![]() |
Ovo igro sam EP2 i team fortress2
Team fortress je strava, puno humora akcije i to brze akcije! Ak neko igrabne se javi pa da se nadjemo:D sredimo kompinaciju medic+hevy pa ownage :goood: |
ShebY joinaj se ovdje http://steamcommunity.com/groups/tf2croatia, pa kad te vidim u igri možda dodjem :)
|
Da, engine je fantastican. Source ubija, pruza genijalnu grafiku i sve to leti, za razliku od dosta drugih naslova koji su nedavno izasli.
|
Citiraj:
A i onaj ATI-jev znak kod opcija za grafiku nisu stavili uzalud :goood: Zalosno je da se rat za trziste grafickih kartica preselio medju proizvodjace igara. Kad vidim "meant to be played with Nvidia" :fiju: nije mi ugodno, makar ne znaci da ce igra trzati... |
I meni se gadi taj "meant to play with nVidia", iako imam envidiju :S
|
Prešel sam ep2 i ostal razočaran. Prekratko je, nema novih oružja, neprijatelji skoro isti. Samo isfuravaju gravity gun, bil je fora kad se pojavil, ali su mogli i ubacit neš novo.
Jel se sjećate ekspanzija za prvi dio, pa svaka je bila ko nova igra. Nova oružja, neprijatelji, bossovi, druga perspektiva, a ovde ništa. Sad znam i zaš su ga odlučili prodavati samo u Orange boxu, barem je Portal odličan. |
Citiraj:
Poanta ekspanzije je priča i razvoj događaja, a ne oružja i neprijatelji - nije ovo Doom. |
Ja sam očekival više, to je bil prvi FPS koji sam odigral ove godine i ostal sam razočaran. Ako je nastavak Half-lifea takav, kakvi su onda ostali?
|
Može na PM pomoć u vezi igre, slijedio sam "upute" s neta i igra mi svejedno baca onaj famozni error...
edit: Čini se da novi Catalysti pomažu mom problemu! Ja imam 7.6 |
pozdrav,
jel može neko plizzzz pomoć kod instalacije? odrarao sam s dvda na hard i to u D:/episode 2/ ,u tom fileu imam ikonu hl2-jel nju moram target shortcut-i kaj to znači? i onda u tu shortcut ikonu upišem:hl2.exe -steam -game ep2 ? di taj shortcut mora bit,na desktopu il u istom folderu D:/episode 2? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |