![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Mozda je nekima stara vijest - izasao je XP SP2c, koji se prodaje samo kao nova verzija, jer sve sto omogucava je veca baza product keyeva. Postojeci max. broj licenci je pri kraju, i ovaj zadnji fix samo podize taj max. broj. Nema drugih ispravaka, i ne moze se instalirati na vec postojecu, aktiviranu XP instalaciju.
http://microsoft.blognewschannel.com...ndows-xp-sp2c/ "Malo" su se sje*ali u predvidjanju broja prodanih XPa. Valjda su mislili da ce do sada Vista biti mainstrean, a XP povijesna relikvija. Jea rajt. |
Citiraj:
I btw, nema tog supporta koji ce mi pomoci putem maila ili izraditi novi patch kada mi isti dan pukne 5 windowsa radi patcha kojeg su oni par dana naknadno povukli. Sigurno mi MS nece napraviti backup ili ponovno podignuti sustav. A to nije mojom krivicom, vec radi updateova. I da - windowsi su originali kao i na ostalim racunalima. :) Nisam ti pojedinacno na sve odgovarao jer je vecinu kolega gore fino obrazlozio... |
Legalno je legalno, i uvijek tako bude, a to što svakih nekoliko godina izlazi novi OS...
prošla su vremena kada je OS izlazio svakih 10 godina! cijena microsoft proizvoda se kreira na temelju us standarda. A daj mi sad reci kolko ljudi na forumu kupilo orginalne windowse ili office za home upotrebu? a kod nas se piratstvo neće nikad iskorijeniti osim ako se ciljani proizvodi počnu prodavati po nekoj simboličnoj cijeni koje bude pristupačna svakom PC korisniku! Vista home premium 980kn. Xp professional 1220kn. navedene cijene bi išle da je prosječna plača 5500kn a ne 2500! |
Citiraj:
Ono ako je platim da taj software radi onda bi on trebao raditi onako kako je i receno da ce raditi kada sam ga kupovao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:15. |