![]() |
Ekipa pronašao sam jednu odličnu stranicu sa wireless programima pa ak
nekome treba.... to nije crackerska stranica xan!!! ima mnogo korisnih stvari!!! www.wi-foo.com |
:stoopid::banana:
Edit: lol tor xD Edit2: lol dečko, :banana::banana::banana: |
haha, dobro da sam bookmarkao :D
|
koliko sam cuo u zgwireless je nemoguce provalit jer navodno im je jedan od admina neki mrezni freak i to freak i pol.... al samo sam tako cuo.....
|
Citiraj:
|
T-com ti ne može ništa za to kaj nekome sheras net cak i ako ga naplatis jer neces racun izdat... a sami su si krivi kaj se ljudi spajaju na druge kad nikome ne postave zaštitu a 80% korisnika si nezna sam postavit zaštitu...
a kaj se zg wirelessa tice, vrlo jednostavna zaštita je, ne možeš se spojit dok god ti oni ne odobre tvoju mac adresu... znači, vidiš im ap ali ne možeš se konektirat... |
Citiraj:
|
ok,ne moraš se odmah ljutit.... :(
|
Citiraj:
Malo mi je cudno da je tako losa zastita. Brijem da ima jos nesto. Ali sto? :stoopid: |
Citiraj:
Imaš još ssid, pa onda wpa,wpa2, itd. itd... no sve je to relativno loše i brzo se može probit... :D |
:lol2:
Mislio sam na udruge. Ono vidim ovo http://www.imagesforme.com/images/2320wifihr.PNG I malo mi cudno da imaju samo wep i macfiltering. Nisam probavao provalit, ali mislim da ima jos nesto od zastita, ali sta? Makar bi trebalo biti jos nest... |
Lol ljudi jeste ga sa tu nak****i, najbolje bi bilo da na forumu otvorimo "Frenki and company wireless crackin' " topic pa da svi malo doprinosimo kako hacknut nekom wep... :kafa::smoke::smoke:
|
by by
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16. |