![]() |
Zovem se Igor,ali me je seka nazvala GIGA kada je imala par godina.Tko zna zasto,valjda joj je bilo lakse i tako ja ostao za neke ljude GIGA....
|
Moj je nastao slučajno.Kad sam se prijavljivao na jedan forum htio sam biti Blade(znate onaj film sa Weslijem Snajpsom),ali to je bilo zauzeto(znate Blade-a sa foruma,ne?) i onda sam se sjetio onoga filma(Blade Runner) i tako je to ispalo.Mislija san da Blade Runner znači trkač po oštricama(Blade-oštrica,Runner-trkač:D ),ali sam nedavno saznao da znači Istrebljivač(Buuu:D ),tako da mi se sad još više sviđa.A u igrama mi je =The_Butcher=(ćaća mi je mesar:D ):beer:
|
U zadnje tri godine svi kompovi koje sam imao ili ih još imam bili su sa AMD procesorima, trenutno sam na Bartonu pa sad.... valjda znate kako sam izabrao nick.;)
|
ja sam dobio nick u srednjoj školi, svima smo davali nadimke i kad je došao red na mene rekli su da sam ja Lik i eto mi nicka.
|
jednom davno....dok sam igral konzolu zvanu Sega MegaDrive II,bila je jedna igra zvana Mutant League Soccer (ragbi),i kako su svi ti likovi i čudovišta imala svoja neka čudna imena i nadimke meni je u oko upalo ime BLOODASSASSIN (=BSA)
a ono AK-47 nemoram ni govoriti kaj to znači..... Avtomat Kalasnikov 1947....zašto baš AK 47?zato kaj je to jedina puška s kojom igram CS!!!vječiti terorista:D |
ja sam inače poznat da moram strgat ili na bilo koji način zmrdat sve kaj mi dođe pod ruku, a grafulja mi je najdraži dio hardweraja
Citiraj:
|
Koristio sam taj nick u igricama.Dobio sam ideju dok sam igrao Heretic 2 od Ravensoft-a.
Kad sam otvarao mail na Iskonu Raven je bio zauzet pa sam stavio Raven_1. Ovdje sam onda stavio isti. |
Citiraj:
P.S. Jebate, sad kad razmislim, fakat smo ostarili, to se desilo prije cca 15-16-17 goinda, isuse!!!!!! |
Citiraj:
#@~#'@@!!" LOL-cina! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako ste došli do nicka na forumu?
Pa da vidimo koji je izvor (podrijetlo) vašeg nicka, tj. kak ste se za njega odlučili....
Tommek - Ime mi je tomislav pa onda tak sam se sjetil toga : sweating Baš me zanima kak je atha došel do rječi atha, možda disk ata :D |
Jer doslovce nisam pojma imao o kompovima, a nabavio sam baš radeonku sa sufiksom pro, pa se sklepalo newbie pro. A zule mi je nadimak. Ovako.
|
pava od Pavelic, pava mi je i inace nadimak.
|
Domy -> nadimak od djetinjstva
|
ćiber_manija ->cyber_mania
to sam jednom uzeo taj nick na chatu iz zajebancije s frendovima i tako sam ovdje uzeo tako. Inače me frendovi u školi zovu ćiber |
volim trgat/kurit i sl. pizdarije, a i kad sam vidio ovu sliku iz avatara znao sam da je to to
|
Po jezgri koju nikada necu zaboravit : CoolRamb :D
|
:D
: roller : : roller : : rol ler : Eto kako... |
ja sam bio skyfucker pa je frend na jednom forumu krivo napisao ime i stavio je skiler, meni se to odma svidjelo pa sam ga malo doradio u $$kiLL3Rr
a i igram cod tak da se zna šta znači :) ;) |
Evo mog malo skračenog nicka (TNX again tor :beer: ) Zovem se Davor pa od tuda to ime a za ono DK neznam bezveze i makno :D
|
Ja kad sam se prvi put registrirao na jednom forumu,nisam znao što bi stavio,malo sam gledao okolo i ugledao svoju prvu pržilicu Acer i otud i nadimak
|
Citiraj:
neki mozhda i znaju odakle ta rijech. |
ja se sprdam iz matsonica :D
|
|
Citiraj:
psf[i]- je tag od AA/Joint Ops clana - Pimp Strike Force International www.pimpsf.com ;) |
Citiraj:
JA znam ime twoga baanda.....ja svoj nick po tome stho se zowem tomislaw,a kanim si na auto stawiti OS-0001-GT (za kojih pet god ,ak se nest nepromjeni kod tablica) pa eto.. |
Ja trebao biti GoGz ali, kako je to na vechini foruma i općenito bilo gdje zauzeto, dodao Z :D
Frendovi me gogz zovu (od imena Goran, ko bi reko :D ) |
...heh moj nick,sjecam se da smo na lanu igrali delta force i onda je netko spomeno joolka the bitch i tako je ostalo samo bez ovoga "the bitch",inace me zovu joolka ali nemam pojma zasto sam ovdje na forumu stavio jolkica,sad mi je to malo "peder*to",moze li itko od moderatora promjeniti u joolka,inace zovem se josko...
|
Prije imao Cyrus (iz nekog filma, neznam tocno), pa su to neki frfljali na zderonjama, i onda promjenio u Vucko prema prezimenu (Vučić)....Eto....
|
Ja san nick uzea iz igre Gigants- Citezeo of Kabuto. neki navono pametni likovi se zovu smarty pa po tome, inace trebalo bi znacit suprotno od pametnoga :D
Samo je problem sta ima puno ljudi sa ovakin nickon i dosta ga ozbiljno svacaju :D |
Bezveze sam došo do ovog nicka... :)
|
SRV=Stevie Ray Vaughan, vjerojatno najbolji gitarist svih vremena
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
1 privitaka
Dugo sam vozio Ducato Panorama i eto nicka...
Privitak 5933 |
Naišao sam na mortal u riječniku (engleskom) pa mi je palo na pamet da bi mogao biti besmrtan.
|
drustvo na faxu mi izvuklo nick iz prezimena (Ferko), tako ostalo...
|
hamm....šunka...s jednim m više...debel sam i obožavam žderati..di ces bolje :D
|
Moj je nick dosta star, jer uvjek kad sam igrao na netu (JK3, COD) mi je nick bio Pantera (uzeo dok mi je još najdraži band bio Pantera :) )
Pantera-N---N od nadimka Nono još od djetinstva |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:30. |