![]() |
e si siguran da je pro??? daj mi broj?
|
Citiraj:
.....tocnije 1597 kn,sumnjam da ce dobivati vise izgleda da je to bilo praznjenje zaliha,pa ko je kupia dobro prosa....ja naprimjer:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam ju i ja i ide bez problema na 310 (620)Mhz, |
e mi mozete reci dali ja 9700 bolja od obicne 9800?? ne SE nego bas od obicne!!
|
Obična (dakle non-pro) 9700 NIJE bolja od 9800np, dok je 9700pro marginalno bolja od 9800np. Naravno, tu imaš i aspekt klokanja.
Ako kupiš običnu 9700 i klokaš je da dobiješ 9700pro, ona je klokana usporediva sa neklokanim 9800np. Dokle ćeš je uspjeti klokati, ovisi. |
ali ako klokas 9800 np????
|
I sad se ja više ne sjećam dal mi je to Isus rekao ili ne, ali dal se 9600XT 128 MB koju ja imam može ikako modat d abude još bolja?:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja ne kužim kak ću 9700 da bude pro!!!! jer moram napravit oc da bude 325/600 ko pro il moram bios mjenjat???
|
Citiraj:
|
Koliko si spreman izdvojiti novca za novu grafu?
9800 np koji imam radi na frekvama pro verzije, ali to može biti i zbog hladnjaka. |
neznam 1600 tak negdje!!!
|
Dodaj još 150 kn i kupi 9800pro sa njuza od tipa koji daje garanciju iz Linksa. Neki Gogo...
A imaš i onog tipa Gorana Ranogajca koji prodaje obični 9800 za 1650 kn. Ne znam za njega kakav je, ali po njuzama su ga neš zaje**avali da kako ispunjava garancije. Naravno, caveat emptor, ako počne petljat, zaboravi na kupnju...Sretno! |
onaj goran je prodo 9800 np!!! kupit cu 9700!!! radi na 270/620! memorija je samsung s latencijom 3. 4 tak je neš reko tip i bit ću sretan!! onda si moram kupit još novu matičnu jer imam asus a7n266 najveće smeće!!!!
|
a ak bi kupovo 9800 pro onda bi kupio u hg šrotu novi!!!!
možda i budem videt ću kaj stara kaze!! |
Citiraj:
....da ali kad sam ja kupovao 9800pro je bio mucho skuplji,sada je to definitivno dobra kupovina.... |
Citiraj:
Za Boga miloga, Sapphire 9800Pro košta 1919 kn u Linksu, za koliko si vidio u HGŠrotu? Jesi pitao onog Gogu koji prodaje 9800pro iz Linksa. Ako je čist posao, imaš pare i daje garanciju iz Linksa, KUPUJ! Ili ako nađeš nekoga pa da kupiš preko firme. |
zajebo sam se, ups!!!! Kazem ako bih kupovo kupio bi novi!!!!
|
a moram kupit ploču još!!!!
|
goga ja ne vidim na newsima ima jedan gogo on prodaje neki disk!!!
|
Moj zajeb, tip se zove Gago, prodavao ju je 15.2., pogledaj da li ju je prodao. Tip je napisao da je nova.
E,da, IMHO, radije kupuj u Linksu, daleko su ispred HGŠrota po usluzi i cijenama. Nego, ne trebaš postat tri poruke, možeš i editirat staru (poruku, mislim):D :beer: |
heheheh dobro!!! znas mozda kolko kosta zip drive u kojeg idu diskete od 100 mb??? to bi htio prodat!!:rambo:
Nema više 9800pro!!!! |
Nemam pojma, stavi na Tržnicu pa vidi koliko ćeš dobit. Nemoj očekivat puno, danas novi CDRW drive košta oko 300 kn, a CDR po 3 kn, a nekoliko puta bolji su od ZIPa. Živo sumnjam da ćeš dobit više od 100 kn.
Sad vidim da onaj Ranogajec prodaje obični 9800 za 1650 kn. |
Citiraj:
Onda ništa, duram onda sa ovim akko imam sad :) |
evooo došo je konačno taj dan!!! danas u pol 8 idem kupit 9700!!! imam još sam jedno pitanje: dali ce ta kartica radit na mojo ploči asus a7n26-vm?? nema agp 8 neg 4 al nema veze to, opet mora radit!! na netu sam čito o toj mojoj ploči kako drugi imaju problema s ati karticama na toj ploči pa ak znate dal će radit odgovorite do 7 sati!!!
|
Citiraj:
|
isus!!! daj ti meni objasni kak da clockam 9700!! ok??
|
Lagano. Ako imaš otključani BIOS, onda možeš direktno iz drivera clockat (barem sa Omegama, za Catalyste mislim da se može, ali nisam 100% siguran).
Ako imaš zaključan BIOS (lagano moguće), trebat će ti modani BIOS. U postupak se neću upuštat, neka iskusniji od mene objasne ili postaju link na mjesto gdje je objašnjeno. |
e kupio sam!!!! isus daj reci!! sutra cu je stavit u komp!!
|
neznam kartica je orginal ati!!! jedan je prodavo hercules 9700 za 1250 kuna al nije imo garanciju pa zato to nisamhtio uzet!!!!!!! :gringo:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |