Citiraj:
Autor Baja 001
(Post 838565)
I sto sam naveo neke primjene kao što je Video obrada tu Intel vodi i normalno mi je da neko uzme Intela, AMD je bolji u nečemu drugomu i to je to!
|
Ne velim ja da Intel ne vodi u video obradi i kaj ti ja znam čemu. Velim da ako znaš za kaj ti treba procesor da onda nije bitno dal je Intel ili AMD. Osim toga kolko studija za svoje potrebe koristi farme AMD-ovih procesora. Kaj onih starijih Opterona, kaj novih K10. Pa unatoč tome kaj taj posel "leži" Intelovim procesorima, oni naprave sve kaj im treba, zarade masu para i svi sretni i zadovoljni. To da je Intel za video obradu, a AMD za igranje i sl., se po forumu/netu provlači već godinama. Ljudi sustavno govore da je Intel za to i to, AMD za ovo drugo, ATi ima loše drivere i grije se, a GeForce kad se naclocka lomi sve na tržištu, integrirane grafičke štete pločama, (te malo novijeg datuma) Core se mora clockati i razne druge priče za laku noć.
Pol toga kaj se tak sustavno namata, nema smisla kak god da okreneš. To kaj se većini ne da dokazati da nije baš tak crno-bijelo kak bi hteli da bude - njihov problem, pa nek žive u zabludi. Uglavnom dok je tebi normalno da neko za video obradu uzima Intel, meni je normalno da ljudi sagledaju situaciju sa svih strana. Ne da se odma upute glavom bez obzira, pa kupe isključivo Intel ili AMD, a za drugo ne žele čuti ni znati.
|