PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Moj review: Logitech G9 (56K warning // 8 slika po ≈ 50kb) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91975)

Eladio 15.02.2008. 23:52

Citiraj:

Autor Z-man (Post 953245)
i mene zanima ......

inače, slažem se sa netopiom, ja ownam sa mišem od 30 kn i amen jer stvarno je teško izdvojit tolike novce za miša (pogotovo nama školarcima)

to je razumljivo.. i u konacnici cete se dobro sluziti i jeftinijima..

stoga sam ja i kriticniji prema high end komponentama/stagod nego prema jeftinijima :D

kad bi ja radio review nasao bi dosta mana na ovome g9 sto ga imam jer za taj novac ocekujem "savrseni miš" sto nazalost nije, iako je najbolji od svih sto sam do sad koristio :fiju:

s druge strane za tikovnicu BTC od 30 kuna sto imam i nema se sto zamjeriti :fiju: :D

i nitko ne grijesi , svi bi imali najbolje da mogu ..

da se vratim na temu i dopunim review..

mene osobno smeta najvise sto bi volio par mjesta s "gumiranim" djelom da jos manje klizi ,
i nekako mi se ne svidja sto mi se ruka dosta znoji - koristim drugi grublji cover (vise nego na nekim drugima - mogu reci da je to prvi mis na kojem sam to znojenje uopce "primjetio" )
dakako tvrdi srednji gumb sad dozivljavam kao prednost nakon sto sam se navikao a nikako kao manu..
sve u svemu nije mi zao ni kune :chears:

Fadolf 04.04.2008. 11:46

Znam da dižem temu iz groba, ali imam pitanje vezano uz G9...

Pošto mi ga Logitech šalje kao zamjenski proizvod umjesto G7 (kojeg moram demolirati sada, takva ima je politika...) zanima me kolika mu je duljina kabela.

G7 je ipak bio wireless, a G9 je žični pa me zanima koliko je kabel dug...

Matth€w 04.04.2008. 12:01

Prema mojoj slobodnoj procjeni, 1.5m, ne manje.

Fadolf 04.04.2008. 17:56

Hmmm... Malo na knap, ali može proći... Nudili su mi MX Revolutiona, ali mislim da je G9 bolji odabir (ne gledam estetsku stranu miša...).

Matth€w 04.04.2008. 18:06

Pa kupi si usb kabel običini pa produžiš ako nije dosta ;)

žile 04.04.2008. 19:36

Citiraj:

Autor Fadolf (Post 992658)
Pošto mi ga Logitech šalje kao zamjenski proizvod umjesto G7 (kojeg moram demolirati sada, takva ima je politika...)

Pa ćeš onda cod igrat na kuglicu dok ovaj ne dođe iz amerike :D:D

Fadolf 05.04.2008. 11:47

Citiraj:

Autor žile1942 (Post 992992)
Pa ćeš onda cod igrat na kuglicu dok ovaj ne dođe iz amerike :D:D

Dolazi on iz Švice kroz 4-5 dana... Pošto su mi već slali dijelove neke onda to bude kroz cca 3-4 dana. Sve mi se više i više sviđa Logitech, znaš ti Žile1942 dobro i zašto je to tako! ;)

Matth€w 05.04.2008. 14:51

Šteta kaj Logi ne proizvodi monitore. :D

E to bi bilo fora razbiti i dok čekaš novi da ti dodje. :)

KidBoy128 19.12.2008. 00:31

da ne otvaram novu temu, ionako ih ima previše
pred nekoliko dana kupio sam g9
zasad sve najbolje o njemu, jedino mi se nesviđa to što kad stiščem scrool mnogo puta stisnem i lijevo il desno scrool dugme
DPI switch koristim npr u cod-u kad igram s karabinom i kad igram sa snajperom
stisnem koji put i sve super
ona dva gumba sa strane također dobro dođu, nož, sp. granade
a hyper scroolanje je baš kul, nemoram slušat kvrckanje kotačića prilikom listanja po forumima i puno brže ide u igrama smeta pa ga isključim tj. prebacim na normalan scrool

zanima me koja je podloga najbolja za ovog miša
nije bitno od kojeg priozvođača, ali nek bude neka pristojna cijena

Matth€w 19.12.2008. 08:40

Ja ti imam Razer Goliathus, moja preporuka. Košta ti oko 150kn.

MiL 19.12.2008. 22:10

Ja svog guram na Razer ExactMat Duo podlozi i radi odlicno. Nema trzanja skipova i sl. To je ona podloga koja se okrene ovisno zelis li speed ili control.

Jel se jos kome ogulila ona gumirana maska? Moj je uzet 12.07., kupljen polovan, malo koristen i sve je ok. Mozda je bilo samo kod prvih primjeraka? Ili je onaj tip sa links foruma pustao nokat na malom prstu kao neki emo likovi ;)

Jel ima gdje kod nas uzet onih dodatnih ID Gripova? Jel neko radio i narucio svoj custom?

Hrjax 19.12.2008. 23:22

Nema bas...I meni se ogulilo za 2 mj pa sam ga prodo...gripova nigdi nema

QuidZz 19.12.2008. 23:24

Sa G9 ti ide steelseries Qck Heavy!

KidBoy128 20.12.2008. 14:16

ja sam baš zagrebao po gripu i ništa se ne guli (noktom naravno)
koliko sam vidio na logitechovoj se stranici može naručiti custom grip
i košta smješnih 19.99$
Materials
    • Plastic grip with soft-touch coating
    • Ink-infused plastic panel
sad koliko je to izdržljivo neznam ali znam da je preskup

Overhaul 23.12.2008. 20:29

Glede podloge za tog misha, pa laser je, nema problema sa nicim, ali ja sam kupio reda radi, one tanke sharkoon plasticne xsurface. I sto sam napravio: posprejao sam ih sa onim sprejem kojim se spreja cockpit u autu (dobio od cure za rodjendan neki fancy set za odrzavanje auta, a nepada mi napamet tim sprejat po novom i ikakvom cockpitu) Enivej, stvar je kakti i antistaticna i ostavlja tanki silikonski sloj, pa mi to dalo ideju. Stvar je nevjerojatna! Razmisljao sam ozbiljno da snimim "levitaciju" g9 tek na toj podlozi. Kao da je na ledu:) Pa eto, ako netko ima jeftilen plasticnu podlosku, i taj neki turtle wax sprej, nek se poigra:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:40.