![]() |
Ajd se onda jevi Srkyu ili meni kad ćeš doć. Moj broj je 098/200-086.
EDIT 700-ti post. Svima :beer: |
Budem, imama ja brojeve ne brini...
|
Ja možda dođem, budem još javio:beer:
|
Tko onda dolazi na kraju?
|
Ja ipak nemrem doći:(
|
Costa i ja dolazimo, ali ne na velesajam, nego u desetku oko 15:30.
|
Jeste se nasli sa STRMX-om na kraju?
Nazalost nisam mogo prisustvovat, imo neku guzvu i obaveze tak da jebiga, moramo nadoknadit iduci put. :beer: |
Ma jebem vas slavonce, jedini sam ja na kraju branio našu čast:D Kakav strma, nije ni on došao koliko znam :confused: Barem je VGA tako rekao.
|
Citiraj:
A je pizda, iznevjerio me..... morat cu mu usi pocupat :D ja ga posaljem da mene zamjeni kad vec nisam mogo a on tako.....:rambo: |
Citiraj:
Kaje-obečal si nekakve žuje pa si se predomislio brže bolje:D :D :D |
Citiraj:
|
ja sam dosel tam u 13:45 a oni kao tek usli da ce biti gotovi za jedno sat mozda vise. pa sam otisel imal sam posla, moral sam slagati HDD jel se spalil pa sam imal pun kitac posla. a naravno nisam imal ni jedan backup:mad: :(
|
Citiraj:
Mi smo tu male bebe za vas:D Jebiga...već dvije godine planiram otići na onu vašu SF konvenciju pa nikak:( No dobro-za mjesec-dva moram u Brod pa možda navratim u povratku,još se dogovorim sa Torom da se uskladimo ak i on ide pa da vas vidim onda:D |
Upravo sam se probudio :D
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za pravi slavonski čobanac s pivom sam uvijek za. :njam:
|
Ili samo za pivu, ha? :D :beer:
|
Neeeee, teba biti i ljutog čobanca da mogu grlo zaljavat pivama :beer:
|
Pa cobanac nikako nije na odmet.Stovise.... :D
|
Kad smo kod čobanca bolje da se prebacimo na žderonje da im sline cure. :D
|
I nitko ne bi primjetio kako je to kad ne ponesem svoj fotic?
Prosli put sam ga nosio i imali smo slike za koje ste rekli da ne valjaju. Sad nisam ponio fotic i odjednom nemamo slike :D Kaj je bolje :confused: :D |
Citiraj:
EDIT: I sad vidim ovo :D |
morali bumo mi pravi meeting organizirat. marac nam se sakril u neku rupu pa bu netko drugi moral preuzeti odgovornost.
|
Citiraj:
Evo vam ga sad, ha? :D |
OK drugi put ja furam svoju web kameru koju cmeo prikljucit na RAKov notebook, pa cete onda vidjet kaj znaci mutna slika.:D
|
Citiraj:
|
Pa koliko ste se vi urokali?Jeb' ga, ja sam morao pobjec ranije, vec sam se dogovorio, ali sam i ja bio poprilicno veseo.Ali da mi je bilo vidjet vas..... :D
|
Citiraj:
nego jel ko zna kak je američanac došo doma? |
Citiraj:
|
mam me nema...
... i odmah na tapetu... cccc...
Nisam došel doma već na posel ... hehehe... Nego primjećujem: nakon svakog mitinga (engl.: aquaintants' drinking together; američki: meeting) Elven i ja ostajemo do fajrunta! :D Elven - još malo pa ćemo u počasne žderonje... samo još nabacit kojih 40tak kila i tu smo :clap: :clap: :clap: |
Još i da stavite betonski blok oko noge pa bumo vidjeli.
Rak ne nosi notebook iz protesta. Narivli si tu kameru u ........ Costa mora nostiti fotić tako da se svi smijemo kakvo je smeće donesel. Inaće nije fora. Mislim da bi meeting trebali organizirati Žderonje da to na nešto lići. Obratite na korijen rijeći opa bu vam bilo jasnije. |
Citiraj:
|
Duže vrijeme se pokušavam izboriti za to da se Žderonje - prigorska podružnica zbliži s nama ali im škembe to ne dopuštaju.
Stalno žicam Dva potoka a od toga dobijem poziv da je sekeli gotov. |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW Podsjetite me da ne pijem pivu. Uvijek popijem jednu, misleći ma nije bed, i onda sam cijeli večer zak***c. Kad pijem samo tekile onda je sve u redu :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |