![]() |
:lol2:
Bolesnik. De ajd ga pitajte bi li se mijenjao za 8800gts,da vidimo šta će reći:rolleyes: |
Citiraj:
EDIT: Žile -prestigao si me za koju sekundicu:goood: |
ja se kidam od smija ovo nije moguce:D, ditetu triba trajno zabranit pristup bilo kakvim IT pomagalima
EDIT, imam ja 7900GTX, jos ju superkenguru-am, mozda dobijem par kila za nju:lol2: |
Najbolje je što kažu da lik nije dijete, već da ima 26g :stoopid:
|
...a mislio sam da vise zna....:kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
..on nije dete..on je kreten :lol2: nego ljudi hebite se vi sa vasim kvad korovima odo ja na svog zlog athlona xp socket A 1666mhz :D tolko je zako da dobivam super pi ispod 10sec i napajanje mi se busta na 500w grafa dobije sherdere 4.0 te joj izraste jos 4 chipa svaki pod 128mb ddr4 meme i naravno da se stvori jos jedna jezgra :D a kako je lik zabavan..ja obozavam takove ljude..stvarno su mi fascinantni |
A i to što kažeš :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da ne bi, jer dok jedan velica G80, ovaj drugi svrsava na 7900GTX superclocked.
Neki vole plavuse neki brinete. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ako fakat ima 26g onda mi ga je još i više žao. Uz njega je ćak i najdraži nam forumaš inteligentno rješenje iz Švedske. Mqda bi bilo mrak čut ih i vidit ih u živo kako se kolju :argue: G80 vs G71superclocked:pirate: :Machineg::DualWiel::rambo: |
mislim da bi svim bilo jako drago vidit tu raspravu, da organiziramo nesto?:lol2:
|
:respekt:
|
obracun kod ok korala? :D
|
Citiraj:
koliki bi mu tek bio 3dmark score na integruši s 256mb shared meme:lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali ova rasprava je fakat bolesna, kak samo ima volje:fiju: |
Daj neka ga netko pita je li čuo kad za ATI-jeve grafe... :D
|
nema lika više...mora da se objesio
ili je instalirao xxx verziju Viste pa mu je računalo umrlo :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš mi je drago. |
Nastavak na threadu ''Kamilica za DARK VISIONA'' :D
|
Citiraj:
svako malo optužuje xx igru kako je neoptimizirana jer ne leti na njegovom kompu (potom uredno izvijesti i koji je to), te kako je bugovito smeće jer ne može preći xx nivo i traži patch / crack, kako kad. zanimljivo kako dosta često promijeni nick, međutim iz nekog razloga mail mu uvijek završava na "@microsoft.com". a i prepozna ga se po izričaju :) ja sam uvjeren da netko za***ava, samo je malo čudno što to traje već duže vrijeme; standardni (uspješni) trolovi bubnu par postova i započnu flejm, pa im dosadi i odu. |
ja ne znam dal da ga za***avam ili da plačem.....katastrofa....:D
|
Citiraj:
uspjeli smo ga piknut u živac pa je sad puko al dobro bar je još živ Citiraj:
ma da nema takvih život bi nam bio monoton i dosadan a i sumnjam da ga je teško prepoznat i sa drugim nickom jer je nepismen vjeruj mi ne za***ava lik, ima (nažalost) takvih |
haha tipicni tenkre, ma sta tenkre, tenkrecina:D, vidio da je osto po*ran pa je sad posta velik na ricima, GTX-ica mu se smezurala nesto..vise je ne spominje:D
|
Ajd nek mi neko prevede:
O čeme ti to? Šta si briješ da ču otvoriti link koji si mi stavio tu prozivajuči me. A vi drugari dexyevi. Jel vam dobro? A bar se jeftino zabavljate guzeči se međusobno. Ispadate baš ko psi lutalice i još ponosni na to. Sva sreča da je i meni zabavno sa vama. Hočete li doći na natjecanje za naj rasniju pasminu. Pa da vas izložimo. Hmm . Pitam se tko bi pobijedio? Sigurno fler ili bi ga dxy nad***o svojom simpatičnom igrom lovica na vlastiti rep. Kak vam se svida link. Meni si našo za prozivati ?Iššš BIJEDO ljudska. Sigorno te se i majka odrekla.(GTS-ica je nenad***iva) : )>.... ledo -sladoledi. >-_""<_:;= pseče kosti |
Pogledaj si kak samo izgledaju EVGA7900GTX-
naspram 8800gts koja je u pol cijene jo¹ i jeftinija. To je smije¹no. Fakat pisaona. Ima¹ pravo Nisam sve čitao jer nisam mogao jer sam plakao od jada i smjeha! Ali dal to ovaj lik grafičke uspoređuje po izgledu? |
ma daj cim vidite moju grafu, more se i 8800gtx skriti...
uf...moja je crvena pa je zato bolja od zelenih envidiji :D :lol2: |
moja je plava a čim hladnija boja znači da se manje grije,znači moja se najmanje grije, a tvoja najviše :lol2:
|
na mojoj rastu kaktusi i kokosovi orasi, iz GPU-a izlazi baobab koji odvodi toplinu, oko Mem cipova rastu orhideje, ko mi je ravan, komp mi je djungla!!
|
Hehehe u današnje doba interneta i recimo :google: lik ima hrabrosti i muda pisati takve idiotarije i još se pjeniti na druge monopolističke potrošače :goood:.Neznam koliko glup moras bit da napišeš nešt takvo,i moja baba da joj pokažem kako da se služi internetom bi skužila više toga nego taj njubara :D.Nego stavim ja njemu svoju geforce fx5200 u pak pa da vidim koliki će mu biti score u 3d marku :bonker:
|
aj sad je mislim bilo dosta, oke je procitat njegove komentare jer je lik retardiran i smijat im se, ali sad polako i vasi komentari na njegove postaju, mhm, "retardirani" :D
nhf naravno:chears: |
U je***te nisam ni vidio ovaj thread, ajme majke ti za past na pod :suicide:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
E ***em te luda. Da pratiš postove znao bi da mrzim ATI. To je sigurno tvoja marka. 9600PRO- U ti si za***an igrač. a za sve vas evo vam još malo pa se lomite do sutra O ***em ti seljaka! KRANJC si to ti? Daj od***i mi s tim preseratorskim spikama: multysample >> supersample AA, > kaj je to Transparent AA? Kako si jadan. Fakat puno znaš-kaj si radio ko čistač na ETF-u ili ti tvoj pes održi predavanje o"kantama, kaj veli? Čega sve ima u njima? Seljo reko sam da moja kartica radi sa direct X10 na VISTI i to bez beda. A ove brojeve sam pisao viza vi debiliteta cijele te prenapregnute serije8 željne novaca. Ma gledat ču tvoje idiotske filmove cio dan U VERTICAL SYNCU- Sive stanice tebe ***u. Šta si ih popalio od pesa lutalica pa sada znaš sve. Bome sve više degenerika koji znaju ama baš sve . >A ako ne sve jer bi poludili od tolikog znanja. Onda bar sve o svemu. A ti znaš kaj staviš u kantu-kaj ti to pes jede? O ***ote . Pa ti si posebno glup. Ti si neki novi intelektualac? ***i ga očajan je 8800 osim gtx-a Vertical Sync mu je kara-banana.Nešto sterilnije i prenapregnutije nisam još vidio. Ja svoju karticu ne hvalim. Ali sam pre zadovoljan s njom. Čudi me da je još uvijek cijena ko kad sam je ja kupio prije skoro godinu dana. Tada je bila najjača. Ja njen maximum koristim tek sada. A ne da tu raspravljam sa debilčinamo o jeftinim kvazigamerskim spikama ,pametovanja tipa: multisempling, texture, shader, FUJ- Koji promiskuiteti mentalne retardacije. Molim da mi se više ne javljate s smrdljivim 8-icama. I debilnim linkovima koje ni ne gledam. Aje Izložba je još malo ima da ste svi na broju. Pa zato i kažem da su na 7900gtx bolje performanse nego 8800gts.Ne zbog memorije nego večeg broja Vertical Sync a. I kvalitetnijeg GPU a naravno kompatibilnog sa memorijom 512mb. Jedina je kao prednost šta podržava dirX10. ***iga jednostavno je kvalitetnija ,stabilnija pa je zato još uvijek i skuplja. Ma ni me briga. Samo znam da mi frend ima 8800gts320mb i njemu npr bioshock često trza. Meni ni malo . Stalker mu je isto slabije radio nego meni . I'm very sorry but i have to inform you that jour brain is dead....totaly....it's practically miracle that you even breath with that kind of brain inactivity |
Ali čini se da ima posebnih afiniteta prema psima...oliti pasima tj. pesima kako ih zove. Lutalicama posebno. Nema posta bez da ih par puta spomene...:D
|
OMFG, čitam i ne vjerujem u što se to pretvorilo, jel nema tamo nekog tko to moderira, ili se on za***ava s njima? :D
Mislim, nije da mi smeta :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |