemu i nadam se uspjehu sve vecem kroz dug vijek rada. kada budem u 6 mj. malo obnavljao konfu budem pogledao tu sigurno.
|
Ovo zvuci idealno. Relativno jeftin ducan kod nas. Cijene neka budu kao vani i sve super:)
Netko je vec spomenuo za EKW, a kazes da ces u sloveniji uzimat robu, pa da i ja predlozim istu stvar: da nabavljas robu iz ekwaterblocks u cro, jer mislim da je jedini ogranicavajuci faktor sto kod nas nema za kupiti nesto takvo... ThermalDrek sranja necu niti spominjati... Jos ako imas popust za clanove pce sa npr. 2k+ postova:rolleyes::p |
Tesko da ce bit jeftino, ali podrzavam te u poslu kao i mnogi, jer ako dobijes ti, dobivamo svi, ako gubis, mi gubimo malo :chears:
Salim se, go for it. :goood: |
Još nam još nisi ništ rekel kaj misliš ok EKW-u. Dal si opće imal to u planu?
|
Super ideja, jedna preporuka:
- raspitaj se za uvoz Canon/Nikon foto opreme. Koliko vidim u nas je cijena suludo visoka s obzirom na EU (cijene su čak duplo veće kod nekih modela), tako da bi i tu imao fini profit ako cijene budu slične europskim. |
Citiraj:
btw...zaboravio sam u startu reći da će svi članovi pc ekspert foruma imati na nekim stvarima dodatne popuste ;) |
Citiraj:
|
Oćes imat stvari tipa zvucne izolacije, trake, spuzve...
|
ajde ajde pa nece covjek sada stavljati cijenik na topic :D a i vec je rekao da ce imati egzoticne stvari a ne siroko potrosne tako da sklapanje kompova kod njega ce malo vise kostati..... samo da napomenem naglasak je na ekskluzivi...
|
Citiraj:
hoću obzirom da ću raditi NoiseBlocker i slične stvarčice...znači svi apsorbija dijelovi + svakakve điđe u tom segmentu...neću imati nikakve kartice tipa linksa već će svi članovi foruma sa pc experta na određene stvari imati dodatne popuste tipa 5-10%...znači sve stvarčice prvo idu dečkovima sa pisiexperta na recenziju pa onda dobivaju pc expert approved label ili recommended label, i onda Vi dragi članovi imate extra popust...računica na uvozu i maržama mi to dozvoljava a i redakcija experta mi je prirasla srcu pa i njima malo marketing developmenta, jel'de?? ;) |
Podrška od mene također :) stvarčiceza vodeno ( EKw i slično ) kad nabaviš idu k meni odma :D:D:D:D ( mislim da ih kupim ^^), i slične periferije za vodenjaru :)
:respekt::respekt: |
A šta je sa ostalim markama tipa Gigabyte... I šta se tiče procesora, čini mi se da si rekao da neš držat neko jeftino smeće pa me zanima štaš držat.
|
Accelera uvest i ostale điđe-miđe kao za vent 12->7V, adapteri kablovi (sleevani uv ide) i tako. Jedini to ima links, tako da ti je to dobar potez.
|
evo ugrubo da probam odgovoriti-šop bi trebao startati kroz 2 do 3 tjedna...da se srede baze i web i papirologija sa proizvođačima i tako neke sitnice...ali brijem da će biti kroz 2 tjedna...
|
Citiraj:
da znam ;) zato i krećem sa AC Ryanom-fakat imaju heben asortiman ;) |
da li te egzoticne komponente ukljuciju i RAM DDR400
|
??? Pa DDRa400 imaš za kupit di oćeš u čemu je problem?
|
pitanje:
kažeš neće biti prodaje u prodavaonici, nego će se sve slati poštom.. tu se onda po meni gubi isplativost ako netko želi kupit zalman pasivac za čipset i sleevani molex spliter, koje sev skupa dođe valjda 40kn, a onda još na to poštarina 40kn.. odnosno, bilo kakva kupnja ispod barem 300-400kn nema smisla, jer ti poštarina predstavlja veliku stavku.. |
Citiraj:
kad sam spomenuo veleprodaju mislio sam prvenstveno na ideju koju imam a koju ću realizirati u suradnji sa nekim hrvatskim trgovinama odn. firmama (njih 10-ak u Hrvatskoj tako da teritorijalno pokrijemo uglavnom sve županije). Zašto to? pa iz razloga ukoliko npr. nemate što naručiti za 1500 kn a želilte izbjeći trošak transporta da možete dotični waterblock ili psu modding kit ili bilo što uzeti lokalno... tako da se nadam da će svi potencijalni kupci naći rješenje na lokalnoj razini...bez previsoke poštarine ;) |
Evo mene zanima dal ces možda nabavljat high end kućišta tipa silverstone i antec?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |