![]() |
Igra ko stvorena za nadolazeće nvidia kartuše:D
Sve u svemu odlična grafika A ko zna možda je to novi benchmark bok uz bok crysis-u |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono malo vježbaš gađanje iz snipera na hijenama :lol2: Samo me sada zanima koji će biti povod komplikacija, nema mutanata nema sumnjivih radnji! |
Obavezno pogledat Tech demo trailer isto pušten u vrijeme Ubidaysa.
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=1999&select=27 U početku možda i ne izgleda previše impresivno, al od sredine prema kraju ima stvarno lijepih stvari za pogledat... |
E ovo izgleda impresivno imam osjecaj da ce ovo premasiti Crysisa. Bio sam skeptican kada je bila najavljena igra, ali sada, uf jedva cekam, neka samo nastave u tom smjeru!:care:
|
Citiraj:
valjda ce to bit prva igra u kojoj cete moc vidjet kako je to kad zgazite zebru usred divljine :S |
Hebena grafika ali mi cod4 ipak ima ljepsu, ovo mi sve skoro pa jednobojno, možda je samo ova misija takva. :)
|
Pa izgleda ti sve prejednobojno kad tak i izgleda Afrika. Izgleda realno. Daleko ispred COD4. Miljama.
|
Ovo sa požarom je prejebeno...
|
MRAAAAKKKKKK, od igre...jedva čekam...valjda bude to mogla gurat 3870?
|
I Crysis je izgledao jako lijepo na trailerima... A gadi mi se.
|
Citiraj:
Isto tako moras imat proc iz najmanje e8xxx serije... Tak da nista za tebe... |
ja sam opet optimist i cini mi se da ce biti fajn bolje optimiziranija igra od crysisa i da ce puno bolje ici na svim masinama
|
bome lijepo igra izgleda
btw. jeste primjetili da i njima igra lagano šteka... |
Citiraj:
Citiraj:
|
yebeš igru ako je dobra samo zbog eye candy grafike.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
crysis je predobar, ali ovo... :care: |
Ljudi jedno pitanje - pošto nisam igrao ni prvi Far Cry ni Crysis da li te igre imaju multiplayer?
Fala. |
Za Crysis ne znam, ali Far Cry je imao prejeben MP. Napucavali smo se danima i nocim, jako fino odrađeno i jako zabavno...
BTW DObro si me napomenuo sta bi mogli igrati na idućem LAN-u. TY ;) |
Citiraj:
lol, ne, rekao bi da je ova igra radjena od izlaska far cry jedinice, mozda malo kasnije. sve u svemu izgleda ok, sad samo treba cekat. |
joj ljudi , i vi ga pretjerujete, znači ako se igra pravi 5 godina da je dobra? ili ako se pravi kratko da je loša?
ja se mogu kladiti da se sve i jedna igra napravi za par mjeseci. a ovo ostalo su gluposti, pa od čega bi ljudi živjeli da prave JEDNU igru 5 godina? |
Citiraj:
ja sam htio rec da je crisis pre kasno izasao da bi se moglo rec da je ovo kopija njega, a teorija da se radi u mjesec-dva je ono, smijesna |
Citiraj:
Na trailerima mi je fantastično izgledala, prekrasna je bila i rado sam je htio igrati... Pokrenuo sam je i onako, prestao nakon kojih 15 minuta... I tako svaki put kad bih je pokrenuo. Stvar je do subjektivnih mišljenja. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I da nešto napomenem FC neće izać od strane EA kao Crysis, a to odmah u startu znači bolju i optimiziraniju igru! :kafa: |
Ja mislim da će za takvu igru trebati GTX 260 ili GTX 280.
Jeste li možda primijetili da igra trza na trailerima, a traileri su sigurno puštani na najjačoj raspoloživoj grafi grafi. |
Citiraj:
blizzard svakih 3-4 godine izbaci novu igru pa nevidim bas da gladuju, i kad izbace igru onda je to nesto sto se igra narednih 10godina... koliko se dugo radio stalker? uglavnom nema sanse da se igra napravi za godinu dana osim ako vec nema gotov engine... |
Citiraj:
Nema veze što trailer trza, pa nije to gotova igra.... A i lijepo negdje piše, da će biti optimizirana igra pa će biti dovoljna i solidna konfa. Ako je grafika u igri ubber, neznači da moraš imat quad core proc i X giga rama te "nekoliko" jebačkih grafa da bi to išlo....a naravno i vistu moraš imati :D A zapravo si u nekom pogledu i u pravu...ako misliš igrat na 30" monitoru sa ultra detaljima.... .. |
bude to za xp?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šalim se...:goood: |
mos si mislit sta ce to ic na moju 7600gs..igra super izgleda , nadam se da ce AI bit bolji nego na crysis ( tako glupe botove nisan odavno vidija , bar ne u tako hvaljenoj igri ko crysis )
|
alen.s ajde mi pojasni kako su to glupi ? jer meni su bili iznadprosjecno pametni.
|
Citiraj:
Bilo ti je bolje da nisi ovo rekao :) Meni su također glupi. Imaju neke glupave random pokrete naprijed-nazad, kao da ne znaju gdje će... |
Citiraj:
|
prosao sam crysis na normalu, hardu i baueru i meni je ai sasvim zadovoljavajuc, nije mi super dobar kao u FEAR-u npr al mi je ok.
|
Citiraj:
daj mi samo reci koliko ti je trebalo....dal si imo pauzu izmedju prvog i drugog prelazenja itd.. |
Citiraj:
Od onda otkad je izašla do sad, sa obzirom na duljinu (tj, ne-duljinu igre) mogao si ju preči 5 puta na svim težinama |
Citiraj:
|
Citiraj:
imao sam pauzu al uvjek je igra bila na hardu jer mi je gust igrat ju. na najtezoj razini :) samo stavio da mogu nositi vise oruzja i da imas pravo nisam ju presao vec sam na brodu trebam sasiti onog debilnog robota. al ak pricamo o ai.u to je zanemariva cinjenica. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |