![]() |
Cek, jesi ti iso na reklamaciju?
Najbolje da neides pa da trpis ovo sta se desava na ekranu jer je prodavac bio dobar. Ili nest. Uopce te ne kuzim... |
kakva priča mislim stvarno............
ni početka ni sredine ni kraja:D |
Znam da si reko di si kupio, no da nisi malo fulo ducan pošto se s nama tu navlacis....da nije mozda Obliznji-dealer d.o.o slogan: svercamo sve i svasta!!!Nego bck to topic...si ga nosio na raklamaciju il ne???Kazes nepoznavanje laptopa, pa svak kreten na ovom svijetu bi odnio lap na reklamaciju da vidi da mu baca artefekte....joj zbunio si me ko niko nikad u zivotu:D:D
|
citam thread po next time i nis ne kuzim ko tu koga????????
svaka ti dala mogao bi razmislit o poslu scenarista i sto je na kraju s lapom.... |
Nemoguće je da jedna osoba može napisati toliko nejasnoća u jednoj temi...Sve su to lovačke priče... :D
Kada si ga otvorio i vidio u kakvom je stanju trebao si ga odmah natrag odnijeti,a ne pitati ovdje ljude što da radiš. (iako mi je čudno da ti u Ve-milu nisu na licu mjesta otvorili laptop da se sam uvjeriš dali je sve u redu - barem su to do sada radili :D) |
ma hg spot mu je prodo, dobio je popust na 2 nova ak kaze da je kupio u ve-milu...lol,sala...ma sta god, opcenito smjesna situacija, prvo kuka, onda mjenja i kaze da je on kriv..mogo je to onda solo rjesit bez foruma, jer je zvucalo bas jako kriticna situacija s laptopom, da je pri zalasku a ne da je koristen malo...
|
Hebote, cijeli ovaj thread je k'o X-Files i sapunica zajedno - lud zbunjenoga.
btw, u vemulju sam nekoliko puta prisustvovao primopredaji lapa i UVIJEK je kutija otvorena pred kupcem i lap upaljen i pušteno kupcu da malo čačka po njemu (ako je lap imao instaliran OS) tako da ova priča ne drži vodu ni u ludilu. |
Nakon ovoga mi treba tableta za bolove.
Da li je sve u redu s tobom, sinko??? |
samo želim reći da sam postavio neke pitanja iz ne znanja o laptopima i nisam znao neke stvari oko OS-a, instalacije windowsa kod laptopa, i drugih stvari vezano za moj post za koje sam mislio da su problem.
Općenito sad sam sazno neke činjenice vezano za moja pitanja i riješio sam ih. To je to, hvala na pomoći. |
Imam ja za tebe 2 pitanja.
1.Si ga nosio na reklamaciju??? 2.Jel ti znas da ti lap baca artefekte??? Sto naravno upucuje da je lap u kurcu....a ne na tvoje neiskustvo. |
Isu miki, čitam i ne vjerujem. Ili si prodavač i možda čak i serviser u ve-milu :D pa nisi znao što bi napravio ili... ma ni sam neznam kaj bi rekao. :D
Da nekog moraš tako dugo čekati da odg di je kupio... pa nisi kupio plutonij u gruziji. No uglavnom barem si riješio svoj problem. |
Citiraj:
i kad ti instaliraju windoze onda ga ugase tako sta mu iscupaju bateriju dok jos radi hehe... po meni ovo treba ic u onaj best of postove :dobar: |
Da se i ja nadovezem s svojim pitanjem.
Prije vise od 2 godine sam kupio HP nx6110 s FreeDOSom u HGspotu u Vinkovcima. Ne sjecam se nicega oko naljepnica, kutija i sl. ali kad sam primjetio da je ekran bio zamazan. Nije se moglo obrisat krpom. Cini mi se da su se i tada na ekranu vidjeli tragovi onih kumica ispod tipkovnice. Tipkovnica mislim da nije bila sjajna od koristenja (kao sto je sad :)). Djelatnici su mi dali da pogledam prije kupovine. Ne sjecam se vise detalja, bilo je to davno. Nekoliko dana poslije su mi na moj zahtjev snimili drivere za windowse. Dal sam ja dobio isto polovno pod novo? |
Citiraj:
Nisam htio postat dok nisam dobio laptop. poz |
Tek sam sad pročita post i komentar je hahaha a lude kuće :dobar:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:01. |