![]() |
Igra ne valja...peku oči od šarenila :fuming: :grrr:
|
Citiraj:
Likovi su pre tamni pa se ne uoćavaju lako a ćini mi se da su i nekako manji. Ivica |
Citiraj:
Tek sad neznam ništa. |
Citiraj:
|
Ah, kad već svi toliko pričaju o toj igri išao i ja malo isprobati(demo)
Ajd grafika nije loša...stvarno je malo prešarena,ali nije ni tako loše kolko svi pljuju po toj igri... Ali sam zato skroz popizdio zbog onog Nvidia loga,mislim...imaš ATI-cu a moraš TO gledat...ali i za to ima lijeka:D Našao sam stranicu gdje imaju logo za sve ostale grafičke i sada kad pokrenem igru lijepo se učita ATI logo... Tak...nebu mene jedna Nvidia u mojoj kuruzi... |
Citiraj:
|
A jebiga,neznam baš sad moram malo pronjuškat da ga nađem pa ga budem stavio...
Ima logo za sve grafičke...osim za SiS:D |
http://www.rage3d.com/board/showthre...light=ati+logo
Mislim da je to...a ima nešto i tu http://www.rage3d.com/board/showthre...light=ati+logo Na ovom drugom linku ima strašan logo za 9700 onaj sa tri glave |
da, i ja sam poludio kad sam vidio Nvidia logo, a lijepo mi se vrti na Radeonu....
|
Sutra mi stiže cijela verzija UT2003,baš me zanima...
E da,a da se malo odmorim od pucačina nabavil sam si Syberiu,igral sam demo i baš mi se dopala, avantura je pravo osvježenje |
Citiraj:
|
Pa baš i ne...avanture nisam igral još od kad sam imal Amigu:D
ovu sam dobio demo na nekom cd-u,bilo mi je dosadno pa sam probao...svidjelo mi se pa ću uzet cijelu igru Istina-bog ima nekih zagonetki za popizdit ali meni je ta igra fakat pravo malo osvježenje |
Citiraj:
Hvala ti na ovom linku. Spasio si me muka gledanja onog logoa od nVidije. Sad u miru lijepo gledam " The way it's PowerVR meant to be played ". |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A kaj se tiče Syberie...igra je DOBRA,mislim nije nekaj najbolje od avantura kaj sam ikad vidio ali lijepo izgleda i dosta zabavna za igrat...uglavnom dosta bolja od nekih razvikanijih igara... |
Jazz & Faust. Dobra avantura ne baš tako dobra kao neke (starije) ali je svakako ugodno osvježenje. Za igrati ne treba neka jaka mašina uostalom kao ni za sve avanture koje su većinom rađenje kao 3D likovi na 2D pozadini.:beer:
|
Jel netko igra Flashpoint ? Vec duze vrijeme nisam naisao na igru koja me je toliko okupirala. Fora je maznuti "rujama " T-72 ionda prasiti po njima.
|
flashpoint je super osmisljen ali je retardiran nema tu slobode hodanje mahanje puskom orijentiranje sve je ustogljeno do boga. medal zasada mi je najjaci nisam jos uzeo B. 1942
|
avanture su dosadne, nema nikakve akcije, adrenalina
nekad prije sam igro Broken Sword 2, čovječe skoro sam zaspo pred ekranom... |
Citiraj:
A adrenalina ima i te kako...pogotovo ak negdje zapneš i neznaš to rješiti...nije mi jedamput došlo da komp izbacim kroz prozor...a o psovanju svega i svačega je bolje ni ne govorit:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:06. |