![]() |
a i vama ja mislio da mi brzinu dižu pa nije htio starnice otvarati a bio spojen,prije 2 sata.
|
Danas jedno 1 sat nisam imao internet, ping 300+, brzina ne probija 70, sve je poludjelo Samobor
|
Nazovite 08009000 i cut cete...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
hehehe eto ti ponovo za primjer da nije sve tako vodatel koristi optiku do doma a uskoro ce i svi ostali... za tvoju informaciju normalana telefonija u svijetu ti je na optici (svedska norveska i finska pogotovo) i mi cemo preci samo je to skup sport... btw ako si slucajno cuo za varazdin koji je gotovo cijeli u optici i sam grad je to finacirao tako da ne stoje tvoje tvrdnje :)
kako ti to znas da se to radi rucno??? samo me to zanima dal ti ne radis u t.com.u kad si toliko dobro informiran o svemu.... a ovako i onako kad uvedu adsl 2+ tu je kraj.... tako da nevjerujem da cemo skoro vidjet neka povecanja brzina. |
Vidim da su vam brzine u qurcu,hoće li vam i pretplata za 10mj. biti recimo 20kn.???????
Teško ,jako teško oprat će vas do daske za kakvu uslugu. To vam je ono kupiš novi auto graviran na 220kmh. ,a on jedva vuće 100kmh , dođeš na reklamaciju ,a oni ti kažu da je to normalno dok se motor na razradi ,a kad će ne zna se.:hitthewal: |
Citiraj:
Citiraj:
evo sto sam napisao Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
meni je 3 bilo taman ovo je previse i u biti vise od 90% dana nis ne skidam jer em sto skines sve u roku odmah em sto vise ne mogu biti toliko kreativan :kafa:
:) bit ce kod nas jos takvih gradova vodatel bi trebao doc i kod nas sljedece godine tako je najavljeno a posto zivim u retfali a ne u sjenjaku ili jugu gdje ce ga vjerovatno dovest :( nis od toga al sto je tu je meni je drago da ce bar biti kod nas |
ja sam na jug2 a nema josh ni optimu :(
|
|
http://www.speedtest.net/result/-1.png
eto,sa 3 palo na 1,5...al sve kolko tolko normalno šljaka! sad bu Te-Kom(a) nama dal bržu i bolju vezu....:lol2: vidli bute... |
|
Pa cakovec je cijeli u optici pa su brzine u kg..nista od povecanja..
|
Citiraj:
|
Za korisnike T-com ADSL-a do 16Mbita
Da li su vam uspjeli podignuti brzinu do 16Mbita i koliko ste daleko od centrale? Koliki vam u praksi ide 16mbita s obzirom da je 16:8 = 2Mbajta?
|
Max ADSL 1 Mbit.
Imam i Max TV. |
Jesi ovaj test napravio dok ti je radio max tv ili ne?
|
Trenutno sam na 5mbita tako da bi uskoro trebao biti jedan od tih pokusnih kunica :)
Mogu ti reci da i mene prosto zanima koliko ce mi ici. Preko 14mbit tesko da cu dobiti (niti se nadam previse) posto ni sad ne dobivam preko 4,4mbit... |
meni su digli
e sad jedino nisam siguran jel to zato kaj mi sutra dolazi maxtv ili........ http://www.speedtest.net/result/191314190.png a ovo je iz siemens rutera http://img252.imageshack.us/img252/3328/adslsk7.th.jpg |
Čim naručiš maxadsl u par dana ti dignu brzinu na 5 mbps+internet brzinu
|
Citiraj:
Max-TV-om, upload je isti.:fiju: |
Citiraj:
pa ni taj jedan dan,ipak to nema veze jedno sa drugim uostalom onda bi trebao imati 8 Mbita, jel je onda ovo premalo za net i za maxtv |
http://www.speedtest.net/result/191331271.png
a vidite ovo bas divno, uzas, bolje bi bilo da nisu poceli ni povecavati brzinu, sad mi je još sporije buhahahahhahahaha:puke:lokacija Biograd |
Evo to je 3Mbita T-com. Sad cekam da mi dignu na 8 pa cemo vidit.
http://www.speedtest.net/result/191415205.png |
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni solidno radi tih 5 Mbita.....jos nista od povecanja brzine...smrc smrc
|
|
Neznam i kod mene još nisu digli brzinu iako ću provest vjerovatno najviše 1 mjesec na 16 mbita jer je 8 sasvim dovoljno barem meni i mom načinu skidanja
|
Spojio sam dvije teme, pa ovdje možete dalje o brzinama...
|
Postao sam ovdje prije tjedan dana kako cekam svaki cas da bi dignu:) i jos uvijek nista:(..a vidim i na raznim drugim forumima kako vecini barem oni koji su postali nije im povecana brzina.
|
Strpljen spašen. :)
Ja ću se bunit odma 1.11 ako ne dignu :D A do tad gledam torrente kak se vuku 100kb :( |
bunio bi se ja već sad kad bi imao kome
|
iskreno meni je bilo cudno sto t-com u opce i dize brzine kad znam da bas i nisu u najboljem polozaju. sad kad je podigao super to sve izgleda i ja sam jako happy radi toga. ali nekako sumnjam da ce ovi od 16 imat tih 16.... al okey zivi bili pa vidjeli. mozda ce imat 12 13 ali ne vise... jedino da covijek bude prvi pokraj centrale i da se niko ne kaci na njegov dio kabla do centrale.
prvima kojima ce se dici brzina bar tako mislim je oni koji imaju max.tv i sa 3 na 8 jer onda imaju sheranu brzinu sa max.tvom znaci kad max tv gori brzina je manja i to za punih 350kb tako da ljudi znaju (tak je to kod mene). Mozda im se brzina digla a ljudi ne kuze jer im max tv stalno gori. ugasite max tv i onda probajte napravit speedtest ili vec nekaj. |
prekjučer su mi kao digli brzinu i ja sav sretan počnem skidat 720-750 KB/s
i dođe jučer meni doma frajer iz t coma da instalira maxtv......... u sve moguće probleme i mjerenja frajer mi kaže gle ako hoćeš imati maxtv i adsl možeš samo najviše koristiti brzinu od 3 Mbita je ti toliko najviše kao centrala dopušta i naravno linija je adsl1 kao kad stavi adsl2 brzina je izmjerena od 10 Mbita li guši se previše i onda maxtv ne radi!?!?! i kaže on meni hoćeš da ti ostavim maxtv ili ne? ali samo da znaš 3 Mbita ti je maksimum za net i nema šanse da buš imao onih kao obećanih do 8 Mbita jel kao adsl2 je tebi previše zagušen!?!?!?!?! da bi na kraju ja kao pristao na maxtv jel tak i tak imam onu staru brzinu i za 35 kn mjesečno maxtv pa ono zašto ne.......... ali na kraju ono što uopće nema nikakve logike kaže frajer da pa i kad isključim maxtv i vratim se samo na net da će mi maksimalno dignut brzinu do 6 Mbita jel tako kao samo podržava moja linija,a najveća fora je da meni sad max tv radi normalno i brzina mi je oko 4 Mbita skida mi oko 400 KB/s naravno da ne spominjem da je prije max tv-a radio net download na 720-750 KB/s i tko je sad tu lud???? |
Citiraj:
kada tcom poveca svima nama brzine pa cemo onda tek vidjeti a ne govoriti o necemu sto jos nestoji.:kafa: |
ti ...
|
@thedman procitaj sto sam ja napisao...... btw odi u ruter i pogledaj koja ti je max brzina u status i internet btw ugasi max tv i probaj preko testspeed.a napravit test mislim da moras imat bar 6 ili 750 meni radi cak na 790 800 net.... tako da sam ja presretan
@zlo samo cu se nasmijat i rec da ako ti uspijes natjerat oko 4Tb prometa u mjesec dana svaka ti dala :) rekoh da je meni max isporucne 7.6mbit/s nisu nista ni dirali od kad imam max tv samo sheram brzinu od max.tv-a sa netom eto.... tako da znas a sad sto ti je thedman rekao adsl 2+ dok dode kod nas proci ce jos jakooo puno vremena... jer linije imaju previse smetnji itd itd..... |
Citiraj:
evo toliko od mene i da neidemo dalje u offtopic..:D jos nista kod mene cine se kako su čike is t-coma na nas iz ZG. zaboravile:goood: |
max koliko mozes skinut sa 16mbita ti je 4Tb da skidas 0-24hrs 30dana u mjesecu nije da samo tako pucam brojke.... :) :chears:
ma skuzio sam da svi koji imaju 2 da rijetko kome su digli brzinu :) oni su sve zaboravili heheheheh |
Da li ja sam juce pitao za brzinu jer sam si digao sa 1(2) na 3(8) (stara brzina mi je http://i20.tinypic.com/9urlhf.jpg dobila noge :D ) i rekli su mi da mozda necu imati tih 8, pa me zanima kako ceju onda dici na 16 :fiju:http://i24.tinypic.com/v5zrzr.jpg.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:23. |