![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali cemu toliko velika lista? ako hoces pravit edit i razvrstavanje imas mp3 catalog ja rijetko pravim playliste, po albumu najcesce , a kad hocu nesto specificno cut sve mi je lipo organizirano i znam di je sta ja sam mislio na to kad sam kupovao tipkovnicu da se ne gnjavim sa hotkey-evima - imam i daljinski ;) pa je nebitno raspravljat o tome meni nije vazno puno koliko trosi - ali cisto me zanima koliko MB? nije za svakog... samo vi uzivajte :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa odma imena, a vrijeme onima koji su vidljivi u playlisti,
kad bi pomakao opet bi se sljedecima ucitalo.... znas na sta mislim - ali to mi je ok , ne ocekujem da 5000+ mp3 instantno ucita... kao sto sam rekao imam mp3 catalog di je sve lijepo razvrstano i sve info iz id3-tag su odmah vidljive... i to mi je super za organizaciju winamp . svira :D ali poslusaj me, ima dosta tastatura koje imaju media keys - to ti je fenomenalno dok igras samo pritisnes play,pause, next... itd... umisto da moras koje slovo koristit ,a kad je igra puna komandi to se zna krivo protumacit pa te neprijatelj vidi -znas na sta mislim?:beer: |
Citiraj:
BTW Horzina tipkovnica ima pun k*rac tih media keyeva, neki scroll i jos joj samo fali utor za kriglu :D |
Citiraj:
Citiraj:
ps. imam ja za limenku utor u kompicu... bio je malo skup al se isplati... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:48. |