![]() |
Evo i ja sam konačno napravio taj IC reciver...:D ...zakon je...ja trenutno koristim onaj uICE...skinuo sam i Girdera al se ne mogu baš u njemu snaći...:confused: ...
|
Citiraj:
mislis za daljinski ili uopce |
Jel zna koja dobra dusša kad bi to trpo u starog miša koje žice di spajam. Mislim da su prema shemi pinovi 1,7,5, a na mišu imam narančasti, zeleni, bijeli, plavi.
|
Citiraj:
|
same here :)
|
ko 'h'ere?
;) |
Jel bi bio ko od vas prodat ic za 50kn? sam da je u nekom kučištu
|
he,he,he... ja sam ga danas slozio, totalno je ludo.Ali me zivcira onaj uICE, glup je ko ku...
Probao sam sa girderom, kao sto su savjetovali, ali sam ga skinuo, instalirao i javlja mi neku gresku... Pas mater. Neka alternativa? Hvala... Pozdrav, Kiki |
ma kakvi kabeli. kupio sam u chipoteci zenski konektor - 2kn+plast 2kn i kabel od metar s 6 zila(najmanje sto imaju) - isto par kuna. zalemio sta mi je trebalo i to je to..
rula stvarcica :) |
Ja neznam radit s onim girderom...tj. neznam si tipke složit...:confused: ...program mi je totalno čudan...hehe...moram priznat da se i nisam baš previše trudio oko toga...
BTW mene jako živcira kaj treba klikati na daljancu dok hoćeš npr. pojačati volume u WinAmp-u... |
jel netko moze napisati kratko uputstvo kako podesiti girder
|
1 privitaka
Ja sam se sibi malo namučio s namještanjem girdera ali sam napokon skužio, uopče nije teško!!!
1.s neta skinuti plug in (Igor SFH-56 device) 2. Naravno ubacit u folder s pludinovima od girdera 3.Upaliti girder > File > Settings > PlugIns 4.Staviti kvačicu na (Igor SFH-56 device) i na Auto enable Input devices 5. Kliknuti na settings Izabrati com port , a pod Input signal "DCD", KLIKNUTI ADVANCED staviti command orded1, a priority Level na 8 i onda ok. I opet ok :) 6. Sad u onom praznom bijelom dijelu prozora kliknuti desnom tipkom > add toplevel grup!!! 7.Kliknuti na novostvoreni "folder" i izabrati add Command 8.U izborniku do tipke Learn Evant izabrati "All" 9.Kliknuti na tipku Learn Event, a zatim kliknuti tipku na daljinskom (pilotu :D ) koju zelimo programirati. 10.Ako želite programirati Winamp (ja sam na petici) izaberete tabulator command klik tipke na Caprure, otvorite winamp!!! 11.Kliknite tipku Start Capture i kliknuti na (npr tipku play u Winampu) izaberite task kao što je dolje na slici !! Klik ok!!! To bi bilo to za play dalje znate Za ostale komadne ponavljate postupak od točke 7. |
ja sam sad nekako podesio uICE, koliko toliko, malo me jos j*** neke komande, ali i to ce doc na svoje.... :beer:
Nego, htjedoh priupitati da li se moze palit komp preko daljinca? Ono, kad ga vec mogu ugasit, htio bi ga i upalit, ono, ko telku... :D fala.... Pozdrav, kiki |
Sve se može kad se hoče
|
Evo KeLLe zahvaljujem se šta si se potrudio i tako nam lijepo objasnio kako podesiti grider. :beer: :beer: :beer: :beer:
|
Kelle, ajde mi molim te u 2-3 recenice objasni sta bi trebao za to?Ili je to ono, drito stvar programa?
Hvala... Pozdrav |
za paljenje bi ti trebao još jedan sklop, odvojeno napajanje (ne vjerujem da ima napona na serial portu kad je komp ugašen) i puno testiranja...
|
upravo je u tom stvar, ja sam nacuo da serial port im napajanje i dok je komp ugsen, sad, koliko je to istina ne znam, zato i pitam, vjerojatno znate vise od mene....
Pozdrav |
Može li se podesit daljinac od tv kartice (iz potpisa) da upravlja Winmpom i sličnima?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ako misliš koristit original prijamnik od TV kartice vjerovatno ti treba neki plug in za girder!!! !ne vezano uz ovo! Jel dobra slika na toj tv kartici??? |
Citiraj:
Za to bi još trebao "nešto" dogradit na IC prijamnik, to nema nikakve veze s programom, (eventualno biosom). I mene to zanima pa ču probat iskombinirat nešto :D |
Citiraj:
Ne znam kakva je slika,jer mi je ošla nova matična,a sad sam na K6-ici(opet)... Matična dolazi sutra,pa ću ti javit. |
ovako, imam losu vijest. po meni se sa IR-om spojenim na COM (iliti serial) nemre palit komp posto komp u ugasenom stanju ne daje napon istom portu. meni npr. radi sa USB IR-om (buhahaha, imam i taj :D!!).
tako da ono...nara? |
kelle, iskombiniras li nesto imas pivu :beer:
Bilo kako, ako treba stogod mjenjat, samo reci.... Ono, lijen sam ko slapa, pa bi ja to sve iz kreveta..... :) Pozdrav |
koji girder koristite
ja imam girder 3.3 |
Girder 3.3 naravno (samo za njega ima loader :D )
|
ali ja ne nadjem
5. Kliknuti na settings Izabrati com port , a pod Input signal "DCD", KLIKNUTI :( :( a ionako nemam filmova tak da se ne trudim previse :o |
Citiraj:
|
Citiraj:
nema zivaca nista podesavat to su sigurno posljedice od CoD-a igram na veteran pa se ziv jedem ali tipkovnoica je jos citava :D |
mogu pitat zasto uICE ne valja? meni radi odlicno... samo ja iman gotov daljinski od audigy2
i jako me zanima ovo sa paljenjem kompa sa daljinskim s tim bi moga palit kompic iz kuce :D da me doceka upaljen... :D |
Sve nas to zanima....Morat cemo malo prosvrljat po netu i raspitat se.... :D
|
kazem vam kupite onaj jeftinjara USB IR (nekih stotinjak kn) i palite kako hocete i otkud hocete. al prije provjerite jel radi :D
|
Citiraj:
|
@z3D: Da, ali nije to to.Ja bi to pokusao sam slozit.Uostalom, dijelovi ce me doc priblizno toliko tako da nije stvar ustede nego gusta.Da vidis samo kako sam bio sretan kad sam napravio ovaj IC iz BUGa.... :D
Odmah sam isao popit jednu :beer: Pozdrav |
Citiraj:
@zed dobro kiki kaze, to je radi gusta :) ja sam napravio ovaj IC iako mi uopce ne koristi :) no tv u sobi, jedino mozda kupim neko govneto od kompa pa sklepam u plexi i stavim umjesto videa/dvd-a. pa bi onda koristilo.. ima li tko kakve linkove za takve usb/serial djidjemidje? ;D |
sve 6 ali ja pokusavam rec da nigdje nema sheme za USB, bar koliko ja znam...i meni je gust sklepavat stvari...ali :D
|
Citiraj:
|
2.34?
ili 2.6.1.1? pogledaj :) |
Hajde ako netko nadje vremena da i meni posalje scaniranu sliku iz Buga,zanima me sklop. celduce@net.hr
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42. |