![]() |
Citiraj:
Jest li primjetili da je PS3 gurnuo ovu temu u veliki OT i da će je tor (ili bilo koji drugi mod locknuti) pa taj Sony uvjek napravi problem! |
Citiraj:
Što se miša tiče, ak su napravili bežični kontroler, mogu i miš. |
Da mogu i miš ali na kojem ces **rcu držati miš. A teško ti je na kontroler igrati koliko i drugima moraš se naviknuti, moraš biti vješt, a ne na compu može svaki kreten precizno gađati i nanišaniti te sniperom u glavu za sec a ovdje je realno i malo teže.
Ali dobro opet kažem svatko ima svoje mišljenje ti više voliš miš ja kotroler i o tome se nemože raspravljati niti ću ja tebe ikad uvijeriti da je ps3 bolji, niti ti mene da je pc bolji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
a kaj se tiče da je upravljanje kontrolerom realnije to je glupost ... s mišem si brz u ciljanju kao što bi bil i u stvarnosti .... glavna razlika u odnosu na stvarnost je kaj u stvarnosti imaš samo JEDAN život pa nebi okolo jurcal ko budala i pucal kud stigneš... pa ak te ubiju, kaj onda idem opet u juriš:D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
U potpunosti mi je nezamislivo igrat FPS s kontrolerom nakon višegodišnje upotrebe miša. IMHO. |
Citiraj:
Probao cod na dvojici rekoh, no way, uzas... |
Pa neznam provao sam igrati na oboje i lakse je na misa ali nezna nekako analog mi je isto bolji.
|
Citiraj:
|
E nebi se vratio na joystick vise nikako, miš + tipkovnica je zakon! I ako je konzola tako dobra zasto ne postoji nijedan mmorpg na konzoli? Ali ajde ljudi smo, griješimo, čak i ako postoji mmorpg za konzolu (neda mi se guglat sada) na koji bi ti joystick smjestio sve one silne spelove, shortcute i kaj ja znam kaj... FPS na konzoli > katastrofa, ako zelis igrat neka smeca tipa NFS pro street, razne košarke i nogomete, tenise i sportske gluposti, te druga arkadna smeča onda kupi konzolu + neki dobar tv... Prisjetimo se dana kada je grafika na ps2 bila bogovska, danas je tesko smeče, isto tako ce biti i na ps3... Funkcionalnost PC-a je daleko bolja nego na bilo kojoj konzoli, vise je user friendly, citam ovaj forum, jedem, pijem, igram, skidam mjuzu i uređujem je, filmove ne gledam, za to imam dvd i televiziju. Sada jedan veoma metaforički dio, usporedi razliku u cijeni ps3 igara, i "cijenu" igre na kompu...
Ako se mene pita imam feeling da konzole odumiru, ili ce propasti ili ce se evoulirati u neki gaming sustav nalik kompu... Sa povecanjem kompjuterske pismenosti sve manje ljudi ce koristiti konzolu jer ce uvidjeti kakvo je to smeče :D... gladan sam, umoran, žedan, nisam se sa curom vidio 1 dan :fiju: i nemogu se suzdržavati da ne pljujem konzole kada si na njima tako ogranicen... pitam se kako izgleda cod4 na tome, sigurno kao arkada na "automatu" (ako te ubiju samo ubaci medvjeda i imas 5 zivota :goood:)... Jasno je da i pc ima mane, kao sto su sada poceli izmisljat sa Physix karticom al ajde tehnologija ide dalje (plejka nikada zato nece imat takvu fiziku lol :p)... |
Usporedi ti razliku pc-a i ps3. Ps3 -> 3200 kn Dobar gaming pc 7000 kn
I daj molim te call of duty je potpuno isti indentičan potpuno kao i na pc-u samo što je bolja grafika jedno deset puta ti ga nisi provo igrati pa neznaš a ja sam igro i na pc i na ps3. Kladim se da ti neko da sad ps3 i joystick u ruke i neku dobru igru na ekran da nebi to pustio bar jedno par sati ma koliko ti mrzio konzole. Tako sam i ja prvo mislio koji ce mi k konzola kad imam comp dovoljno mi je dobar za igre i za ostalo, ali kad sam vidio ps3 koliko on ima funkcija, sitnih detalja... I mogu ja i na ps3 slušati muziku, gledati filmove, surfati internetom jer i ps3 ima hdd. Lakše mi je na joystick zato što su mi sve tipke tu na okupuni nemorm ih tražiti po tipkovnici pogotovo ako neka igra ima puno funkcija i tipki. I da, kako ces ti igrati npr. pes 2008 bez analoga to mi je glupo nemozes se kreteati kako oces. |
Citiraj:
Lakše je uzet konzolu, malo više platit za igru i pobjeći od rupe bez dna koja se zove hardver. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ja ostajem odan pc-u, tko zna mozda jednog dana budem i na konzoli ali tesko... isprike na enormnom OT-u :respekt: |
Ovdje očito ljudi nisu čuli za Wii.
Gore ima neki thread o glupoj strani igara. I komp i ps3 se tu uklapaju. Wii je nešto novo i dobro, ne daje super ultra grafiku sa 500 shader procesora ali zato daje replay value i IGRIVOST. Nintendo je uvijek na tome polju, po meni, bio ispred konkurencije. Što se tiče vaše dvojbe konzola ili pc, uvijek PC, konzola za arkade kao PES i tučnjave, za ekipu, ali PC za neke ozbiljnije simulacije, pucačine i ne mogu se sjetiti šta već. Ali ovaj Wii mi je potpuno poremetio koncepciju. Ja isto trošim barem 2K kuna godišne na hardware. Sad mi je Wii ozbiljno u razmatranju. Ne znam kako bi to objasnio, PC bi bio za igre a Wii... Hm, on bi bio za zabavu :D Tko nije vidio i probao ne zna o čemu je riječ. Mislim da Mario Galaxy tuče sve COD4 i Crysis po igrivost, većina online magazina ga stavlja za igru godine. Pozdrav |
Mislim da je ovo debelo otišlo u off topic...
|
Tek sam poslije vidio naslov... Ali bilo je zanimljivo čitat
|
Citiraj:
NHF, ali mislim da je PS ****c. Zašto? Tko je kupio prvi PS2 je li evolucijom grafike mogao dobit takvo nešt na PS2 a na PC je bilo bolje, isto je bila paprena cijena. Sada TV i PS3 nije bolje od kompa i razvoj je zaustavljen. Što se tiče grafike kada se ona poboljša na komp i PS3 sucks a i ovako je bolja!Toliko o isplativost PS3 u odnosu na komp, BTW zašto ne napišeš nešto na PS (kao u Word na komp) prema tome komp je svestraniji i prema tome bolji! |
...a najjace od svega sto je Sony ispusio na sudu za upotrebu vibracija u kontoroleru i novi uber -kontroler called Sixaxis uopce nema force feedback, LoooL. Bas ce krasan biti GT5 na uber-plazmi sa uber-konzolom bez vibracije :) Koji shit.
Da rezimiram, za PS3+uber plazmu ili LCD treba izblejat cca 8k-9k krznasa....i zastarit ce i teve i kozolitis za godinu dvije...i nadogradit ces je s qurcem kao i PS2, ako prije toga ne otrese o pod u naletu ludila poslije cijelonocneog udaranja vulgaris Tekken, heheh...i ode laser u vjecna lovista i konzola u kontejner :) Cheers :) |
Zašto bi TV zastario za 2 godine?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, i ohladi malo sam tim izjavama "tebe je pamet ostavila" , "majke ti" itd. jer nismo zajedno krave pasli. |
Uuuu jako ste otišli u OT. Čovjek je samo pitao za karticu i ja ću reći da je X800 jako dobra kartica za starije igre(1god). Ja sam ju imao u prvom kompu i sve igre sam mogao igrati u 1280*1024 sa najvišim postavkama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Vin EuroDizel - ma pusti covjeka nek se veseli ja sam nekada bio zadrti konzolaš, ali kad sam okusio mogućnosti pc-gaminga nikada se nebih vratio na konzolu, po meni je konzola za "igrače lijenčine" kojima je "teško" instalirat igru i prčkat po koječemu..... svi frendovi koji su prešli s konzole na pc niti ne pomišljaju na povratak na konzole.....
tako da PC vs KONZOLA rat nikada nece zavrsiti mislim da bi tor ovo mogao i lockati lagano jer je ovo postalo leglo OT ciji sam i ja bio sudionik jednim postom moje isprike |
Citiraj:
I ne samo leglo OT ,već i leglo duge Dizelove jezičine koja je u zadnjih par postova bila dosta neugodna. |
I ja sam za lock ove teme jer nitko meni nemože dokazati da je pc bolji za igranje niti ja mogu kome dokazati da je ps3 bolji. Ovo je tema koja nikad nebi završila.
Mogao bi sad na one vaše postove napisati još nekoliko redaka odgovora ali necu čisto radi toga da ne pokrenem svađu. Pa eto sorry na mojim offtopicima |
Citiraj:
|
Citiraj:
OT si kao prvo zapoceo ti koji si liku savjetovoao da kupi konzolu i da s njom surfa netom, LoL. Moj savjet mu je bio X800XL i pri tome ostajem, za 300kn nece naci konzolu nikad, osim one suge od PS1. Posto si se zapalio u raspravu, odlucio sam te malo ugasiti, tebe i bracu konzolase koje ove postove pisete vjerovatno s istih i sa svojih hologramskih tipkovnica, ROFLMAO. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:01. |