![]() |
Citiraj:
|
Probao sam uvalit kacavidu, ali samo se plastika naokolo gužva, a poklopac se niti ne mrda
|
Citiraj:
|
stavi si jos sam one metalne drzace tablica :D
hahaa,al ozbiljno... |
@Davor - pogledaj, sa donje strane od toga plasticnog pokrovca, trebalo bi bit za umetnut kacavidu, barem je tako kod mene... ako ne, pitaj na honda forumu :D
|
Koliko troši, ako možeš da napišeš posebno za otvoren put, gradsku i kombinovano. Čisto me interesuje.
@Ren WTF? Zar i ti vozaš hondu? :) |
Prelijep auto...
honde su zakon..da je meni jedna 1.6VTEC iz 96,97 god... |
Mislio sam stavit metalne držače, al trenutno sam bez tablica (ipak je tako najljepše). Nego me zanima ako postoje ti metalni držači, ali da nisu onako sjajni (od prokrona), nego da su sivi?
Budem pitao onda na Honda fan club forumu. Auto troši koliko ga voziš. Po papirima je 12,x za gradsku, 7,x za kombiniranu vožnju i 6,x za otvorenu cestu, tako da ne znam. imam auto tek 2 dana... |
pa to je skoro pa nista ako se moze tome vjerovati kaj pise. Ja vozim lagunu 1.8 8V i uspio sam potrositi 100kn na 100km s time da sam samo "norio" cca 15km (po goricama :D ), a ostalo je bila vise/manje "normalna" voznja.
Inace, nice car... |
Zato ja sa svojim "penzionerom" napravim skoro 250km za 100kn po gradu :D
|
mozda je auto u "krivim" rukama XD
|
Nikad nisam gledao na potrošnju i uvijek sam stavljao najskuplji benz
|
Citiraj:
Ja u ovu 128icu sipam na sta naletim, trosi oko 8 litara (8*2 (za KM)*3.7 (za kune)=60kn), a auto ima 1100 kubika i 40 konja + 1 sto ga vozi, moze navuci 145kmh, i moze pod rucnom ici 90kmh tako da....meni ne treba nikakav japanac. Domace je nabolje. :D |
neman Hondu, nego twinga i volva doma, ali je na obadva sa donje strane plastike/mrežice od zvučnika mali utorić...
|
Citiraj:
Kad bi kod nas u CRO bilo postenog benza....tifon je oso mol-u tako da je upropasten....a sve ovo ostalo je smece... |
aha, a prije je tifon imao svoj benzin :rolleyes:
nije da je susjed iz inine rafinerije peljao u tifon, ma neee :D |
Citiraj:
mislim da ne postoje (barem nisam vidio),al najbolje nekome otpeljaš i daš 100 kuna pa ti ofarba...;) |
Onda ih rađe ja pofarbam!
Saznao sam da je mrežica u vratima skupa sa cijelom armaturom vrata i da moram rastavljat kompletna vrata |
a jadan :D a eto, baren imaš neš za rastavljat :D
|
To bokca Lorde, tko ti pere auto? :D
Kad se malo provozaš pukni koliko troši. Kladim se da kombinirano s umjerenim gaženjem ne prelazi 9 litara. |
Prelazi...
Auto mi pere cura, mislim da je na jednoj od slika... Samo je u zimskom izdanju :) Za zvučnike mi je frajer rekao da su oni pod stražnjim staklom dosta jaki i da ako stavim u zadnja vrata, neću ih niti čut, nego da mi se više isplati kompletna zamjena zvučnika, ali ništa od toga jer ne patim za muzikom |
Citiraj:
To je prava istinska muzika za ljubitelje automobila, zar ne? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Jako lijep auto Lorde :chears: |
Zato i imam ful sistem akrapovica na motoru :) zbog njegove muzike...
Auto stvarno dobije šut i promjeni zvuk od 5500 do 7200 kad se pali limitator. nešto gledam uradit gljivu od K&Na i to će mu duplo dignut zvuk od 4500 na gore i stavit mu Unichip i sa ta 2 moda će imati (govorim po tuđim iskustvima) 235 konja mjereno na stolu u nekoj tunerskoj radioni u ZGu... Gljiva pada ubrzo, a čip čim stignem do zga, e onda će to biti to... |
I hope you will burn in hell :D... e mrak ti je "kanta", ako mene pitas definitivno najbolji izbor i omjer ulozeno/dobiveno... Cuvaj glavu samo, nije to auto za penzionersku voznju ;)....
|
Citiraj:
|
čestitam na novom autu... lijep dizajn itd...
no kolko sam imao prilike vidjet u doticnom modelu, nije me baš oduševio snagom... nije da neide, ali švabo 2.4 190 ks bi ga oderao... |
Citiraj:
Honda rulz Accord ti je preheben,,,,,, nego,,,,, bi mozda bio jos malo ljepsi ako mu se stavi kakav spoiler straga?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
je, instant zakucavanje... 190ks atmosferac, 1400kg težak auto, daj ne fantaziraj. daleko od toga da auto ide loše, ali ne znam po čemu si zaključio da bi švabo (bljuv) išao bolje.
jedino ako misliš na neki turbak benz ili dizlo. |
Citiraj:
|
Pa nema niti jedan švabo tako dobar sport style za tu cijenu a performanse su odlične 7,5 do stoje i 235 mu je i više nego dovoljno.
PS:Zato mu je tu drugi stroj:fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
mozda i neide bolje ali bar imas osjecaj da ide... nemoje nista zamjerit... ali pricam o tome jer je frend imo bmw i prodao i kupio accorda cim je izasao bas ovakvog kakav je ovaj ovdje samo on jos ima remus topove i sportski ovjes kompletan... i ono, kak ga je hvalio ja mislio avion ovo ono a ono kita... jest da je bmw bio jaci, ali po svemu tome ocekivao sam vise od tog auta... |
Citiraj:
|
unicip 0 bodova,uzmi VEMS....ako vec mislis uzimat neku elektroniku,makar auto je luksuzna limuzina,ne ganjalicam,pa mozda bacanje love bezveze.......inace sa 190 na 235ks lorde vjerujem da znas i sam da je nemoguce sa bilo kojom elektronikom(samo elektronikom)...u toj igri su i bregaste i ostale peezdarije...da ne nabrajam...
@zver bmw i accord se razlikuju u pogonu...bembara je na zadnjem pogonu,accord je na prednjem! |
@komer:
http://www.dastek.hr/hr/unichiprezultati.html ovo ti je firma u ZGu koja se tim bavi... još tu dodaš i K&N gljivu, tj typhoon usis zraka i dođeš na 235ks Potrošnja me i ne zanima jer mi je auto za po zimi, a po ljeti furam drugo... još mu samo okačim prikolicu za na Grobnik i gdje mi je kraj... Pogledajte posljednji Moto Puls i ima reportaža sa grobnika (motohappening). Tamo je tablica klase Proserija1000 i četvrti sam u HR. Ima i članak o toj klasi i mene spominju :) Imaš koj link od VEMS čipa? @tomfish: sigurno ti se javim tokom zime kad budem dolazio... Mogu priznat da sam i ja više očekivao od toga auta što se tiče snage, ali to je ipak obiteljska limuzina sa preko 1400kg, tako da mi jako paše pogotovo original polukožna školjkasta sjedala i tvrđi ovjes! |
Citiraj:
auto je lijep i mašina je dobra ali ja imam neku nevoljkost prema rednim 4erotaktalima :/ ....da je bar redni 6 il v6,ono znam da nisu to loši motori po defoltu al neznam...glup sam:D...za mene su rotacioni motori savršentvo..ne gledajući na sitne stvari tipa potršnju i njihov problem sa tlakom i tak...mislim mogućnost izvlačenja preko soma konja iz 2 rotor motora 1.3 litrenog...strašno...a još 20b 3 rotor il sklepani scootov 4rotor uff slušaj za pare bolji aute se mogao nabavit iz njeme...rx 7 icu imaš za 9 milja eura...ali frke pri uvozu,PDV i tako... nego od elektronike jedino znam da su dost dorri AEM,ali njih ćeš teško u našoj maloj Hrvatskoj nać...pogledaj si usput denso irridium svječice,kojih su 100 kn a vrlo su kvalitetne,kupi si CPL(ceramic power liquid) u Os znam da ima u AutoSoundu a dalje neznam... možda si pogledaj za daljnje poslove neokog polovnog turbaka,ali to su velike prerade na motoru... al sve u svemu dobar spoj limuzine/jurilice...iako znam boljeg švabu :D VW Bora V6 4Motion |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |