![]() |
A neka, prijelaz je očekivan, iako se čeka alpha, bar šta se mene tiče:)
Nego kad izlazi alpha zna li se možda? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Instaliraj ovaj vjeruj mi ;) Mirno koegzistira sa FF2. Nadam se samo da neće ništa pokvariti sa finalom. |
Ako niste znali izašao FF3 beta 4. Između ostalog:
[Improved in Beta 4!] Memory usage: Several new technologies work together to reduce the amount of memory used by Firefox 3 Beta 4 over a web browsing session. Memory cycles are broken and collected by an automated cycle collector, a new memory allocator reduces fragmentation, hundreds of leaks have been fixed, and caching strategies have been tuned. |
Citiraj:
|
Jel zna netko kad izlazi final
|
Danas sam updejto na FF3 beta 4...Zasad jos ništa od službenog izlaska...Koliko će još beta biti...:stoopid:
Nervira me download manager, tj. onaj veliki font u njemu i u adress baru...Moze li se to onemogucit ? Ostalo fino šljaka, čini mi se da je i mrvicu brži od prethodnika... |
Citiraj:
|
Kako radite download you tub filmica? Ja sam prije koristio Download helper ali sada nije kompatibilan sa ovom verzijom...
|
Citiraj:
|
Mislim da nije to to,ne treba mi converter,nego download obicnoga filmica sa bilo koje stranice. download helper je to prije radio odlicno....
|
Citiraj:
|
Nije to bas to ali ok posluziti ce...
hvala |
hmh,zanimljivo,danas išo downloadati preko nje kad on vidim skenira na viruse fajlu koju downloadam.
|
Negdje sam pročitao da final izlazi u svibnju....
|
Bilo bi lijepo vidjeti...
|
svi kazete da je dobar...morat cu ga onda i ja instalirati da vidim dali je stvarno dobar
|
Izasao je i novi FF 2.0.0.14, brzi su bili
http://www.mozilla.org/projects/secu...irefox2.0.0.14 |
To je valjda samo kao neki update za ispravu nekih pogrešaka koje su primjetili. Novi firefox je Firefox 3.
|
Citiraj:
Release Date: April 16, 2008 Security Update: The following security issue was fixed: MFSA 2008-20 Crash in JavaScript garbage collector |
Citiraj:
Citiraj:
|
Može li netko editirati svoj post i pogledati da li mu se vidi blinkajući kursor?
Edit: Pojavio mi se. |
Za sve one koji žele proljepšati svoj firefox: http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=632112
Ovaj addon radi na najnovijoj beti 5 i kada se makne menu bar, Firefox konačno izgleda kao prava Vista aplikacija. |
firefox NIJE vista aplikacija :D
|
Koju ekstenziju za upravljanje tabovima koristite na FF3?
Prije sam koristio Tab Mix Plus koji sad nije kompatibilan, probao sam par njih, ali nijedan od njih nema onoliko opcija i opet ne rade svoj posao potpuno. Imate li vi nekog favorita? |
Ako je nekom promaklo FF3 RC2 je out. Tab Mix Plus sam prije koristio, sad sam zadovoljan sa ovim što se nudi. Jedino mi fali auto odlazak na home page kad otvorim novi tab. Mislim da ima već beta Tab Mixa koja radi sa FF3.
Svakako isprobati coooool Better Gmail 2!, naravno ako koristite gmail. |
Citiraj:
Sad mogu koristiti FF3 (RC2) sa potpunom funkcionalnošću kao kod FF2 :) |
RC2 je out, stavih ga neki dan prije nego izađe finalna trojka (koju najavljuju uskoro i čak mole ljude da je skinu odmah prvi dan da uđu u Guinessovu knjigu rekorda :)).
LAcy svaka čast za Tab Mix (isproban i radi: tab_mix_plus-0.3.6.1.080416.xpi), već sam razmišljao da se downgradeam na 2.0.0.14 :beer: Inače ovaj RC2 radi sasvim dobro, sviđa mi se što su povezali bookmarkse i address bar, dodali onu zvjezdicu u address bar... Čini mi se da radi dosta fluidnije uz 10-15 otvorenih tabova. Sve u svemu dosta dobar posao. |
FF3 je Jedini Pravi Browser! Jeste li probali better gmail?
|
Nije loš Better Gmail, kratice su korisne, a ni Redesigned skin nije za baciti.. Malo osvježenja ne škodi.
|
Citiraj:
|
Ovako, par pluginova koji život znače, kad se na njih nauči :)
Undo closed tabs button Yet Another Smooth Scrolling - preporod, ko da koristim MX revolution na svakom mišu :) Link Alert A za pluginove poput downthemall! adblock plus, te download statusbar se već podrazumijeva da znate što su, te ih koristite ;) Citiraj:
|
Možda je session manager bolja solucija od undo closed tabs.
|
Čujem da je najnovija điđa automatiš sejvanje bookmarksa, zlu ne trebalo:p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tipičan post na PCE forumu:
Danas sam upalio Firefox...gledam i ne vjerujem-nema ni jednog bookmarksa:stoopid: Ne znam što da radim, godinama sam ih slagao a sad nigdje ni jednog..POMOĆ molim!!! :D |
Nikad čuo, vidio niti doživio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |