![]() |
Greg ajd malo u ovo kisno vrijeme izadji van i ohladi svoju usijanu glavu. Razmisli o biti zivotu etc...
A kaj se tice dodataka, samo sam naglasio da mi je cudno da toliko stvari dolazi sa jednom plocom od ne tako poznatog proizvodjaca u kontekstu Abit MAX serije cije ploce kostaju 1650 kn +. |
Citiraj:
imas pravo sto je cudno ali razmisli, abit i slicni nemoraju ljude navlaciti necim jer su razvikani dovoljno da im se neisplati u pakete stavljati vise dodatnih stvari..........ali to neznaci da ova recimo nevalja pa da privlace ljude dodacima, na rijetkim reviewima je isla isto ili brze u usporedi s top modelima istog epoxa i slicnih....za dosta manje para..... |
Sve super , ali poznato je da manje poznati proizvodjaci obicno ne idu u natjecanje sa jakim tvrtkama na polju dodataka koji dolaze sa plocom i sl. Ali uvijek postoje iznimke.
Ajd ti radje nabaci neki mail ili contact telefon te tvoje firme di ima taj chaintech za nabavit, da se recenzira ta ploca. |
Asbis, Radnička 1, Zagreb
tel.: 01/6009-900 Asbis Samo treba pričekati na Zenith koji ima još i RAID i slično. |
Nema problema, vidjet cemo kaj se moze napraviti.
|
nije natjecanje, jednostavno je to neki standard opreme koja dolazi uz sve apogee ploce, i amd i intel bazirane.....
da imam nekog athlocica mogo bi i ja sam napisati koju review jer cesto imam priliku isporbati njihove stvari.......evo nedavno sam imao na par dana chaintech graficku A-GT61 (Ti4600) ali jednostavno ostatak mog kompa nije dovoljno jak da bi je iskoristio do jaja da bi mogao napisati neke realne rezultate benchmarkova..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |