![]() |
Nisam vidio. moj bad. Vec se prepao da je isto sranje kaj se dogodilo i LLu... :)
Hvala morph :) |
Citiraj:
piše da nece dugo to trajat pa se požurite:goood: |
Jednu pozivnicu imao, jednu pozivnicu podijelio.:D
|
jednu pozivnicu imao, nisam nikome dao, jer su ljudi neozbiljni pa da ne nagrabusim zbog nekoga :)
|
ako netko ima neka posalje hvala, imam slike drugih tracker na kojima imam ratio oko 3.0...
|
Takodjer bih htio pozivnicu za TL. Neda mi se dokazivat svoju odanost torrent svijetu pricama i slikicama o ratiu, ko mi vjeruje nek mi posalje...simple as that
Hvala i lijep pozdrav |
O da neko ce ti poslat pozivnicu ovako :D :D
|
I da hoce ne moze, jer su registracije trenutno onemogucene...
|
Ako nekog zanima danas sam naletio na jedan domaći tracker. Vjerojatno ne smijem dati link ali ime mu se sastoji od naziva protokola i sufiksa hr, domenu otkrijete sami :D
|
@fleks: Vidit cemo,mozda me neko pocasti za Valentinovo :D;)
@morph: Opet ista prica znaci...Ah hebiga, thnx na infu:chears: Zna li se mozda kada ce registracije opet biti otvorene? Ili je, kao i inace, "do daljnjega" ? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasto nebi smio dati ime sajta?
Onda svi koji su pisali TL bi trebali dobiti ban... EDIT: Daj katastrofa je stranica... PS moze preporuka sajta sa losseles muzikom na pm. Hvala. |
RatioMaster ?
|
Može ime hrvatske stranice na PM?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odgovorio si si na pitanje :D
Ajde razmisli malo. Kak se zove protokol o kojemu ovdje pricamo? Sta ti pise na naljepnici na auto kao oznaka drzave? I sad to SPOJI i to je to. |
Citiraj:
Edit: Zatvorena je free registracija. P.S. Fleks se stvarno promijenio u zadnje vrijeme, ili je to netko drugi pod tim nickom? :D |
Pa bio sam 8 mjeseci na tibetu i proucavao budizam sa dalaj ljamom. Sad sam se vratio kao nova, friška, smirena i preporođena duhovna osoba. Vratio sam bubbi hrđavi pajser i kupio sam si bejzbolsku palicu pa vise ljudi ne dobivaju tetanus.
I naucio sam the way: Dukkha: u životu je neizbježno iskustvo trpnje i frustracije; Samudaya: iskustvo trpnje nastaje zbog pogrešno usmjerene žudnje, uvjetovane neznanjem; Nirodha: sloboda od pomućene žudnje vodi prema svršetku trpnje; Marga: sloboda se može naći slijeđenjem osmerostruke staze, koju je iznio Buddha. |
uspio sam otvorit ******hr.org stranicu, valjda je to to :fiju:
|
Jupi!
|
imam i ja jednu pozivnicu za TorrentLeech,mjenjao bi se.:D
|
evo i ratio.
Ratio: 1.838 Uploaded: 85.41 GB Downloaded: 46.46 GB trebalo bi pozurit jer neznam dokad traje |
Citiraj:
|
stavit cu ovo ovdje da ne otvaram jos koju temu.
imam 10 pozivnica za STmusic -> uvjet za dobivanje je preko 500 postova ili vrlo dobar user i garancija lijepog ratia. imam 1 pozivnicu za hdbits -> preko 750 postova ili vrlo dobar user i garancija lijepog ratia netreba mi nikakva pozivnica za nista, jer imam sve :) |
Evo ja bih trebao ( molio ) kakvu pozivnicu za bilo koji privatni tracker, nešto kao što je bio demonid. Ubi me više kopanje sa Junkea itd...
Na flatu sam od Optime tak da me zabole što se ratia tiče :smoke: |
@stuc:
Za Demonoid pozivnice posjeti newsgrupu: //// Sad ih ima dosta u optjecaju pa ugrabi jednu dok možeš. Pozdrav! |
Citiraj:
To je bilo žicanje kad demonoid nije radio !! Mod, molim obrisat njegov radi reklame i moj radi spama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |