![]() |
Citiraj:
Ja bi isto rađe htio plazmu,ali s obzirom na maleni prostor gdje bi mi došla 32'' mi taman dođe dok u dnevnom boravku je 66cm maksimalno jer je širina samog prostora svega 720mm. Zato i tražim prijedloge za one 2 opcije koje sam gore naveo.A plazmu kupim u onom trenutku kada ću imati i veći prostor. ;) |
ma ne da mi se.. prilagodi prostor, jer kupovanje 26" LCD-a je SMIJEH. To je u rangu veličine 51cm TV-a. Koji još k tome i ima bolju sliku od tog 26" LCD-a..
no.. radi kako hoćeš.. |
Citiraj:
Onda ću znači ići samo u kupovinu jednog 32'' LCD-a za svoj vlastiti prostor i užitak. Mogu li barem tu dobiti prijedlog? :kafa: |
ma gle, moš ti uzet 26" ali ti to osobno ne bih preporučio pošto će služit kao TV, jer je jednostavno MALEN.
ima more tih 32" LCD-a, potraži na netu koji su best buy... no opet ću reć, ja osobno bih onda rađe 37" plazmu za novce jednog 32" LCD-a.. ;) |
Citiraj:
To mi je čak i drugi izbor,ali brijem da bi izgubio vid pošto sam udaljen od TV-a svega 3-3.5 metra. :D Ipak sam uvijek maksimalno davao 1500kn za TV,a ovo je i više nego duplo više.Stoga ono što kupim bome želim da i traje i da će podržavati one stvari koje se već ili budu krenule koristiti u svijetu TV-a. (npr. HDTV itd...) |
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=464.500.006 bolje ovo zbog par dodataka spram stare P7 serije;)
|
Jel netko zna kakvi u Gorenje LCDi? Vidim dobra cijena, 2 godine garancije,dobar kontrast pa eto jel bolji od kakvog LGa u istoj klasi?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:49. |