![]() |
pa mogo si bar neke koji ne pucaju :)
dobio od stare weather station iz lidla (ima slika pod radno mjesto threadom), cura još ne znam, baka/deda će biti neki parfem ak se ne varam, od firme božićnicu i promo materijal :) bmk idem popit nekaj van... |
Citiraj:
hahaha e fkat ovo mi je osvjezilo dan s fleksom..predobro :D nego jucer curu odfuram u grad i kao idemo mi njoj traziti dar :) jer ja nemam ideje :) i odemo do neke zlatarne u masarikovoj.... i vidi ona neki privjesak..i ja naravno faca bacim oko i ne izgleda to meni skupo..pa pitam ono..kao kolko to dode.. hehe 10 400kn...reko ljubavi volim te ali ne tolko :D idemo van :lol2: dobila je maskaru :roller: bu još dobila neke srebrne naušnice i to je to :) |
@ AMD imam takvu istu stolicu samo nema sjajne nogice neg crne :)
Od stare sam dobio par majica i tenisice, dedu sam nažicao da mi plati 3 mjeseca EVE :) i tako, sutra bude valjda još kaj palo BTW ono što najviše želim je da što prije porastu cijene T-HT dionice (~400kn)pa da se počastim sa par novih komponenata :goood: |
@hamm škrtac.
gabre sad ti uleti :D :D :D nhf leechane, morao sam :) p.s. hamm meni se ne isplate kupovat za te 2-3 minute koliko trajem :) |
Citiraj:
:chears: |
Kod nas doma se tradicionalno za pod bor kupuje-hardovinje:D
Ove godine je vrijeme malo zeznulo kupovinu poklona ali nema veze...bude do Nove... |
Citiraj:
|
Kolega : Case logic etui za dvd/cd-e , i jedan kul privjesak
Cura : http://i4.tinypic.com/6x8j7l4.jpg SWEET :D i nekog pufastog jelena :D Stara : Jedne uber tople i uber presmijesnozgledaju slape :D Ostatak još nestrpljivo iščekujem :D |
Zasada cura poklonila skener Canon LiDE 25 :)
Ostatak očekujem ujutro. :D |
Dobio šal od Esprita,prezakon šal...i norwegan formula kremu za ruke "za moje njezne ruke na njezinom tijelu" :D
Ukratko,cool & sexy :) Sad za par dana (31.) jos jedan poklon,godišnjica :D A onda moj rodjendan,pa valentinovo,pa pokloni bez nekog posebnog razloga :D pa njezin rodjendan,pa opet Bozic...treba to financirat covjece.Ne zelim ni cut za djecu! :D |
Citiraj:
|
iz poklona se izdvojila salica za kafu i kakao dubine 20-ak cm
sutra cu napravit kompletan review o njoj |
meni su darovi totalno nebitni i materijalno ne smatram vaznim, tako da mi je najbitnije da smo proveli Bozic kao velika familija (nas oko 20-ak),a i pokloni su bili neizostavni, ali sam narucio carape posto mi pas sve redovito izbaci iz funkcije (bilo stare, bilo nove).... al da je bilo zelja bilo je........
|
ja sam se pocastio sa 3870 grafom.. naravno jos nije dosla.. :stoopid: ovaj bozicnjak me zeznu jer zbog njega neradi posta danas ni sutra.. pa budem dobio tek u cetvrtak..
Jeva cekam da ustekam novu grafu u komp:stoopid: FALA DJEDE:chears: |
Zaboravio sam napomenuti da me je firma počastila sa božičnicom od 1250 kn. :)
Sindikat sa rokovnikom, zidnim trodjelnim kalendarom, penkalom, LED svijetiljkom i malim etuiem. Evo 5 je sati, a nema niti deda mraza niti Isuseka. Valjda se srame. Idem spat da oni obave svoj dio posla. :D |
Citiraj:
Citiraj:
edit: kada smo kod šlapa http://www.net.hr/webcafe/vic/ Citiraj:
ja sam dobio 500kn i dobijem početkom prvog mjeseca 1500kn :) sweet :p |
ništa, baš ništa :D
|
ja sam dobio od staraca 150 ojra za hdd samsung 500 GB i kutijicu u kojoj cu ga drzati ali 100 ojra je otislo na traperice a ostalih 50 je zapito jos prije mjesec dana....
od jedne seke 600 kn od druge seke 500 kn od bake 200 kn i sad cu te pare morat potrosit na samsunga... jos se nadam da cu uzicati kapu i kosulju te neke pare za tulum za novu godinu i za bozicni sajam da se idem voziti u lunapark.... u nasem "lunaparku" na velesajmu me adrenalin vise puca nego u gardelandu.... :S |
Djed Bozicnjak kod mene kasni, radi u overseasu pa ne stigne sve dofurat :D
uglavnom jedna sexy plocica sa P31 chipsetom, 2 keksica meme, i jedan proc sa dve glave :) Od cure dobio taman ono sta mi je falilo ovih dana xDD |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
starici i rodbina - nekaj love, parfemi, cokolade, auto kozmetika i to...
sam sam si nedavno kupio poklon... :goood: cura bi trebala navecer dat svoj :fiju: |
:lol2::lol2::lol2:
|
maju,vestu i lače UCB,Ipod shuffle...
but,za života nisam pojeo toliko raffaella,rochera i bajadera...:D sve najbolje jos jednom...;) |
Od žene HD 3870 i još nekih sitnica
|
Citiraj:
xD dobar :D |
Ja sam si priuštio
Sony Ericsson K800i (tjedan dana prije Božića) 8800GT (prije tjedan dana) Jučer Accelero S1 Za rođendan (za 3 tj.) očekujem Logitech Driving Force Pro... Obožavam sve blagdane i rođendan na kupu. |
od frendove seke dobio litru i pol hajnikena :)
evo i slika :D http://www.imagesforme.com/show.php/...00908.JPG.html |
|
..mislim da pored auta nemam pravo još i proc tražit..:D:chears:..Audi inače,A3,2001..srebrni..traktor jasno..90ks..
|
Od cure sam dobio Razer DiamondBlack 3G
Od staraca Loto trenirku,kisobran(koje stalno gubim) i gace. Od bake in dede lovu i cokoladu Cura je dobila samsung X530, stari web kameru za svoj lap, mama neki nivea paket... |
Citiraj:
|
|
Meni najbolji poklon do sada je moja djevojka, kao i njoj ja, mozes mi dat quadro 8900 SLI, nametat rama i jezgi na proc koliko hoces ali neke stvari su stvarno nezamjenjive... Jesam li ja samo fanatik romantike ili nisam normalan nije bitno :)...
|
ništa
|
Citiraj:
|
definitivno sam dobio najbolji poklon i nemozete se mjeriti samnom, dakle dobio sam lopatu da ocistim snijeg oko kuce
|
Fred Perry jaknu i kosulju :goood: obozavam ovaj brand:goood:, Mickey Mouse sat, neki Bvlgari parfem koji mi se ne svidja, hrpu slatkisa, kolekcije No Doubt i Dolly Parton, nesto novaca
sebi nisam kupio nis, ak mi ostane dovoljno novaca posli Nove uzimam si HTC TytN ll, ili svakako neki PDA, nemrem bez tog kad sam stalno u pokretu |
Citiraj:
i mene je dočekala nova lopata za snijeg. tak je dobra da sam je odmah morao isprobati ;) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |