![]() |
naravno da ima pravo na svoje misljenje..ja sam izdrzao 2 min.. bolja od COD4?LOL
|
Da se razumijemo,igra jest sranje ;)
|
Zile, razumijemo se..:chears:
|
Al dajem ruku u preokret kada dođe pred kraj :roller:
Ono da moraš isut rafal pipkajući oko neprijatelja gdje je damage model da bi ga ubio,pojest će ga :D Mora da sam se napio pitralona u nedostatku ispita ili nečeg pametnijeg za igrat kada sam tratio život na to. :kafa: |
issss, vidio sam flash igrice sa više mašte. igrao sam ovo doslovce 15min i istog trena pobrisao. nisam inaće picajzla da mi igra mora imat sve odlično, dovoljno je da bar jedan od kriterija bude zadovoljen, al ovo je strašno.
gledao sam razne recenzije, sve bile loše ocjene, al si mislim, ok grafika, napucavanje, za razbibrigu nemre bit loše, a kad ono....katastrofa. TimeShift je recimo isto dobivao loše recenzije, ali sam ga svejedno odigrao, za puko napucavanje je bio ok, a slijedi i dvojka kojoj ću također dat šansu. a ni grafika nije dobra u biti. postavke su svedene na nivo retardacije, a i na najjačim postavkama izgleda neispolirano. AA i AF nemoš forsirat ni pomoću trikova (podsjeća me na MoH: Pacific Assault), ne znam zašto se danas AA izostavlja iz nekih engine-a. sve u svemu, teški promašaj. :respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:23. |