Milentije |
02.12.2007. 20:59 |
Citiraj:
Autor fanATIk
(Post 885475)
Lijepo sam napisao 800x600 ili 640x480 do 50kb, 10 slika po postu. Što je dakle 500kb po postu. Dakle nikakvi ss od 2-3mb.
Tu cviliš o svom paketu od jedne gige. Dakle, pretpostavljam da bi ti 500kb po postu bio problem. Ali primjećujem da si na temi OSIJEK - sastanak uploadao na imagesforme 3 slike od, da nabrojim, 551kb, 550kb i 583kb. Dakle, baš si pomogao modemašima i sebi sličnima s malim paketima. Nisi stavio sliku nego link, ali netko ko ga zanima i želi pogledat, suočen je s preko mege i pol. A mogao si to risajzat i stavit sve zajedno u 150kb.
@greg SE: kakva mrtva optima, pogle mu lokaciju.
|
Da stavio sam u tu temu 3 slike po 500kB, ali to je i dalje koliko toliko normalna težina. Stavio bih thumbove da rade u svaštari, pa fino pogledaš šta je na kojoj, pa ako ti se neka svidi ti fino klikneš pa je vidiš u punoj veličini.
Ja samo kažem da se naježim kad vidim neki SS u bmp formatu koji mi otvara do jutra.
Nije mi bitno koliko ce slikica biti u postu i koja će njihova rezolucija biti, samo mi je bitno da se vidi kakva je slika u malom, pa ako mi se svidi ja na nju kliknem i otvori mi sliku punoj veličini.
A, ove SSove u bmpu od po par megi možeš naći i sada među rezultatima SPija, 3DMarka i sličnm stvarima.
|